- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.581
Çok tatlı maşallah nazarlar değmesin insAllah'ıma bin şükür çok rahatız En azından kaynanayla bir polemiğe girsek hemen birbirimizi tutuyoruzeltilik yok nereye gitsek beraber gidiyoruz aynı eskisi gibi dördümüz takılıyoruz hep
Oynuyorlar Rossum ya, bende bekliyorum bakalım neler olcak inşallah hayırlısı olurÇok güzel demişsin ya adam gbi durusnlar ya da insnlarla oyuncak gbi oynamasinlar !
Amin canım Evet maalesef öyleÇok tatlı maşallah nazarlar değmesin ins
Aslnda herkes öyle olmalı ama maalesef inanın icindeki kıskançlık duygusu hep ön plana çıkıyor :)
Insallahhh uzun uzun anlattigin icin tesekkur ederim guzel ama 2 kardes 2 kardesle evlwnmissiniz. MutluluklarÖnemli değil canım istediğini sorbak şimdi biraz uzun ama anlatıyorum ben eşimle 2012 Mayıs ayında tanıştım biz iki kız kardeş olduğumuz için nereye çıksak beraber çıkıyorduk ailemiz o şekilde izin veriyordu Ben her buluşmam da kız kardeşim de geliyordu tek kalmasın diye eşim abisini de getiriyordu ama ikisinin de hayatlarında Başkaları vardı o sırada sohbet muhabbet ediyorlardı sadece tek kalmayayım diye geliyordu yanımda Sonra ikisi de sevgililerinden ayrıldı aradan 1 sene falan geçti Tabii sürekli yan yana geliyorlar yine bizimle beraber bir gün Kız kardeşim biz çıkıyoruz dedi Biz şaşırdık Tabii hiç aklımıza gelir mi birden evlenmek isteyecekleri Bir seneye yakın çıktılar Tabii o sırada Biz de 4 yıllık sevgiliyiz eşimle Biz evleneceğiz dediler Ben şok eşim şok Nasıl yani önce benim evlenmem gerekiyor Ben çıkıyorum bu adam da 4 senedir dedim Ama hiçbir şekilde kabul ettiremedim ben o sırada lise Sondayım Kız kardeşim Lise sonda liseyi bıraktı sağlık problemlerinden dolayı liseyi bıraktığı için de hemen nişan düğün hazırlıklarına başlamak istediler ve benden önce evlenmiş oldular Ondan bir sene sonra da ben evlendim Ben de Mecburiyetten Bir sene sonra evlendim yoksa ben daha 2 sene 3 sene daha gezer sonra evlenirdim Abim ve babam o şekilde olmaz Sen rahat gidip gelemezsin kız kardeşine laf olur Söz Olur bir nişan takalım sonra istediğiniz zaman evlenirsiniz dediler bu şekilde de oldu ayy insallah ifsa olmam bi tanidik cikmaz
Tesekkur ederim canim evet yeri gelince guzel yeri gelince kötuInsallahhh uzun uzun anlattigin icin tesekkur ederim guzel ama 2 kardes 2 kardesle evlwnmissiniz. Mutluluklar
Hakkında hayırlısı olsun kuzumOynuyorlar Rossum ya, bende bekliyorum bakalım neler olcak inşallah hayırlısı olur ❤
Benmde eltim.olacak ama.ne zaman bilmiormAmin canım Evet maalesef öyle
Benim bir tane daha eltim var bir de bekar bir kaynım daha var bir tane daha olacak BakalımBenmde eltim.olacak ama.ne zaman bilmiorm
Bakalım.beni daha neler bekliyor
Önemli değil canım istediğini sorbak şimdi biraz uzun ama anlatıyorum ben eşimle 2012 Mayıs ayında tanıştım biz iki kız kardeş olduğumuz için nereye çıksak beraber çıkıyorduk ailemiz o şekilde izin veriyordu Ben her buluşmam da kız kardeşim de geliyordu tek kalmasın diye eşim abisini de getiriyordu ama ikisinin de hayatlarında Başkaları vardı o sırada sohbet muhabbet ediyorlardı sadece tek kalmayayım diye geliyordu yanımda Sonra ikisi de sevgililerinden ayrıldı aradan 1 sene falan geçti Tabii sürekli yan yana geliyorlar yine bizimle beraber bir gün Kız kardeşim biz çıkıyoruz dedi Biz şaşırdık Tabii hiç aklımıza gelir mi birden evlenmek isteyecekleri Bir seneye yakın çıktılar Tabii o sırada Biz de 4 yıllık sevgiliyiz eşimle Biz evleneceğiz dediler Ben şok eşim şok Nasıl yani önce benim evlenmem gerekiyor Ben çıkıyorum bu adam da 4 senedir dedim Ama hiçbir şekilde kabul ettiremedim ben o sırada lise Sondayım Kız kardeşim Lise sonda liseyi bıraktı sağlık problemlerinden dolayı liseyi bıraktığı için de hemen nişan düğün hazırlıklarına başlamak istediler ve benden önce evlenmiş oldular Ondan bir sene sonra da ben evlendim Ben de Mecburiyetten Bir sene sonra evlendim yoksa ben daha 2 sene 3 sene daha gezer sonra evlenirdim Abim ve babam o şekilde olmaz Sen rahat gidip gelemezsin kız kardeşine laf olur Söz Olur bir nişan takalım sonra istediğiniz zaman evlenirsiniz dediler bu şekilde de oldu ayy insallah ifsa olmam bi tanidik cikmaz
Eve gelince bir yatmisim ki cocugu uyutup, yatis o yatisCasper25 hangi duvarların içinden geçiyorsun :)
Evet canım Benimki yarıya indi ben Bitsin Bir tane daha alacağım indirimleri takip et Normalde 25 lira falan
Baya basarili zaten L'Oreal ürünleri genelde daha güzel oluyor sadece şampuanı bana yaramıyorEvet canım Benimki yarıya indi ben Bitsin Bir tane daha alacağım indirimleri takip et Normalde 25 lira falan
Evet ben de şampuanını kullanamıyorum ama bunu beğendim Ben de indirimdeyken almayı düşünüyorum Bir tane dahaBaya basarili zaten L'Oreal ürünleri genelde daha güzel oluyor sadece şampuanı bana yaramıyoryılbaşı indirimi var 2 3 hafta sonra o zaman girer muhakkak
Yumuşacık :)) 20₺ydiYaaa sagolasin yarn hemeb bakicam nasil yapti saclarnj kac tl ki
Bende bakarim yarin var mi bizim orda ...Yumuşacık :)) 20₺ydi
hangi sampuani kullanıyorsunBende bakarim yarin var mi bizim orda ...
sana yazmıştım onun resmini koymuştum ama görmedin heralde , oda çok güzel onuda kullanıyorum benLoreal elseve 6 mucizevi yag bu da cok guzel yeni kullanmaya baslamistim koku ve yumusatma acisindan cok guzelmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?