- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.801
Öylee vallahii kuzummOhh iyi kuzumm iyi oturmalar sizee ❤
iyiyim bende çok şükür
İyiyim kuzucummm ❤
dimi ya nasılda geçiyor günler
Bende geyşam varken tuvalete mutfağa falan gittiğinde yazıyorum senin gibiKiz yine kalbimin orta yerinden vurdun cicim hea
İyim bende canım eşim evde şimdi tuvalete gitti de yaziyorumo yanimdayken,kime yazıyon ne yazıyon,nereye takiliyon vs.cok irdeliyor
Canım pro olmak için az daha zaman var, şimdilik eşimden az biraz gizli takılıyorum
Balım hayırlısı olsun öyleyse her zmn içinay kızlar toplu bi cevap olsun bu sabah test yaptım negatif, bu ayda olmadı, hayırlısı böyleymiş hem bu iş durumundan dolayı çok stresli günler geçiriyordum daha iyi oldu, stresli iş telaşında bi gebelik geçirmek istemem ☺
Erken test mi yaptın peki büşom?
En fazla 1 hata durabildik2 3 ay konuşmadan durabiliyorsanız hiç konuşmayın bidaha kuzum ne gerek var değmez bile.
Hakkında hayırlısı olsun yavrum.
Evlenirken aşkla göz karartmayın inşallah.
İnşallah:)) diyete olmasam hiç usenmem gidip alırdım. Bu arada cici annem ben ekmeği meyve sahi şekeri kestiydim ama hiç yaramadı. Ekmek hakkında ne düşünüyorsun. Bugün de portakal yedim kendime geldim sanki. Karatay falan bana göre değil gibi.
E cicinin bebeği ne olur, olsa olsa cici bebe olur
İnşaallah paketindeki bebeye benzer bebem
yok kuzum normal testti ovulasyonların yanında gelen, ama işte yumurtlamam geçeli 2 hafta oldu olsa çıkardı diye düşünüyorum cicimmm☺
Bnu bir ders olarak ben de cebe atıyorum. Bazen unutuyoruz yaa ben de unutup saflaşıyorum genel olarak herkese karşıBir insanın gerçek karakteri, gerçek duyguları ve gerçek hisleri sinirlendiği zaman ortaya çıkar. Bunun yakın bir zamanda resmen deneyini yaşadık topikte anlayamadın mı ordan da
Kimsenin iyi zamanlardaki davranışlarına bakma. İyi zamanlarda herkes iyidir. Önemli olan kızdığı zaman, sinirlendiği zaman verdiği tepkiler. Odur gerçek olan.
O yüzden iyi halleri ile değerlendirme bence. Önemli olan negatif durumlardaki halleri.
Ki düşün şimdiden sana böyle hanzo hanzo konuşan adamın evlilik laçkalığı ile birlikte sana saygısı kalır mı?
Şimdiden koçum diyen evlenince neler der düşünmek bile istemiyorum
Karatay maratay hikaye be kuzum.En fazla 1 hata durabildikmerhametli biri de ay ne bilim ben kendimde fenayım ondan çok da yüklenmiyorum amin inşallah benim için hayırlı olan neyse o olsun.
İnşallah:)) diyete olmasam hiç usenmem gidip alırdım. Bu arada cici annem ben ekmeği meyve sahi şekeri kestiydim ama hiç yaramadı. Ekmek hakkında ne düşünüyorsun. Bugün de portakal yedim kendime geldim sanki. Karatay falan bana göre değil gibi.
Hayırlısı kuzumm, evet pepapp kullanıyorum birde inan ki çok güzel değerlendirdik
Zaten önümüzdeki hafta reglin gelirse durum kesinleşmiş olur kuzum..
Napalım önümüzdeki maçlara bakıcaz.
Ovulasyon doğru günlerde değerlendirdiğine emin misin?
Pepapp kullanıyor musun bak pepapp da kullan.
Şimdi ben daha önce diyet yapıyordum 2 aydır her hafta da bel kalça göbek vs olcu alıyorum. Daha önceki beslenme şeklinde her hafta incelme olurken karatayda olmadı incelemedim hiç hatta yarımşar santim bile artmış gibiyim.Karatay maratay hikaye be kuzum.
Yaramadı derken ne gibi yaramadı?
Hahahh benimki de biliyo da nickimi fln bilmiyo, şimdi öğrense kurcalar,bildirimlere bakmak ister falan mazallah sevmem o işiBende geyşam varken tuvalete mutfağa falan gittiğinde yazıyorum senin gibi
Gerçi benimki biliyor da girmeme bozuluyor.
Ben yokken hep kk dasın ben varken niye giriyorsun beni özlemiyor musun diyor. Topiği kıskanıyor adam
Şimdi olsaydı da wc ye gitseydi seninki gibi
Romantik romantik dakikalar geçirin balım ♥
Ben her zaman temkinliyimdir insanlara karşı miniğim.Bnu bir ders olarak ben de cebe atıyorum. Bazen unutuyoruz yaa ben de unutup saflaşıyorum genel olarak herkese karşıiyi söyleyin cicim ❤
Aynen kuzum ya.Hayırlısı kuzumm, evet pepapp kullanıyorum birde inan ki çok güzel değerlendirdikahh cicim zamanı var demek ki yaa tam gaz devam
Yav kuzum sen boşver Karatayı.Şimdi ben daha önce diyet yapıyordum 2 aydır her hafta da bel kalça göbek vs olcu alıyorum. Daha önceki beslenme şeklinde her hafta incelme olurken karatayda olmadı incelemedim hiç hatta yarımşar santim bile artmış gibiyim.
O neydiii gııızBen her zaman temkinliyimdir insanlara karşı miniğim.
Çok nadir tamamen gardımı indiririm.
Çoğu olay beklendik bir olaydır benim için. Bugüne kadar hiç beklemediğim hiçbirşey yaşamadım. Tam beklediğim kişilerden beklediğim şeyler yaşadım hep. İnsan sarraflığı konusunda epey iyiyim. Uçabiliyorum şahitlerim var
Ben (Temsili):
Ama tabi üzülmenin önüne geçiyor mu geçmiyor. Beklesen de üzülüyorsun. Başkalarının yerine utanırım mesela pis bir huyum.
Sizde kimseye karşı %100 güvenmeyin. Özellikle erkeklere. Erkekler kötüdür
Daha ne olsun kuzumHahahh benimki de biliyo da nickimi fln bilmiyo, şimdi öğrense kurcalar,bildirimlere bakmak ister falan mazallah sevmem o işiama o lavabodan fln gelene kadar taramalıya bağladığım zmn çok komigime gidiyor benim
Romantik dakikalardan kastın mandalina soyup ağzına sokmam gibi mi cicim akdbsjbu akşam ki romantikligimiz bu da
Sultanımmmm sen geldin ben gidiciyim şimdi
Hele öğretmen camiasından 2 kat düşün güvenirken. Yarın öbür gün atanırsın ben diyimO neydiii gııızAhahah koptum uçan adama
Çok doğru diyosun cicim, bazen de istemiyosun düşündüklerinin olmasını ama oluyor vallahi. Yinede hep iyi insanlarla karşılaşalım. ❤
Zor zor hele şu zamanda erkeğe güvenebilmek ne biliyim
Bende bir arkadaşa bakıp çıkacaktımDaha ne olsun kuzum
Romantikliğinizi az bulursan, 3 lü koltukta yayılmış, ev topuzu saçlı, atleti ordan burdan fışkırmış yalnız ve bir başına beni hayal et.
Şükür de
Sultanımmmm sen geldin ben gidiciyim şimdi
Acaba kime kimeBende bir arkadaşa bakıp çıkacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?