Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen uyanık o.
Kendi hep uyuyor ama mental olarak nasıl uyanık anlamadım bu ne yaman çelişki
Ben çok akıllı takılıp sevince aptallaşanlardanım.
Aptal aşık denen tip benim.

senin tipini yerim

adam uyuyarak hep açık tutuyo demekki algıları. biraz uykusuz bırak da görsün gününü

Ulan bacım bi aciyorum 510da sayfada etiketlenmisim. Sona bi giriyorum sayfa gelmis 550ye
Kuzum eviniz yok mu sizin la niaraaa girip yaziyonuz niara yemek yapiyonuz gocalarla kavga ediyonuzda bide burlara yetisiyonuz.
Çukulatamız niye ban yemis ya la
B Brunello Cicinelli gızzz üzerime forum enleeri secilmis demeeeeğkkkk
Ben forumun ürnek çucuğu ularaktan cok kiskandim bilesin

Ahahaha yine yarıldım
Fenom sen hala topiğimizin ürnek çocuğusun. Bu taç senin elinde bebeğim
You are the Best
Ben bir ara topiğin enlerini detaylı seçeyim ya iyi fikir bu
Ayrıcanakta bizim kk birinci noteri ile durum çok belli. İki kocasız napıcaz topiklerde sürtmesek napıcaz yapacak şey mi var ule
İşte kocamızı gördüğümüz 2 3 saatlik süreçte hem sevişiyoruz hem dövüşüyoz. Hayat bizde hızlı çekim gibi. X3. 5 oranında hızlandırılmış hayat, sevişmeler bile tavşan misali
Sonra hop yine topik.
Ama bazen kertenkelelerimin hızına ben bile yetişemiyorum inan.
Ben yokken yapılan yorumları beğenmek için bir başlıyorum, 15 saat yokum

Ay iste her yerde bı fırsatçı hemcinsimiz türeyi veriyor kuzummevli erkek avcısı dolu piyasa da, aman heriflere dikkatneyse sen kiskandigini pek belli etmeseydin yine de bebişş

Ay iste her yerde bı fırsatçı hemcinsimiz türeyi veriyor kuzummevli erkek avcısı dolu piyasa da, aman heriflere dikkatneyse sen kiskandigini pek belli etmeseydin yine de bebişş
Yok yavrum kıskanırım ama herşeyi takmam kafama o kızdan kötü bir elektrik almadım. Hislerime güvenirim
Sen napıyosun balım

bacey ben yetisemiyom bugün bana atilan mesajlara da yazamadigimdan utancim tavan

ben okuyom bugün veletim uyusun o zaman aktif yazacaaaaammmm

sen ne ediyon bakem
O kadar yoğun avrat mısın şamdanım ya benim bir mesaj atanım bile yok
Çok sıkıldım bugün tüm gündür koltuktayım beni buradan ameliyatla alacaklar artık
Geyşamı bekliyorum erken gelecek bugün. Erken dediğimde 10.
Ama aradı bugün nöbet arasında, uyumadan arıyım dedim dedi.
Gündüz bile uyuyor musun, nöbet aralarında bile mi uyuyorsun kendini böyle böyle uykucu ettin dedim.
Ya saçmalama kızım gece uyumayayım vakit geçirelim diye uykumu almaya çalışıyorum dedi
En azından çabası var

kız benim oğlum var ya sabahtan beri ne maceralar yasadim ben aşırı hareketli yav

çocuk yap da gör bakalım iki dk kicin minder görüyo mu gece yatağında uyuyabiliyon mu aralıksız iki saat bence sen boşver çocuğu ben sana benimkini yollayim. yoruldukca paslayak birbirimize

Demaaa
Benim kıçımı kaldırmaya halim yok, wc mi bile afedersin altıma yapacak raddeye gelmeden kalkıp şeyetmem
Diyorum zaten çocuklu hayat bana uygun değil diye inatla yap diyorsunuz
Sıkılıp 2 güne letgodan satarım ben çocuğu
Bide erkek çocukları çok haşere oluyor

valla ben kpss ye bile çalışırken geç yatmadim sana o kadar deyim asla gece uykusu olmadan yapamayan bi insanım. iki senedir gece gündüz uykusuzum
dün de kendi kendine şarkı uydurmus
dünden beri onu soyluyom ben de. sarkinin sözleri;

bitti bitti, herşey bitti
bitti bitti, herşey bitti

Hahahahahaha
Neye yazmış bu şarkıyı mamasına mı, sordun mu

Yok yavrum kıskanırım ama herşeyi takmam kafama o kızdan kötü bir elektrik almadım. Hislerime güvenirim
Sen napıyosun balım
İyi bari kuzum canın sıkılmasın dabende bebek yapmaya çalışıyom bebişim napim iste dun son iğneleri mi vurdu eşim bitti şükür artık,bu gece de çatlatma iğnesini yapacak kolumdan, cumartesi sabahta iste yumurtalar toplanicak cicim dua et bana hem heyecanlıyım hem korkuyorum fln değişik hisler,yumurtalar baya büyümüş dedi doktor vok beğendi Rabbime şükürler olsun da iste,yumurtayla spermi birlestircez transferi rahim dinlensin diye öbür ay yapicaz dedi,dualarınıza beni de katın lütfen kizlar,Allah elimi boş cevirmesin bu işten inşallah

Hahahahahaha
Neye yazmış bu şarkıyı mamasına mı, sordun mu

bence benim hayatım üzerine yazdı

dün dışarda baya gezdirdik yemek falan yedik, bitti artık eve gidiyoruz falan diyoduk. ordan ilham geldi sanırım. bi baktim elleri tempo yapmış kafayi saga sola salliyo bi yandan da şarkı söylüyo

bu arada geysanin yaptığı çok hoş bişey demek senle gece vakit gecirmek istiyo he

Ayyyy çok heyecanlıııı
Transferden sonra hamile mi olmuş olacaksın?
Bir de eşin mi yapıyor sana iğne o kısmı anlamadım

Hahahahahaha bence de hayatına yazmış olabilir çok mantıklı
Çocuğun içinde Mustafa Sandal var anlaşılan değerlendirin bak bunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…