Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 sene olmak üzereydi, okumuyor bilmem geçimsiz değişik ama bazı huyları var en önemsediğim huyları düzgün

Bu nasıl rahatlık ev sahibi uykusu gelip uyucak ona rağmen oturmaya devam ne insanlar var ne

Cici varya eskiden bi arkadasmz vardi kari koca bizde de cock yoktu ozaman ikimizde calisiyoruz .. cok sevdigimiz kisilerdi onlar bizi cagrimca en gec 12 bucukta kalkardik onlar bize gelince 1 bucuk ortalamaydi . Resmen dedgn gbi esnerdik filan ki esim uykuya cok duskndur cok sevdgmz icin katlaniypduk...

2 sene olmak üzereydi, okumuyor bilmem geçimsiz değişik ama bazı huyları var en önemsediğim huyları düzgün
Lise mezunu mu?
Hangi huyları düzgün misal?
Sorularıma cevap bekliyorum
Bu nasıl rahatlık ev sahibi uykusu gelip uyucak ona rağmen oturmaya devam ne insanlar var ne
Hamiledir çalışıyordur dinlemiyorlar vallahi pes. Birşey diyemiyorum

Sagol canim is durumnda bi gelisme varmi bi de yarn test mi yapcaktin oyle hatirladm sanki ama ...

@patilibirhayat bana onceki usg fotonu atacaktinnn
İyi abla senden naber

ay kızlar toplu bi cevap olsun bu sabah test yaptım negatif, bu ayda olmadı, hayırlısı böyleymiş hem bu iş durumundan dolayı çok stresli günler geçiriyordum daha iyi oldu, stresli iş telaşında bi gebelik geçirmek istemem

Ben Fero değilim ki katlanayım be çayım
Ben katlanamıyorum. Akşam 7 de uykum geliyor benim gebelikten beri. 1.30 demek Ohoo. Zulüm oldu.

Bata kaç gün kala yaptın büşom?

Lise mezunu mu?
Hangi huyları düzgün misal?
Sorularıma cevap bekliyorum

Hamiledir çalışıyordur dinlemiyorlar vallahi pes. Birşey diyemiyorum
Evet
Kavga etmediğimiz zaman bana karşı davranışları,her türlü yanımda olup destek vermesi kendimi onunla huzurlu hissetmem falan

Hakkında hayırlısı en güzeli olsun ins:)

Evet
Kavga etmediğimiz zaman bana karşı davranışları,her türlü yanımda olup destek vermesi kendimi onunla huzurlu hissetmem falan
Bir insanın gerçek karakteri, gerçek duyguları ve gerçek hisleri sinirlendiği zaman ortaya çıkar. Bunun yakın bir zamanda resmen deneyini yaşadık topikte anlayamadın mı ordan da
Kimsenin iyi zamanlardaki davranışlarına bakma. İyi zamanlarda herkes iyidir. Önemli olan kızdığı zaman, sinirlendiği zaman verdiği tepkiler. Odur gerçek olan.
O yüzden iyi halleri ile değerlendirme bence. Önemli olan negatif durumlardaki halleri.
Ki düşün şimdiden sana böyle hanzo hanzo konuşan adamın evlilik laçkalığı ile birlikte sana saygısı kalır mı?
Şimdiden koçum diyen evlenince neler der düşünmek bile istemiyorum

Tek problemi çocuksu olmak :/ ona çok b.k atmim şimdi bende az değilim

Tek problemi çocuksu olmak :/ ona çok b.k atmim şimdi bende az değilim
Çocuksu diyor ya
Koçum moçum diyen bir çocuk da ne bileyim... Olsa olsa spastik çocuk kategorisine falan girer
Sen affedeceksin tamam ben anladım

Erken test mi yaptın peki büşom?

Teşekkür ederim Büşra abla inşallah hayırlısı olsun
Çocuksu diyor ya
Koçum moçum diyen bir çocuk da ne bileyim... Olsa olsa spastik çocuk kategorisine falan girer
Sen affedeceksin tamam ben anladım
Aslında cidden kararsızım affetmek istemiyorum bir yanım da affet diyor . Ama uzunca bir süre konuşmak istemiyorum ondan eminim hemde 2 3 ay gibi bir süre

2 3 ay konuşmadan durabiliyorsanız hiç konuşmayın bidaha kuzum ne gerek var değmez bile.
Hakkında hayırlısı olsun yavrum.
Evlenirken aşkla göz karartmayın inşallah.

Cici bebe yazısını gördükçe sıcak sütten cicibebeyle mama yapasim geliyor kokusu bile burnuma geliyor

E cicinin bebeği ne olur, olsa olsa cici bebe olur
İnşaallah paketindeki bebeye benzer bebem

Kiz yine kalbimin orta yerinden vurdun cicim hea

İyim bende canım eşim evde şimdi tuvalete gitti de yaziyorumo yanimdayken,kime yazıyon ne yazıyon,nereye takiliyon vs.cok irdeliyor

Canım pro olmak için az daha zaman var, şimdilik eşimden az biraz gizli takılıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…