- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.821
Sirkeli suyum devam ama yoğurdu aksattim yoğurt aliyim da yarın devam edeyim.Yav kuzum sen boşver Karatayı.
Sirkeli su ve yoğurt kürünü aksatmadan uygula.
Spora git. Özellikle bacak çalış, özellikle ip atla.
Sabah kahvaltını güzel yap kahvaltı kilo aldırmaz.
Onu dışında akşam yemeğine kadar ki açlıkları ya haşlanmış patates ya da yoğurt ile geçiştir.
Akşam yemeğinde yağsız diyet yemeği ye. Sebzeye özellikle aban.
Gerçekten miiiHele öğretmen camiasından 2 kat düşün güvenirken. Yarın öbür gün atanırsın ben diyim
Biz ikimizde hem saf hem yengeç burcu iki saftirik:)Gerçekten miiiÜff ben kendimi çok saf hissediyorum kurtlar sofrasında
AhahahaBiz ikimizde hem saf hem yengeç burcu iki saftirik:)
Sendn baska kimse bakabilirim gönlümün prensesi :)Acaba kime kime
Ayrıca da olmaz karpuz kesmeden gidemezsin
Özellikle üşenme evde mayala kuzum. Çok basit mayalamak.Sirkeli suyum devam ama yoğurdu aksattim yoğurt aliyim da yarın devam edeyim.
Çok teşekkür ederim cici annem aklıma kazıdım bunları
Yiyecekler benim minnoşumu yavGerçekten miiiÜff ben kendimi çok saf hissediyorum kurtlar sofrasında
Yiyecekler benim minnoşumu yav
Neyse Allah'tan hayatında bir Cici ve kertenkele topluluğu varbiz senin gözünü açarız zamanı gelince
sorma vallahiAhahahadimi kuzuum öyle vallahii zaten hep bu burcum iş açıyor başıma hep
evet yaa süt alayım köy sütü vardı ondan mayalarimÖzellikle üşenme evde mayala kuzum. Çok basit mayalamak.
O zaman daha şifalı olur. ♥
benim de açılır mıYiyecekler benim minnoşumu yav
Neyse Allah'tan hayatında bir Cici ve kertenkele topluluğu varbiz senin gözünü açarız zamanı gelince
Seni yerim kızarmış ekmeğe sürülmüş bal kaymağım benimSanırım gözümün açılması gerekiyor benim biraz acill
Cici annem kertenkele topluluğum çokk ❤ ben.
Yok artii bu iş böyle olmaz onlar kurtsa biz, çakal olmalıyızsorma vallahi
evet yaa süt alayım köy sütü vardı ondan mayalarim♥♥
aynen öyle telatabikcim , gözümüzü açmalıyız artıkYok artii bu iş böyle olmaz onlar kurtsa biz, çakal olmalıyız
Yüce kerkenteleler aşkıınaa, kimsee beni yiyemezzzSeni yerim kızarmış ekmeğe sürülmüş bal kaymağım benim
Yedirmem minnoşumu kimseye ben. Gelirim gerekirse bu nikah kıyılamaz derim çünkü bu kız aslında bir kertenkele derim
Bil mukabeleSendn baska kimse bakabilirim gönlümün prensesi :)
Evet kuzum köy sütü kullan.sorma vallahi
evet yaa süt alayım köy sütü vardı ondan mayalarim♥♥
Senin bir zor kelebeğim sen kapılmışsın benim daha kapılmadan müdahale etmem lazımbenim de açılır mı
Yiyemez tabiYüce kerkenteleler aşkıınaa, kimsee beni yiyemezzzballı kaymaklı ekmeğiz bu alemde tekiiz
İnşallah bunu icraate dökerim amin
bunu ekran görüntüsü aldım çarşı pazar gezip bulurum onuBil mukabele
Evet kuzum köy sütü kullan.
İstersen bir ev yoğurdundan mayala. Ya da sevdiğin bir marka yoğurttan
Mesela ben çobanoğlu denen bir yoğurt var oralarda da var mıdır bilmiyorum. Normal bir yoğurda göre yaklaşık 10 lira daha pahalı ama hem doğal hem böyle bir lezzet yok.
Ondan mayalarım mayaladığım zaman.
Senin bir zor kelebeğim sen kapılmışsın benim daha kapılmadan müdahale etmem lazım
Yiyemez tabi
Yiyeni yeriz
tatlı rüyalar iyi uykularKuzularım ben kaçıyorum biraz uyuyayım. Sonra gelirim uyanırsam
Bana kırmızı çok yakışıyor değill miii brommKertenekele ailem ben geldim
Çok şükür bir haftayı daha kazasız belasız atlattık. Benim için zor bir haftaydı. Dünde gelen misafirler gece 1.30 a kadar kalkmadıSabah nasıl kalkıp gittiğimi bilmiyorum. Ceset gibiyim bir ruhuma fatiha eksik. Neyse sıra dinlenmekte.
Geyşam da bu gece nöbette..
Bu arada bulantılarım başladı sanırım gün itibariyleTahtaya yazarken tahta kaleminin kokusundan istifra edecek gibi hissettim bir an Ton balıklı makarnaya bayılırım mesela, geldim yaptım kokusu rahatsız etti zor yedim. Şuanda da bulantı içindeyim.
Bakalım nasıl günler bekliyor beni
Sizler nasılsınız, keyifler nasıl?
poncikvegece minnoşummmmm proluk da yakışmış haaa yakıyorsun Hayırlı olsun balım çok güzel olmuş. Bebiş nasıl ♥ bulantı var mı?
aypare ackerman kuzum okudum erkek arkadaşının tavırlarını. Yani yerinde olsam koçum dediği an kutuplardan fena soğurdum zaten. Bidaha da o adamı istesem, zorlasalar içim almazdı. Umarım sende soğumuşsundur. Koçum nedir ya.. İğrenç.
Hoş geldin bebeğim, iyiyimm Sakarya’ya gidiyoruz yoldayızz kocişkomla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?