Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok şükür cicim. Dmeek ki biraz yorulunca filan oluyor böyle ilk haftalarda. Çok zorlama kendinii, güzel güzel dinlen sabaha kadar

Demedi kuzum.
Peçeteye gelen kan normaldir bu haftalarda pek çok gebe yaşıyor dedi. Ama kiminin iyi huylu oluyor kiminin kötü huylu oluyor bunu da devamına göre anlıyoruz dedi. Eğer kanaman koyu renk hal alıp kiloduna gelmeye başlarsa progestan içmeye başla yapılabilecek başka hiçbir müdahale yok acile gelsen boşuna yorulmuş olursun dedi. Progestana rağmen oluşan düşüğe kimse müdahale edemez dedi. Ama sadece peçeteye gelen lekelenmeden korkma dedi.

Peçeteye 3 kere kan geldi de kutsişim.
Moralim bozuldu tansiyonum fırladı.
Doktorumu aradım o sakinleştirdi Allahtan..
Ya kıyamam kuzum bişeye mi üzüldün... agır falan mı kaldırdın yoksa ?

Yavrum ben kaç kere şikayet ettim. Eşim de trafikte ceza yetkisine sahip kaç kere ceza yazdı. Ama değişen ne, hiçbirşey.
Bir ayağını altına almış tek ayağıyla otobüs kullanan şöför gördüm ben.
Şikayet etmediğim birim kalmadı hala görüyorum adamı işinin başında.
Yok kuzum çok şükür kan man yok.. Yatıyorum bende tansiyonum fırladı öyle kan görünce. Zonkluyor başım

Çok şükür cicim. Dmeek ki biraz yorulunca filan oluyor böyle ilk haftalarda. Çok zorlama kendinii, güzel güzel dinlen sabaha kadar ❤
Öyle yaptım balım yatıyorum şimdi tansiyonumun düzelmesini bekliyorum.

Ya kıyamam kuzum bişeye mi üzüldün... agır falan mı kaldırdın yoksa ?
Zor bir gün geçirdim kuzum.
Çocukları ayrı haşladım, otobüs şoförünü ayrı haşladım. Atlamak, zıplamak, koşturmak zorunda kaldım..
Bide bir velim var uyuz kapıyorum kadına onunla uğraşmak biraz sinir bozucu oluyor.
Zor bir gündü yani..

Hiç stres yapma cicim anladım şimdi, yorgunlukla stres birleşince oluyor demek ki.

Ben de hiç sevmiyorum bu otobüs şoförlerini. Sanki hayır için yapıyorlar gibi saçma saçma bişeyler yapıyorlar. Sinir oldum.

Neden koştun ki yA? Çocuklar da bu zamanlarda çekilmez oluyorlar... bazı velilere bende deli oluyorum... Böyle şeyleri takmamaya çalışsan..

Allah kolaylık versin cicim. İlkokul heleki sen bir de yeni girmeye başladın ya derslerine cidden tahmin edebiliyorum. Eski öğretmenin tutumu da önemli. Ona göre şekil alıyor çocuklar da.
Kimi veliler de çocuktan daha çok zorluyor.

Ama artık senin daha çok dikkat etmen lazım cicim. Fiziksel olarak da ruhsal olarak da.

Direksiyon başında kendilerini dünyaya hükmediyor gibi hissediyorlar ya. Atar, gider, kafasına göre takılma, hanzoluk hepsi bunlarda.
Diğer şehirdekileri bilmem ama benim yaşadığım şehirde toplasan 5 tane normal şoför bulamazsın.
Canı istemeyince yolcu almamak nedir ya.
Gerçekten inanılmazlar.

Neden koştun ki yA? Çocuklar da bu zamanlarda çekilmez oluyorlar... bazı velilere bende deli oluyorum... Böyle şeyleri takmamaya çalışsan..
Şu msjda anlatmıştım kuzum, alıntılıyorum:

Bana da hep öyle denk geldi cidden. Ay hele biri var kendi de yaşlı yani genç de değil. Ne hamile ne yaşlı dinliyor. Sürekli azar modu. Ben de tartışmıştım.

Önceki öğretmen sıfır kural ile hareket ettiği için böyleler zaten.
3 sene kural görmemiş çocuklara kural oturtmaya çalışıyorum. Çocuklarda da suç yok. Zaten küçücük sınıfta sıkış tepişler. Hepsi üst üste. İster istemez hep konuşma dürtüsü oluyor bütün çocuklar birbirine yakın oturunca.
Ay ne bileyim ya..

Doğru cicim. Aslında sınıfların da bu kadar kalabalık olmaması lazım ama öyle işte.

Bana da hep öyle denk geldi cidden. Ay hele biri var kendi de yaşlı yani genç de değil. Ne hamile ne yaşlı dinliyor. Sürekli azar modu. Ben de tartışmıştım.
Sanki babalarının hayrına çalışıyorlar. Ocakta ehliyetimi alacağım nasipse.
Bu hanzolara mecbur kalmak istemiyorum daha fazla.

4 dk koşmak ne demek ciciiii... bi saat daha bekleseydin ama koşmasaydın... neySe artık olan olmuş kendine dikkat et bak tamam mı
Vallahi 1 saatte bekleyemicektim zebram ayakta dikilerek. Zaten o şoförü paralamasam uyku uyuyamazdım o gece.
Sırf hanzoya haddini bildirmek için bırak koşmayı ışınlanabilirdim gerekirse.

Vallahi 1 saatte bekleyemicektim zebram ayakta dikilerek. Zaten o şoförü paralamasam uyku uyuyamazdım o gece.
Sırf hanzoya haddini bildirmek için bırak koşmayı ışınlanabilirdim gerekirse.
Ara o salağı belediyeye şikayet et

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…