- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #56.461
Beni gören kör.oluyorYaaaaya cidden anasını satiyim sen niye özelden foto atmiyon bana cicim cogunu gördüm de, bı ilk sizle tanışmış olmama rağmen ByNkoaLa la sen kaldın gormedigim
O ikisini daha bende görmedim
Güzelliğinden mi evetBeni gören kör.oluyor
AhahahahaGüzelliğinden mi evet
Jennifer Lopezim benim
Kız ananın güzelliğinden alırmış sultanım. Ama sende güzellik çok fazla olduğu için alsa da bitmez.Ahahahaha
Suanki halim berbat hamilelik resmen cirkinlestirdi beni :)
Resim atacam da hayallerin nasıl diye bı yoklayim dedimnoldu kız
Ulan ne ara bayan koala oldun son akrep bükücü yaptın asagdaki yazıyı hele onu de önce akdbsjBeni gören kör.oluyor
En başından beri çok çirkin hisseidorm kendimiKız ananın güzelliğinden alırmış sultanım. Ama sende güzellik çok fazla olduğu için alsa da bitmez.
Açıkçası ben de şimdiden çirkinleştim gibi hissediyorum benimki de kız mı ne
AhhahahahResim atacam da hayallerin nasıl diye bı yoklayim dedimhayal kırıklığına ugrama diye
Ulan ne ara bayan koala oldun son akrep bükücü yaptın asagdaki yazıyı hele onu de önce akdbsjama ben görmek istiyom kör olmayida goze aliyom bosver şimdi
Hayalim 3 kelime o da şöyle;Al ulan, itin köpeğin olsun adana burmasi da 5i bir yerde de senin
Eki Görüntüle 2563037 Eki Görüntüle 2563038
Seni gören hayal kırıklığına uğramaz, pamuk gibi yüzüne bayılır seksü şempazemResim atacam da hayallerin nasıl diye bı yoklayim dedimhayal kırıklığına ugrama diye
Ulan ne ara bayan koala oldun son akrep bükücü yaptın asagdaki yazıyı hele onu de önce akdbsjama ben görmek istiyom kör olmayida goze aliyom bosver şimdi
Hızına maşallah o zmnAhhahahah
Hizliyimdir
Hızlı ve bükücü hahaahha
Yavrm göz sagligin kalp sağlığın için uygun değilim
Yaaa bı kocama bı sana eriyom zatenSeni gören hayal kırıklığına uğramaz, pamuk gibi yüzüne bayılır seksü şempazem
:dHızına maşallah o zmn
Yav anlık foto istemiyom anasını satiyim güzel önceden cekildigin de olursende mi yüz görümlügü altın istiyon da nazlaniyon kız
Yavrum bu ney altın zehirlenmesi yaşarsın
Biz adeta açılmamış bir gonca gül gibi nazlı ve niyazlıyızdırHızına maşallah o zmn
Yav anlık foto istemiyom anasını satiyim güzel önceden cekildigin de olursende mi yüz görümlügü altın istiyom da nazlaniyon kız
Sözü aldıysam tamam:d
PC den bakayım PC den girdiğimde sözüm olsun :)
CanımsınYaaa bı kocama bı sana eriyom zatenyine eridim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?