- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #5.541
Aynen uyanık o.
Kendi hep uyuyor ama mental olarak nasıl uyanık anlamadım bu ne yaman çelişki
Ben çok akıllı takılıp sevince aptallaşanlardanım.
Aptal aşık denen tip benim.
Demekkk bensizzz cay ictiniiizzzz. Heppiniz oleceksinizzzzEki Görüntüle 2298436 Eki Görüntüle 2298436
B Brunello Cicinelli
@imzaben
K Kendinisevenbirii
fenomen
kk birinci noteri
@Pembeemzik
@Limonsuzzcay
@Kutsal zebra
@malii
@Bonus
@Efoo
Haydinn hızlar beş çayına
Karinmda zil çalıyor cay da demledim buyrun baklava da vaaaar gelin koşun ucun
Diyettekiler de gelsin
Ahahaha yine yarıldımUlan bacım bi aciyorum 510da sayfada etiketlenmisim. Sona bi giriyorum sayfa gelmis 550ye
Kuzum eviniz yok mu sizin la niaraaa girip yaziyonuz niara yemek yapiyonuz gocalarla kavga ediyonuzda bide burlara yetisiyonuz.
Çukulatamız niye ban yemis ya la
B Brunello Cicinelli gızzz üzerime forum enleeri secilmis demeeeeğkkkk
Ben forumun ürnek çucuğu ularaktan cok kiskandim bilesin
Ay iste her yerde bı fırsatçı hemcinsimiz türeyi veriyor kuzummBir de şubede doğum günüsü yapmışlar buna. Videosunu gördüm. Oradaki bir bayan polisle acuk samimi geldi gözüme. @RosSsS a gösterdim çok anormal gözükmüyor ama eşinin doğum gününe biraz fazla müdahil olmuş gibi dedi.
Ona da canım sıkıldı.
Tribi sürdüremedim
Yok yavrum kıskanırım ama herşeyi takmam kafama o kızdan kötü bir elektrik almadım. Hislerime güvenirimAy iste her yerde bı fırsatçı hemcinsimiz türeyi veriyor kuzummevli erkek avcısı dolu piyasa da, aman heriflere dikkat neyse sen kiskandigini pek belli etmeseydin yine de bebişş
O kadar yoğun avrat mısın şamdanım yabacey ben yetisemiyom bugünbana atilan mesajlara da yazamadigimdan utancim tavan
ben okuyom bugün veletim uyusun o zaman aktif yazacaaaaammmm
sen ne ediyon bakem
Nazar ettimbu arada demin bi mesajinda laf ettiydin ya cok yazmisiniz napiyonuz diye. bu mesajdan sonra zamanlama çok manidar oldu bu sessilikte
O kadar yoğun avrat mısın şamdanım yabenim bir mesaj atanım bile yok
Çok sıkıldım bugün tüm gündür koltuktayım beni buradan ameliyatla alacaklar artık
Geyşamı bekliyorum erken gelecek bugün. Erken dediğimde 10.
Ama aradı bugün nöbet arasında, uyumadan arıyım dedim dedi.
Gündüz bile uyuyor musun, nöbet aralarında bile mi uyuyorsun kendini böyle böyle uykucu ettin dedim.
Ya saçmalama kızım gece uyumayayım vakit geçirelim diye uykumu almaya çalışıyorum dedi
En azından çabası var
Nazar ettim
Demaaakız benim oğlum var yasabahtan beri ne maceralar yasadim ben aşırı hareketli yav
çocuk yap da gör bakalım iki dk kicin minder görüyo mugece yatağında uyuyabiliyon mu aralıksız iki saat bence sen boşver çocuğu ben sana benimkini yollayim. yoruldukca paslayak birbirimize
Demaaa
Benim kıçımı kaldırmaya halim yok, wc mi bile afedersin altıma yapacak raddeye gelmeden kalkıp şeyetmem
Diyorum zaten çocuklu hayat bana uygun değil diye inatla yap diyorsunuz
Sıkılıp 2 güne letgodan satarım ben çocuğu
Bide erkek çocukları çok haşere oluyor
Hahahahahahavalla ben kpss ye bile çalışırken geç yatmadim sana o kadar deyimasla gece uykusu olmadan yapamayan bi insanım. iki senedir gece gündüz uykusuzum
dün de kendi kendine şarkı uydurmus
dünden beri onu soyluyom ben de. sarkinin sözleri;
bitti bitti, herşey bitti
bitti bitti, herşey bitti
İyi bari kuzum canın sıkılmasın daYok yavrum kıskanırım ama herşeyi takmam kafama o kızdan kötü bir elektrik almadım. Hislerime güvenirim
Sen napıyosun balım
Hahahahahaha
Neye yazmış bu şarkıyı mamasına mı, sordun mu
Ayyyy çok heyecanlııııİyi bari kuzum canın sıkılmasın dabende bebek yapmaya çalışıyom bebişim napim iste dun son iğneleri mi vurdu eşim bitti şükür artık,bu gece de çatlatma iğnesini yapacak kolumdan, cumartesi sabahta iste yumurtalar toplanicak cicim dua et bana hem heyecanlıyım hem korkuyorum fln değişik hisler,yumurtalar baya büyümüş dedi doktor vok beğendi Rabbime şükürler olsun da iste,yumurtayla spermi birlestircez transferi rahim dinlensin diye öbür ay yapicaz dedi,dualarınıza beni de katın lütfen kizlar,Allah elimi boş cevirmesin bu işten inşallah
Hahahahahaha bence de hayatına yazmış olabilir çok mantıklıbence benim hayatım üzerine yazdı
dün dışarda baya gezdirdik yemek falan yedik, bitti artık eve gidiyoruz falan diyoduk. ordan ilham geldi sanırım. bi baktim elleri tempo yapmış kafayi saga sola salliyo bi yandan da şarkı söylüyo
bu arada geysanin yaptığı çok hoş bişey demek senle gece vakit gecirmek istiyo he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?