- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #56.501
Bu gece ele geçiricem onu ama çok kararlıyımYok anacim naz bulaşıcı olsa herifin bana ettiği kdr benim de ona naz etmem gerekirdi
artık sende beni gördünYok cikmamisiz sanırım keşke ciksaydik dediğine göre Artemiso beni gördü de ben görmedim henüz bekliyorum
Ben seni hayalimde canlandırıyorum miniğimB Brunello Cicinelli kuzularım benim telefonumdan fotoğraf yüklenmiyor nedense burayaönceden bilgisayardan yüklüyordum ama şimdi bilgisayarım da kardeşimde
Yemin ederim bı güzelliği varmis ki bu kızın cicim hakkaten keşke tanıdık ciksaymisiz dedim ajsbfsjjHadi bakalım, görüşün koklaşın
sevişmen guzum ahahahahhaBen seni hayalimde canlandırıyorum miniğim
ayy utandımYemin ederim bı güzelliği varmis ki bu kızın cicim hakkaten keşke tanıdık ciksaymisiz dedim ajsbfsjjgerçi erkek kardeşim fln da yok ama olsun birine yapardım ben bu güzelliği
Kız bugün o kadar libişli sevişli konustuk uyuma sakin durBu gece ele geçiricem onu ama çok kararlıyım
Tabi o gelene kadar uyumazsam
Utanma gerçekler bunlarayy utandımguzell bakan gözlerin senin
Yemin ederim bı güzelliği varmis ki bu kızın cicim hakkaten keşke tanıdık ciksaymisiz dedim ajsbfsjjgerçi erkek kardeşim fln da yok ama olsun birine yapardım ben bu güzelliği
sevişmen guzum ahahahahhawhhshsh
ayy utandımguzell bakan gözlerin senin
Merak ettirdiniz şimdi. Hamile bir insanı merak ettirdiniz oturun ağlayın şimdiUtanma gerçekler bunlar
fotoma karşılık fotonMerak ettirdiniz şimdi. Hamile bir insanı merak ettirdiniz oturun ağlayın şimdi
Kuzu şuan saçlarım pırıılll pırılgönder kız hadi
bekliyorum kuzu
Hmmm nasıl canlandırıyorsuun ciciimmBen seni hayalimde canlandırıyorum miniğim
UyumıcamKız bugün o kadar libişli sevişli konustuk uyuma sakin dur
Ne kullanmıştın balım?Kuzu şuan saçlarım pırıılll pırılburdan tam not .Güzel taradım bakalım bir de yağlandırmayıp dökülmezse artık hep buu
Yemin ederim eşim gibisinMerak ettirdiniz şimdi. Hamile bir insanı merak ettirdiniz oturun ağlayın şimdi
yok kuzum cidden gayet iyi tek bir olimsuz yanını görmedim alırken çok tereddüt ettim,çünkü elimde vardı bir ürün ama çok almak istiyorum son 2 vardı almadım ertesi gün tek kalınca yapıştımKuzu şuan saçlarım pırıılll pırılburdan tam not .Güzel taradım bakalım bir de yağlandırmayıp dökülmezse artık hep buu
Çıkarcı, sen karşılıksız sevmek nedir bilmez misin zalım kızfotoma karşılık foton
loreal onarıcı spreyNe kullanmıştın balım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?