Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah'ıma bin şükür çok rahatız En azından kaynanayla bir polemiğe girsek hemen birbirimizi tutuyoruz eltilik yok nereye gitsek beraber gidiyoruz aynı eskisi gibi dördümüz takılıyoruz hep
Çok tatlı maşallah nazarlar değmesin ins
Aslnda herkes öyle olmalı ama maalesef inanın icindeki kıskançlık duygusu hep ön plana çıkıyor :)

Insallahhh uzun uzun anlattigin icin tesekkur ederim guzel ama 2 kardes 2 kardesle evlwnmissiniz. Mutluluklar

Benmde eltim.olacak ama.ne zaman bilmiorm
Bakalım.beni daha neler bekliyor
Benim bir tane daha eltim var bir de bekar bir kaynım daha var bir tane daha olacak Bakalım öbür elti ile çok görüşmüyoruz biraz soğuk bi tip 8 aylk evli evlendiğinden beri saysan 5 kere anca görüşmüşüzdür

Casper25 hangi duvarların içinden geçiyorsun :)
Eve gelince bir yatmisim ki cocugu uyutup, yatis o yatis Kiz uyanmis babasi doyurmus, oynamislar da haberim yok 6da uyandim da yemek falan yedim
Su siralae duvarlardan gecmeye halim yok coo yorgun bedenim

Evet canım Benimki yarıya indi ben Bitsin Bir tane daha alacağım indirimleri takip et Normalde 25 lira falan

Evet canım Benimki yarıya indi ben Bitsin Bir tane daha alacağım indirimleri takip et Normalde 25 lira falan
Baya basarili zaten L'Oreal ürünleri genelde daha güzel oluyor sadece şampuanı bana yaramıyor yılbaşı indirimi var 2 3 hafta sonra o zaman girer muhakkak

Yaaa sagolasin yarn hemeb bakicam nasil yapti saclarnj kac tl ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…