- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.545
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #5.521
Gece benim boynum tutuldu. Sehvet kurbanı oldum. Akıllı akıllı uyuyup kalmalıydım ama yok. Hormonlar depreşti bir kere. Gece dediğim sabaha karşı 5Geldim anasını satayım parmaklarınız kurusun be amma yazmışsınız beğen beğen eklem kası yaptım vay anam vay babam
Öncelikle topiğimizin yeni misafiri, ulu lucifer'ımız, beğeniler kervanının top 5'indeki üyelerden @Kajmery34 'e hoşgeldin diyorumUlan herkes senin yorumlarına hayranmışta ses etmiyormuş iyi ki bir ban savdık başımızdan tanıştık ben sana hislerimi açtım da millet dile geldi. Bak sana hayran dolu buralar Artık daha çok bekleriz. Siz burada ne yapıyorsunuz bu topiğin amacı nedir dersen verebilecek hiçbir cevabım yok Ölümüne saçmalıyoruz sanırım. Bazen bdv oluyor buralar, bazen partiliyoruz, bazen cinsellik kategorisi görse bende cinsellik miyim deyip istifa eder moda giriyoruz. İyiyiz yani gel sık sık. Seni lucifer kertenkele ilan ettim.
ByNkoaLa "hava hava hava" cümlene hayran kaldım haşmetlim. Bundan sonra yav he he demek yerine bunu kullanıcam. Hava hava hava
-------------------
Tüm kertenkelelerim napıyosunuz yav. Kocalarla ara hala bozuk mu. Kıyım mı hala buralar?
@Bonus ve @malii OKUMASIN=
benim adam pek sırnaştı dün ya azıcık üpcük vermiş olabilirim
Hadi gelin bakam
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Efoo
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
kk birinci noteri
@Chocolita
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Kajmery34
@Kutsal zebra
kullanıldım derkenAllah kolaylık versin Efomİşleri bitir misafirleri kov, gel...
Seksü bir geyşa olmasının bedelini ödüyorumben suçsuz, ben masum, ben kullanıldım, bana günah.
Hayallerim vardı, öğretmenlik yapacak, minik ciciler doğuracak, kv yi pıçaklayacaktım. Hayallerim söndürüldü.
Bu toplumda kadın, çocuk, ağaç, hayvan ve cici olmayacaksın
Ne kıvırtması kız
Ayy çok zor süreç ya gerçekten.Hiç bir şey tamam değil
Gelinliğimi vericem şimdi o da epey bi tuzlu oldu ama napayım
Çeyizimi de daha tamamlayamadım. Daha doğrusu şöyle bir durum oldu benim her şeyi nişanlım alıyor. Aileme söyledi ben çeyiz kabul etmiyorum , illa bir şey yapmak istiyorsanız kızınıza yapın diye. Eksiklerimizi sürekli çıkıp alıyoruz.
AllahGece benim boynum tutuldu. Sehvet kurbanı oldum. Akıllı akıllı uyuyup kalmalıydım ama yok. Hormonlar depreşti bir kere. Gece dediğim sabaha karşı 5boynum hala ağrıyor. Eşim de pis pis ehe değdi ama demez mi bu erkekler niye böyle ya
Böyle olsun istemezdim.kullanıldım derkenşaaptın di mi kız sana o kadar gazı herife nakavt ol diye mi verdik piiii allah seni napmasın
diyete spora başladım ya kız zumba yapıyom evde
Ki zaten yatağa yeni girmiştik uyanıktik. O saate kadar 101 oynuyorduk kardeşleriyleAllahsabaha karşı 5 de çişim gelse wc ye kalkamam yatağa işemek pahasına hizuşum helal olsun libidona 10 puan
O saatte hadi ben kalktım istedim diyeyim benim geyşa napar acaba.
Dur ben bunu alarm kurup deniyeyim yav merak ettim
Ama değmiştir bencede
seni herif bi güzel temizlemiş zaten bize hacet kalmamışAllahsabaha karşı 5 de çişim gelse wc ye kalkamam yatağa işemek pahasına hizuşum helal olsun libidona 10 puan
O saatte hadi ben kalktım istedim diyeyim benim geyşa napar acaba.
Dur ben bunu alarm kurup deniyeyim yav merak ettim
Ama değmiştir bencede
Böyle olsun istemezdim.
Namıs davasıdır bu artık. Töre beni temizlemenizi emreder
Kardeşlerle 101, kocayla uzun eşek tabi yaaaaKi zaten yatağa yeni girmiştik uyanıktik. O saate kadar 101 oynuyorduk kardeşleriyle
Bezelye ayıklar gibi ayıkladı beni Allah kahretmesinseni herif bi güzel temizlemiş zaten bize hacet kalmamış
Yemedim şamdanım banbile bile mi ban yedin kiz kocani bandıra bandıra yemek için doğru söyle cici
İvet biraz öyle geldi ama yine de üst devredenmis AllahtanBir de şubede doğum günüsü yapmışlar buna. Videosunu gördüm. Oradaki bir bayan polisle acuk samimi geldi gözüme.ByNkoaLa a gösterdim çok anormal gözükmüyor ama eşinin doğum gününe biraz fazla müdahil olmuş gibi dedi.
Ona da canım sıkıldı.
Tribi sürdüremedim
Ahh yakıtın beni vurdun onikidenŞuan yarıldım hiç böyle bir açıklama beklememiştim
Ama olsun lügatımıza hava hava hava üçlemesi kattın. Bayıldım ben,gerçi senin neyine bayılmadım ki bugüne kadar ah ulan ah
Günaydın kıymetlüm ♥
Yemedim şamdanım ban
Artık yedim de Mune bizi öttürmek için mi bekletiyor yoksa kiblenmedim mi bilmiyorum. Bekliyorum hala kurbanlık koyun gibi
Gitsem zaten 5 gün gidicem, seksü geyşanın iliğine kemiğine banmak için bu kadar cezayı kaldıramam
O değil de bak ne anlatıcam
Benim geyşaya şubede happy birthday partisi yapmışlar.
Orda bir kızla bana biraz fazla samimi geldi.
Sinirler zıpladı
Yok kıskandığımı belli etmedim bu sefer.hiiiiicccc biseycik olmaz merak etme kuzum
o kadar adamin içinde insan dedikodudan korkusuna zaten cesaret edemezbazı polisler çok uyanık oluyo hem hemen dalga geçip önünü keserler.
bide bu kadar kıskanıp da artık adamin totosunu arşa kaldirma bebegim ya yeter gali.
içinde patla içinden kiskan azıcık, zorla eşeğin aklına karpus kabugu sokma.
bazen eşim diyo bi kiz yanimdan geçerken laf atti vs falan diye. ay seni tanisa arkasina bakmadan kaçar keşke tanissaydin falan diyorumyapma bu kadar kıskançlık kuzum
Bundan sonra kıskanmak yok gülom.İvet biraz öyle geldi ama yine de üst devredenmis Allahtan
Bilmiyirm bizim.kanmzda var kıskançlık normal yürüyen bile kivirtiyormus gbi geldiği için kiskanmamiz çok normal cicim
Bundan sonra kıskanmak yok gülom.
Kendilerini bir puk sanıyorlar iyice.
Nasıl yapıcaz bilmiyorum ama kıskanmıcaz
Yok kıskandığımı belli etmedim bu sefer.
Sadece siz biraz fazla mı samimisiniz dedim yoo dedi.
Kız evli mi dedim yoo dedi.
Devren mi dedim yoo dedi.
Muhabbetiniz var mı dedim yoo dedi.
Yarıldım şuanben sana ogretirim fıstıkkiskanmamak benim işim
etma etma. belli etma kıskandığın
bide keşke cevabını yoooo istediğin bisey sordaydin bunların arkasindan
annenler bi daha yatılı gelecek mi
yoooo
gibi
Yarıldım şuan
Ananlar bidaha gelecek mi..... Yoo
Anneni öldürsem kızar mısın.... Yoo
Beni bidaha üzecek misin.... Yoo
Çocuk istiyor musun..... Yoo
Sonraki maaşını komple ben alsam karşı çıkar mısın.... Yoo
Niye değerlendiremedim ben o anı ya
Aynen uyanık o.işte cici adam seni hep punduna getiriyo puyanlari topluyosen de anca kacirdiklarina yan senin geyşa çok uyanık valla. sen de uyanık görünen saflardansin bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?