Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Film izleyip kitap okuyup kafa dinlemek istiyorum artık, yoruldum insan görmekten
Sen öğretmensin demek, sınıf öğretmeni mi

Film izleyip kitap okuyup kafa dinlemek istiyorum artık, yoruldum insan görmekten
Sen öğretmensin demek, sınıf öğretmeni mi
Evet sınıf öğretmeniyim. Mini mini bebelerin
Sen ne işle meşguldün efom?
Aylardır muhabbet edip şuan tanışmamız da ayrı bir olay

Bayılırım
Gel bakam düğün ne zaman kız anlat bakalım
Canım Kasım da inşallah. Şimdi her şeyden önemlisi makyaj ve gelin başı. Ona odaklanmış durumdayım. Fiyatları bir duysan şaşırır kalırsın. En uygun 800₺ o da orta sınıf bir yer

Canım Kasım da inşallah. Şimdi her şeyden önemlisi makyaj ve gelin başı. Ona odaklanmış durumdayım. Fiyatları bir duysan şaşırır kalırsın. En uygun 800₺ o da orta sınıf bir yer
Anam çok az kalmış düğüne
Ya yemin ederim bu kuaförleri sallandırmalı.
Gelin damat görünce nuri alço gibi dayıyorlar adama yazıklar olsun.
Daha çok yardım edip indirimli yapmaları gerekirken.
Herşey tamam mı bir kuaför mü kaldı?

Bu ne ya ne biçim fiyat iyi bi yerde istesen ne kadar olucak kimbilir

Yaaa orda guldum aslında hahahaha diye uzun olunca hava hava hava çıkmış
İyi ki hav hav veya miyav miyav çıkmamış onlarda cikabilirdi

Evet sınıf öğretmeniyim. Mini mini bebelerin
Sen ne işle meşguldün efom?
Aylardır muhabbet edip şuan tanışmamız da ayrı bir olay
Ooo öğretmenim canım benim canım benim
Ben ev hatunuyum, anayım. Bu kadar

Hey yavrum heyyöptürcen tabi kız, seksü bı geyşa senin ki adı üstünde
Bir de şubede doğum günüsü yapmışlar buna. Videosunu gördüm. Oradaki bir bayan polisle acuk samimi geldi gözüme. ByNkoaLa a gösterdim çok anormal gözükmüyor ama eşinin doğum gününe biraz fazla müdahil olmuş gibi dedi.
Ona da canım sıkıldı.
Tribi sürdüremedim

Hiç bir şey tamam değil
Gelinliğimi vericem şimdi o da epey bi tuzlu oldu ama napayım
Çeyizimi de daha tamamlayamadım. Daha doğrusu şöyle bir durum oldu benim her şeyi nişanlım alıyor. Aileme söyledi ben çeyiz kabul etmiyorum , illa bir şey yapmak istiyorsanız kızınıza yapın diye. Eksiklerimizi sürekli çıkıp alıyoruz.

Bu ne ya ne biçim fiyat iyi bi yerde istesen ne kadar olucak kimbilir
Bir yerle anlaştım o da bizim bir tanıdığın vesilesi ile 650 ye indirdi . Normalde o da 900₺ ve işinde iyi epey.
Ama şöyle diyeyim bir kuaförü aradım İstanbulda. Çok meşhur bir kadın bana 1600₺ dedi telefonu hemen kapattım. İstediğim mekana gelmesi 3000₺ miş.

Yaaa orda guldum aslında hahahaha diye uzun olunca hava hava hava çıkmış
İyi ki hav hav veya miyav miyav çıkmamış onlarda cikabilirdi
Günaydın kertenleleleler
Şuan yarıldım hiç böyle bir açıklama beklememiştim
Ama olsun lügatımıza hava hava hava üçlemesi kattın. Bayıldım ben, gerçi senin neyine bayılmadım ki bugüne kadar ah ulan ah
Günaydın kıymetlüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…