- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #56.961
Çok şükür cicim. Dmeek ki biraz yorulunca filan oluyor böyle ilk haftalarda. Çok zorlama kendinii, güzel güzel dinlen sabaha kadarDoktorla konuştum kuzularım. Kiloda kırmızı kırmızı gelmediği müddetçe sıkıntı olduğunu düşünmüyorum dedi. (açık kırmızıydı rengi) Eğer kiloda kırmızı renkte gelmeye başlarsa progestan içmeye başla dedi. İstirahat et dedi.
Kiloda kadar gelen bir kanama yok. Zaten o andan sonra bir daha peçeteye de gelmedi.
Ama sinirlerim bozuldu öyle görünce
Bugün zor bir gün geçirdim ondan mı böyle oldu bilmiyorum.
Demedi kuzum.Canım zor bı gün geçirmişsin illaki onunda etkisi vardır tabi ama daha fazla geleceğini sanmıyorum lekenin,hiç gel bı muayene ediyim içimiz rahat olsun fln demedi mi doktorun ya,ben böyle durumlarda doktorun görmesinden yanayım ya
Eserekliyse demek kibir şey olmadı işte ,durup dururken
Ya kıyamam kuzum bişeye mi üzüldün... agır falan mı kaldırdın yoksa ?Peçeteye 3 kere kan geldi de kutsişim.
Moralim bozuldu tansiyonum fırladı.
Doktorumu aradım o sakinleştirdi Allahtan..
Yavrum ben kaç kere şikayet ettim. Eşim de trafikte ceza yetkisine sahip kaç kere ceza yazdı. Ama değişen ne, hiçbirşey.coksinir oldum şimdi.ben bi şoförü şikayet ettim , plakasını alıp. tabi bir çok kişi şikayet etmiş benimle beraber aslında böyle durumlarda ben şikayet etsem ne olur dememek lazım bir daha olursa kesinlikle plakayı alıp şikayet et. şimdi naisl geldi mi yine kan?
Öyle yaptım balım yatıyorum şimdi tansiyonumun düzelmesini bekliyorum.Çok şükür cicim. Dmeek ki biraz yorulunca filan oluyor böyle ilk haftalarda. Çok zorlama kendinii, güzel güzel dinlen sabaha kadar ❤
Zor bir gün geçirdim kuzum.Ya kıyamam kuzum bişeye mi üzüldün... agır falan mı kaldırdın yoksa ?
Hiç stres yapma cicim anladım şimdi, yorgunlukla stres birleşince oluyor demek ki.Yavrum ben kaç kere şikayet ettim. Eşim de trafikte ceza yetkisine sahip kaç kere ceza yazdı. Ama değişen ne, hiçbirşey.
Bir ayağını altına almış tek ayağıyla otobüs kullanan şöför gördüm ben.
Şikayet etmediğim birim kalmadı hala görüyorum adamı işinin başında.
Yok kuzum çok şükür kan man yok.. Yatıyorum bende tansiyonum fırladı öyle kan görünce. Zonkluyor başım
Neden koştun ki yA? Çocuklar da bu zamanlarda çekilmez oluyorlar... bazı velilere bende deli oluyorum... Böyle şeyleri takmamaya çalışsan..Zor bir gün geçirdim kuzum.
Çocukları ayrı haşladım, otobüs şoförünü ayrı haşladım. Atlamak, zıplamak, koşturmak zorunda kaldım..
Bide bir velim var uyuz kapıyorum kadına onunla uğraşmak biraz sinir bozucu oluyor.
Zor bir gündü yani..
Allah kolaylık versin cicim. İlkokul heleki sen bir de yeni girmeye başladın ya derslerine cidden tahmin edebiliyorum. Eski öğretmenin tutumu da önemli. Ona göre şekil alıyor çocuklar da.Zor bir gün geçirdim kuzum.
Çocukları ayrı haşladım, otobüs şoförünü ayrı haşladım. Atlamak, zıplamak, koşturmak zorunda kaldım..
Bide bir velim var uyuz kapıyorum kadına onunla uğraşmak biraz sinir bozucu oluyor.
Zor bir gündü yani..
Direksiyon başında kendilerini dünyaya hükmediyor gibi hissediyorlar ya. Atar, gider, kafasına göre takılma, hanzoluk hepsi bunlarda.Hiç stres yapma cicim anladım şimdi, yorgunlukla stres birleşince oluyor demek ki.
Ben de hiç sevmiyorum bu otobüs şoförlerini. Sanki hayır için yapıyorlar gibi saçma saçma bişeyler yapıyorlar. Sinir oldum.
Şu msjda anlatmıştım kuzum, alıntılıyorum:Neden koştun ki yA? Çocuklar da bu zamanlarda çekilmez oluyorlar... bazı velilere bende deli oluyorum... Böyle şeyleri takmamaya çalışsan..
Öyle bir sınıfa giriyorum ki bağırmadan hiçbirşey yapmıyorlar. Bağırıp kızdığın zaman kuzu gibiler. Bağırıp kızmazsan en basit komutları bile yapmıyorlar, kurallara uymuyorlar. İyi bir azar işittiler bugün benden. Sinirlerim çok zıpladı. Bir de otobüs saatte bir geçiyor. 40 dk bekledim oturacak yer de yok. Otobüs geldi kendimi nerdeyse önüne atmadığım kaldı adam durmadan geçti. Bende sinirlendim otobüs dolanıp gidiyor diğer durağa varmadan koşup yetişip yakalayayım dedim. 4 dakika falan koşmak zorunda kaldım. Baya nefes nefese otobüsü yakaladım ama otobüse bir binmişim yer misin yemez misin çığlık çığlığa adama ağzıma ne geldiyse bir saymaya başladım. Kendimi kaybetmişim sinirimden, inerken hala bağıra bağıra indim.
Açıkçası o kanı da bekledim bugün nedense geleceğini biliyor gibiydim.
Bana da hep öyle denk geldi cidden. Ay hele biri var kendi de yaşlı yani genç de değil. Ne hamile ne yaşlı dinliyor. Sürekli azar modu. Ben de tartışmıştım.Direksiyon başında kendilerini dünyaya hükmediyor gibi hissediyorlar ya. Atar, gider, kafasına göre takılma, hanzoluk hepsi bunlarda.
Diğer şehirdekileri bilmem ama benim yaşadığım şehirde toplasan 5 tane normal şoför bulamazsın.
Canı istemeyince yolcu almamak nedir ya.
Gerçekten inanılmazlar.
Önceki öğretmen sıfır kural ile hareket ettiği için böyleler zaten.Allah kolaylık versin cicim. İlkokul heleki sen bir de yeni girmeye başladın ya derslerine cidden tahmin edebiliyorum. Eski öğretmenin tutumu da önemli. Ona göre şekil alıyor çocuklar da.
Kimi veliler de çocuktan daha çok zorluyor.
Ama artık senin daha çok dikkat etmen lazım cicim. Fiziksel olarak da ruhsal olarak da.
Doğru cicim. Aslında sınıfların da bu kadar kalabalık olmaması lazım ama öyle işte.Önceki öğretmen sıfır kural ile hareket ettiği için böyleler zaten.
3 sene kural görmemiş çocuklara kural oturtmaya çalışıyorum. Çocuklarda da suç yok. Zaten küçücük sınıfta sıkış tepişler. Hepsi üst üste. İster istemez hep konuşma dürtüsü oluyor bütün çocuklar birbirine yakın oturunca.
Ay ne bileyim ya..
Sanki babalarının hayrına çalışıyorlar. Ocakta ehliyetimi alacağım nasipse.Bana da hep öyle denk geldi cidden. Ay hele biri var kendi de yaşlı yani genç de değil. Ne hamile ne yaşlı dinliyor. Sürekli azar modu. Ben de tartışmıştım.
4 dk koşmak ne demek ciciiii... bi saat daha bekleseydin ama koşmasaydın... neySe artık olan olmuş kendine dikkat et bak tamam mıŞu msjda anlatmıştım kuzum, alıntılıyorum:
Caniim hamilesin sakiiiiin ❤ stres sana ve bebegine iyi gelmicek sonuna kadar haklisin ama sakinligini korumaya calisŞu msjda anlatmıştım kuzum, alıntılıyorum:
Vallahi 1 saatte bekleyemicektim zebram ayakta dikilerek. Zaten o şoförü paralamasam uyku uyuyamazdım o gece.4 dk koşmak ne demek ciciiii... bi saat daha bekleseydin ama koşmasaydın... neySe artık olan olmuş kendine dikkat et bak tamam mı
Ara o salağı belediyeye şikayet etVallahi 1 saatte bekleyemicektim zebram ayakta dikilerek. Zaten o şoförü paralamasam uyku uyuyamazdım o gece.
Sırf hanzoya haddini bildirmek için bırak koşmayı ışınlanabilirdim gerekirse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?