- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.781
2 sene olmak üzereydi, okumuyorİnşallahhhh balım ❤
Yav sen bu adamda ne buluyorsun ki tamamen soğuyamadın?
Ne kadar süredir birliktesiniz?
Ne okuyor?
Ben sana erkeklerden uzak dur dememiş miydim?
Sorularıma cevap bekliyorum
Mahfettiler beni Mahfettiler
Çok yorgunum büşom. Birazdan yatıp uyucam bende. Yaşayan bir ölüyüm adeta
Sen nasılsın? Bata kaç kaldı, belirti var mı?
Çayım ve miniğim
Vallahi bende bu kadar oturan misafirden hem dehşet hem nefret duyuyorum
Yanlarında uyudum ya gerçekten en sonunda kırıldım koltuğun koluna dayadım kafayı uyumaya başladım yine de kalkmadılar.
Çay sana kim geliyor misafir?
Bu nasıl rahatlık ev sahibi uykusu gelip uyucak ona rağmen oturmaya devam ne insanlar var neİnşallahhhh balım ❤
Ne okuyor?
Çayım ve miniğim
Yanlarında uyudum ya gerçekten en sonunda kırıldım koltuğun koluna dayadım kafayı uyumaya başladım yine de kalkmadılar.
İnşallahhhh 1 buçuk da kalkmazlarArkadasimiz geliyor esiyle 2 de minnak kiziyla
Lise mezunu mu?2 sene olmak üzereydi, okumuyorbilmem geçimsiz değişik ama bazı huyları var en önemsediğim huyları düzgün
Hamiledir çalışıyordur dinlemiyorlar vallahi pes. Birşey diyemiyorumBu nasıl rahatlık ev sahibi uykusu gelip uyucak ona rağmen oturmaya devam ne insanlar var ne
Sagol canim is durumnda bi gelisme varmi bi de yarn test mi yapcaktin oyle hatirladm sanki ama ...
@patilibirhayat bana onceki usg fotonu atacaktinnn
İyi abla senden naber
İnşallahhhh balım ❤
Ne okuyor?
Çayım ve miniğim
Ben Fero değilim ki katlanayım be çayımCici varya eskiden bi arkadasmz vardi kari koca bizde de cock yoktu ozaman ikimizde calisiyoruz .. cok sevdigimiz kisilerdi onlar bizi cagrimca en gec 12 bucukta kalkardik onlar bize gelince 1 bucuk ortalamaydi . Resmen dedgn gbi esnerdik filan ki esim uykuya cok duskndurcok sevdgmz icin katlaniypduk...
Bata kaç gün kala yaptın büşom?ay kızlar toplu bi cevap olsun bu sabah test yaptım negatif, bu ayda olmadı, hayırlısı böyleymiş hem bu iş durumundan dolayı çok stresli günler geçiriyordum daha iyi oldu, stresli iş telaşında bi gebelik geçirmek istemem ☺
EvetLise mezunu mu?
Hangi huyları düzgün misal?
Hamiledir çalışıyordur dinlemiyorlar vallahi pes. Birşey diyemiyorum
Hakkında hayırlısı en güzeli olsun ins:)ay kızlar toplu bi cevap olsun bu sabah test yaptım negatif, bu ayda olmadı, hayırlısı böyleymiş hem bu iş durumundan dolayı çok stresli günler geçiriyordum daha iyi oldu, stresli iş telaşında bi gebelik geçirmek istemem ☺
Bir insanın gerçek karakteri, gerçek duyguları ve gerçek hisleri sinirlendiği zaman ortaya çıkar. Bunun yakın bir zamanda resmen deneyini yaşadık topikte anlayamadın mı ordan daEvet
Kavga etmediğimiz zaman bana karşı davranışları,her türlü yanımda olup destek vermesi kendimi onunla huzurlu hissetmem falan
Tek problemi çocuksu olmak :/ ona çok b.k atmim şimdi bende az değilimBir insanın gerçek karakteri, gerçek duyguları ve gerçek hisleri sinirlendiği zaman ortaya çıkar. Bunun yakın bir zamanda resmen deneyini yaşadık topikte anlayamadın mı ordan da
Kimsenin iyi zamanlardaki davranışlarına bakma. İyi zamanlarda herkes iyidir. Önemli olan kızdığı zaman, sinirlendiği zaman verdiği tepkiler. Odur gerçek olan.
O yüzden iyi halleri ile değerlendirme bence. Önemli olan negatif durumlardaki halleri.
Ki düşün şimdiden sana böyle hanzo hanzo konuşan adamın evlilik laçkalığı ile birlikte sana saygısı kalır mı?
Şimdiden koçum diyen evlenince neler der düşünmek bile istemiyorum
8 i kuzum, pazar günüBata kaç gün kala yaptın büşom?
Amin kuzum benim, senin yazdıklarınıda okudum biraz, sen şu an hayatının en güzel zamanlarındasın, hiçkimse için kendini üzme, karşına öyle güzel insanlar çıkar ki daha hiç üzülmeHakkında hayırlısı en güzeli olsun ins:)
Çocuksu diyor yaTek problemi çocuksu olmak :/ ona çok b.k atmim şimdi bende az değilim
Erken test mi yaptın peki büşom?8 i kuzum, pazar günü
Amin kuzum benim, senin yazdıklarınıda okudum biraz, sen şu an hayatının en güzel zamanlarındasın, hiçkimse için kendini üzme, karşına öyle güzel insanlar çıkar ki daha hiç üzülme ❤
Teşekkür ederim Büşra abla inşallah hayırlısı olsun8 i kuzum, pazar günü
Amin kuzum benim, senin yazdıklarınıda okudum biraz, sen şu an hayatının en güzel zamanlarındasın, hiçkimse için kendini üzme, karşına öyle güzel insanlar çıkar ki daha hiç üzülme ❤
Aslında cidden kararsızım affetmek istemiyorum bir yanım da affet diyor . Ama uzunca bir süre konuşmak istemiyorum ondan eminim hemde 2 3 ay gibi bir süreÇocuksu diyor ya
Koçum moçum diyen bir çocuk da ne bileyim... Olsa olsa spastik çocuk kategorisine falan girer
Sen affedeceksin tamam ben anladım
2 3 ay konuşmadan durabiliyorsanız hiç konuşmayın bidaha kuzum ne gerek var değmez bile.Teşekkür ederim Büşra abla inşallah hayırlısı olsun
Aslında cidden kararsızım affetmek istemiyorum bir yanım da affet diyor . Ama uzunca bir süre konuşmak istemiyorum ondan eminim hemde 2 3 ay gibi bir süre
Cici bebe yazısını gördükçe sıcak sütten cicibebeyle mama yapasim geliyor kokusu bile burnuma geliyor
Kiz yine kalbimin orta yerinden vurdun cicim heaSon görülmeyi ne yapacaksın be seksi şempazem önemli olan ilk görülmede birbirimize duymaya başladığımız aşk değil mi
An itibariyle yıpratmaya başladı gibi
Sen nasılsın kuzum? Sende pro olsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?