- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #56.521
Ohooo hemen, birini bulup atanmam lazıımHem hamile hem öğretmen ol babanne donun benden, yanında kalıp hacı şakir sabun da hediye
Çıkarcı, sen karşılıksız sevmek nedir bilmez misin zalım kız
Bidefa kapalı olduğunu tahmin ediyorum branşından ötürü.Hmmm nasıl canlandırıyorsuun ciciimm
Ne kullanmıştın balım?
Aferin aynen böyle istikrarlı bir sekilde ilerleUyumıcam
Uyumıcam
Geyşama sahip olacağım
Onu ele geçirip kirleteceğim
Uyumak yok Cici
Uyumak yok
Evet böyle devam
Uyumak yok
Eki Görüntüle 2563063
Eşinin adını görmemiş gibi yapacağumYemin ederim eşim gibisinvicdan azabından öldürürsün insanı oda böyle
Ay doğru tahmin ediyorsun ciciim ama azıcık daha kısayımBidefa kapalı olduğunu tahmin ediyorum branşından ötürü.
Kumral, 1.65 boy, çıtı pıtı bir kız gibime geliyorsun
Siz ikiniz K Kendinisevenbirii ile ikiniz hamile bir kadına eziyet yaptınız meraklarda bıraktırdınız üzdünüz katlettiniz hiç acımadınız.
Hemen alayum
Sizlerde sıkıntı yokta balım yalnız olmadigimizi bildiğimden ifşa olmamak adına jet hızıyla düzeltmeye gitmek durumunda kaldımEşinin adını görmemiş gibi yapacağumBir kere bende yazıp gönderip nasıl sildiğimi şaşırmıştım
Bu arada eşlerimizin ilk harfleri aynı
Çocuk daha hayata gelmeden nasıl bir aneyim var diye kara kara düşünmeye başlamıştırAferin aynen böyle istikrarlı bir sekilde ilerlekocayı ayartmak kolay değil sonucta ama karnındaki beben bunları anlayıp hissetmeye başlarsa ne kadar etesli anam varmış diye sasirabilir hazırlıklı ol
gördüm kiiKocacugmun ismini ifşa etmem 1 dakika sürmedi umarimfark etmemle düzeltmem arasinda saniyeler vardir galiba
eziyet değil sende yolla bende gorimSiz ikiniz K Kendinisevenbirii ile ikiniz hamile bir kadına eziyet yaptınız meraklarda bıraktırdınız üzdünüz katlettiniz hiç acımadınız.
Bende sizi hamileyken böyle yapıcam işte
Beni görmemiş olsan şimdi seni resme bogardim da anasını satiyim artemisi kandirda atsın sana özelden hak verirsin banaSiz ikiniz K Kendinisevenbirii ile ikiniz hamile bir kadına eziyet yaptınız meraklarda bıraktırdınız üzdünüz katlettiniz hiç acımadınız.
Bende sizi hamileyken böyle yapıcam işte
Aslında 1 55 ile 1 65 arası boy diyecektim hatta öyle yazdım da sonra silip sadece 1.65 yazdımAy doğru tahmin ediyorsun ciciim ama azıcık daha kısayımkumralım ela gözlüyüm Herkesler çıtı pıtı diyor öyle duydukça ben de kendimi daha küçük sanıyorum
Hahahh tüm ateşli kadınların eşlerinin sevgililerinin baş harfi bu mu acebagördüm kiibenim eskisinin de ilk harf aynı
eziyet değil sende yolla bende gorim
ahshshsHahahh tüm ateşli kadınların eşlerinin sevgililerinin baş harfi bu mu acebayoksa biz numuneler bir araya mi toplandik
Evet seksüm söylemiştikSizlerde sıkıntı yokta balım yalnız olmadigimizi bildiğimden ifşa olmamak adına jet hızıyla düzeltmeye gitmek durumunda kaldım
Bide aynen baş harfleri aynıydı dimi bunu bı kere daha denk getirip konuşmuştuk
Laz damarı var gacıda sen atmadan atmam diyorBeni görmemiş olsan şimdi seni resme bogardim da anasını satiyim artemisi kandirda atsın sana özelden hak verirsin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?