- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #56.481
Ben de yazıcam yorumlarımı kullanıcam birazdano serum süper kuzu cok memnunum
AnlıyorumBiz adeta açılmamış bir gonca gül gibi nazlı ve niyazlıyızdıranlıyor musun şimdi geyşamla 4 sene nasıl olmamış o tarz bir temas
Şu bakımlı halleriniz beni benden alıyor. Ben kafamı kalıp sabunla yıkayacak kadar bıraktım nerdeyse bu işleri
En kısa zamanda kendime babanne donu da alıcam. Te bundan
Eki Görüntüle 2563032
Yaaa enn içten aamiinnnCanımsın
İnşaallah kendin gibi pamuk bir kızın olur
Al sana dua gibi dua
gönder kız hadiResim atacam da hayallerin nasıl diye bı yoklayim dedimhayal kırıklığına ugrama diye
Ulan ne ara bayan koala oldun son akrep bükücü yaptın asagdaki yazıyı hele onu de önce akdbsjama ben görmek istiyom kör olmayida goze aliyom bosver şimdi
bekliyorum kuzuBen de yazıcam yorumlarımı kullanıcam birazdan
Gönderdimgönder kız hadi
bekliyorum kuzu
Yaa kuzum sağlık akıyor tabaktan sağlıkkEki Görüntüle 2563034
Alın size bir gebenin dramı.
B BUSR4 nın gönderisinin altında herkes evinde pirzolalar, köfteler, kebaplar, etler yediğini söylemiş, bakın ben neler yiyorum meymenet yok tabakta.
keşke ciksaydikGönderdimulan inşallah tanıdık fln cikmayiz
Kizz utandım ajdsjd teşekkürler canım o senin güzel görüşün bakışınkeşke ciksaydikmasallahkiz bu ne güzellik
Kizz utandım ajdsjd teşekkürler canım o senin güzel görüşün bakışın
Evet seksü bir geyşa bile nazımı yok edemediAnlıyorumadı üstünde ki "seksü geyşa"n bile o temasi kurmamış sizden çıkan kızlarda az cektirmez hea heriflerine
Hem hamile hem öğretmen ol babanne donun benden, yanında kalıp hacı şakir sabun da hediyeHenüüz pek bir yoğunluğum yok ciciim ondan vallahiii olsa ben de alırım bii babanne donu
Tanıdık çıktınız mı bize de söyleyinGönderdimulan inşallah tanıdık fln cikmayiz
Rosumuz koala olduYaa kuzum sağlık akıyor tabaktan sağlıkk
Benimki de köfteleri kızartacaktı, tost makinesinde ızgara yaptık, pilav salata öyle geçti bu haftada ☺☺ Kaçıncı haftadan sonra geçiyorki koku hassasiyeti ( Rossu etiketliycem çıkmadı )ByNkoaLa
Yok cikmamisiz sanırım keşke ciksaydik dediğine göre ArtemisTanıdık çıktınız mı bize de söyleyin
Yok anacim naz bulaşıcı olsa herifin bana ettiği kdr benim de ona naz etmem gerekirdiEvet seksü bir geyşa bile nazımı yok edemedi
Hoş şimdi de ben onun nazını yok edemiyorum
Naz bulaşıcı mı acaba
Hadi bakalım, görüşün koklaşınYok cikmamisiz sanırım keşke ciksaydik dediğine göre Artemiso beni gördü de ben görmedim henüz bekliyorum
B Brunello Cicinelli kuzularım benim telefonumdan fotoğraf yüklenmiyor nedense buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?