- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #56.561
Tövbe de
Sonra sonrayok yok yok hadi yolla bak bende atarım shhshs
Canım fotolari ozelden atın cunku googlede çıkıyor. Bizim hamilelik grubunda çıkmıştı. Sonra özelden gruplasip atiyoruz.Bir ara 60 ı gördüm.
İnan hiç hiç hiç güzel değildi o anlarım
Ya da ben yakıştıramadım kendime bilmiyorum.
Bazılarına kilo çok yakışır mesela. Bana yakışmıyor bence
Vallahi yok o nereden çıktıkineTövbe deazcuk inatlik var mi sende cicim
Tutturdular neremi göreceklerse melankolim yav ben olsam beni merak etmem diyorum anlamıyorlar .Canım fotolari ozelden atın cunku googlede çıkıyor. Bizim hamilelik grubunda çıkmıştı. Sonra özelden gruplasip atiyoruz.
Kırk takla attırdın bize, bı resim atmadınVallahi yok o nereden çıktıkine
boşver atmasın yav bizde ona atmayızKırk takla attırdın bize, bı resim atmadınrossla ilk resimlesmeniz nasıl oldu merak ettim simdi
Meraktan da catlarizboşver atmasın yav bizde ona atmayız
DüşüneyimKırk takla attırdın bize, bı resim atmadınrossla ilk resimlesmeniz nasıl oldu merak ettim simdi
Hani libişin yoktu bakim bugün fırçalıyodun biziminik libisli bı kız cattlatilir mi
EvetHala Bulantıların sürüyor mu delüm
olmaz olur muHani libişin yoktu bakim bugün fırçalıyodun bizi
Öğretmen hanımı merak etmeyen mi var. Bende katılıyorum onlara bende isteremTutturdular neremi göreceklerse melankolim yav ben olsam beni merak etmem diyorum anlamıyorlar .
Bende şimdiden özledimEvetgönlümce yemek yemeyi ozledimm...
Kuzum çok varmı zamanın. Normal mi sezeryan miEvetgönlümce yemek yemeyi ozledimm...
Haydaa ben bana destek çık diyorum o da merak ettim diyor yavÖğretmen hanımı merak etmeyen mi var. Bende katılıyorum onlara bende isterem
Bugün açık öğretim lise sınavı vardı gittin mi cicimBende şimdiden özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?