- 11 Nisan 2007
- 87.803
- 516.131
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #5.501
BayılırımŞımaracağım az kaldı
Hoş buldum canım. Bende artık bir lucifer kertenkeleyim
Gerçekten etkilenmemek mümkün değil
Film izleyip kitap okuyup kafa dinlemek istiyorum artık, yoruldum insan görmektenAllah kolaylık versin Efomİşleri bitir misafirleri kov, gel...
Seksü bir geyşa olmasının bedelini ödüyorumben suçsuz, ben masum, ben kullanıldım, bana günah.
Hayallerim vardı, öğretmenlik yapacak, minik ciciler doğuracak, kv yi pıçaklayacaktım. Hayallerim söndürüldü.
Bu toplumda kadın, çocuk, ağaç, hayvan ve cici olmayacaksın
Ne kıvırtması kız
Evet sınıf öğretmeniyim. Mini mini bebelerinFilm izleyip kitap okuyup kafa dinlemek istiyorum artık, yoruldum insan görmekten
Sen öğretmensin demek, sınıf öğretmeni mi
Bu da benMali kıvrak kertenkeledir ben bildiğin odun böyle ayna karşısında uğraşıyorum işte
Hey yavrum heyybenim adam pek sırnaştı dün ya azıcık üpcük vermiş olabilirim
Canım Kasım da inşallah. Şimdi her şeyden önemlisi makyaj ve gelin başı. Ona odaklanmış durumdayım. Fiyatları bir duysan şaşırır kalırsın. En uygun 800₺ o da orta sınıf bir yerBayılırım
Gel bakam düğün ne zaman kız anlat bakalım
Anam çok az kalmış düğüneCanım Kasım da inşallah. Şimdi her şeyden önemlisi makyaj ve gelin başı. Ona odaklanmış durumdayım. Fiyatları bir duysan şaşırır kalırsın. En uygun 800₺ o da orta sınıf bir yer
Canım Kasım da inşallah. Şimdi her şeyden önemlisi makyaj ve gelin başı. Ona odaklanmış durumdayım. Fiyatları bir duysan şaşırır kalırsın. En uygun 800₺ o da orta sınıf bir yer
Yaaa orda guldum aslında hahahaha diye uzun olunca hava hava hava çıkmışGeldim anasını satayım parmaklarınız kurusun be amma yazmışsınız beğen beğen eklem kası yaptım vay anam vay babam
Öncelikle topiğimizin yeni misafiri, ulu lucifer'ımız, beğeniler kervanının top 5'indeki üyelerdenKajmery34 'e hoşgeldin diyorum Ulan herkes senin yorumlarına hayranmışta ses etmiyormuş iyi ki bir ban savdık başımızdan tanıştık ben sana hislerimi açtım da millet dile geldi. Bak sana hayran dolu buralar Artık daha çok bekleriz. Siz burada ne yapıyorsunuz bu topiğin amacı nedir dersen verebilecek hiçbir cevabım yok Ölümüne saçmalıyoruz sanırım. Bazen bdv oluyor buralar, bazen partiliyoruz, bazen cinsellik kategorisi görse bende cinsellik miyim deyip istifa eder moda giriyoruz. İyiyiz yani gel sık sık. Seni lucifer kertenkele ilan ettim.
ByNkoaLa "hava hava hava" cümlene hayran kaldım haşmetlim. Bundan sonra yav he he demek yerine bunu kullanıcam. Hava hava hava
-------------------
Tüm kertenkelelerim napıyosunuz yav. Kocalarla ara hala bozuk mu. Kıyım mı hala buralar?
@Bonus ve @malii OKUMASIN=
benim adam pek sırnaştı dün ya azıcık üpcük vermiş olabilirim
Hadi gelin bakam
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
@samdan
@Chocolita
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
Kajmery34
@Kutsal zebra
Ooo öğretmenim canım benim canım benimEvet sınıf öğretmeniyim. Mini mini bebelerin
Sen ne işle meşguldün efom?
Aylardır muhabbet edip şuan tanışmamız da ayrı bir olay
Bir de şubede doğum günüsü yapmışlar buna. Videosunu gördüm. Oradaki bir bayan polisle acuk samimi geldi gözüme.Hey yavrum heyyöptürcen tabi kız, seksü bı geyşa senin ki adı üstünde
Hiç bir şey tamam değilAnam çok az kalmış düğüne
Ya yemin ederim bu kuaförleri sallandırmalı.
Gelin damat görünce nuri alço gibi dayıyorlar adama yazıklar olsun.
Daha çok yardım edip indirimli yapmaları gerekirken.
Herşey tamam mı bir kuaför mü kaldı?
Bir yerle anlaştım o da bizim bir tanıdığın vesilesi ile 650 ye indirdi . Normalde o da 900₺ ve işinde iyi epey.Bu ne ya ne biçim fiyat iyi bi yerde istesen ne kadar olucak kimbilir
Yaaa orda guldum aslında hahahaha diye uzun olunca hava hava hava çıkmış
İyi ki hav hav veya miyav miyav çıkmamış onlarda cikabilirdi
Şuan yarıldım hiç böyle bir açıklama beklememiştimGünaydın kertenleleleler
En güzeli be yavrum.Ooo öğretmenim canım benim canım benim
Ben ev hatunuyum, anayım. Bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?