Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar msjları okudum, yazmadan tuvalete bir gideyim dedim sonra gelip yazacaktım.
Wc de peçeteye kan geldi. 3 defa sildim 3 ünde de 1 lira büyüklüğünde kan geldi. Sonrasında gelmedi. Şuanda da herhangi bir kan yok.
Doktora msj attım cevap bekliyorum ne yapmam gerektiğine dair. İnşallah kötü bir durum yoktur. Evde de tekim.
Doktor ufak tefek kanamalar olabilir demişti yüreğimi ferah tutmaya çalışıyorum.
Sinirlerim bozuldu

Kötü düşünme cicim. Ben de olabilir diye okumuştum sanki burda ama dur bakalım doktor hemen döner inşallah. Nasılsın

Canım hiç panik yapma, 6-7 haftalıkken bana da bildiğin kıpkırmızı kan geldi bir kaç kere farklı günlerde, hamile olduğumu bilmiyordum adet oluyorum sandım, çok şükür sonra kesildi, Dr Protestan verir muhtemelen, ilişki yasağı koyar,
Biseycik olmaz canım benim, o bebek sağlıklı doğacak merak etme

Canım korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz inşallah, belki progestan fitil yada iğne verebilir doktorun ama normal olduğunu okumuştum bende bu durumun,yoğun kanama değilse kendini fazla strese sokma cicim,anneni ara istersen gelsin yanına canım tek durma gerilme,bide doktor döndü mü geri ne yazmış canim

internetten baktım normal diyor, bir sorun yokmuş , gönlünü ferah tut cici bebe sağlıcakla gelecek , bu zamanlarda normal olduğu yazıyor internette. doktor birşey dedi mi?
Sağol kuzu, sayfaları okuyamadım seninki birdaha atak yaptı mı
yok kuzu geber yazdı en son bana ajsjsjj

internetten baktım normal diyor, bir sorun yokmuş , gönlünü ferah tut cici bebe sağlıcakla gelecek , bu zamanlarda normal olduğu yazıyor internette. doktor birşey dedi mi?

Töbestttt niye yaa noldu ki deli mi ne

Kötü düşünme cicim. Ben de olabilir diye okumuştum sanki burda ama dur bakalım doktor hemen döner inşallah. Nasılsın

Doktorla konuştum kuzularım. Kiloda kırmızı kırmızı gelmediği müddetçe sıkıntı olduğunu düşünmüyorum dedi. (açık kırmızıydı rengi) Eğer kiloda kırmızı renkte gelmeye başlarsa progestan içmeye başla dedi. İstirahat et dedi.
Kiloda kadar gelen bir kanama yok. Zaten o andan sonra bir daha peçeteye de gelmedi.
Ama sinirlerim bozuldu öyle görünce
Bugün zor bir gün geçirdim ondan mı böyle oldu bilmiyorum.

Ondandir cici anlatmstm bende yasamistm biliyisn iliski yasagi ve progestan vermisti 2 hafta . Istersen yarn doktoruna git yada gitmeden progestan basla doktora da danisarak mesela tup bebek yapanlarda bazen sirf onlem olsn diye progestan veriyorlar diye duymustum . Uzulme bisey olmaz insaallah .

Ne oldu hayirdir neden skntiliydin bende ck karman corman bi gun gecrdm sinjrlerm bozuldu biraz

evet olabilir, istersen anneni ara gelip seninle kalsin yalnızsın evde galiba dimi?

Annen yanında mi ?
Seni dovcem az kaldi
Strest sinir uzak dedikçe strest yapion herşeye.
Valla kizicam kızdım da dinlemiyorsun kendine bakmiyorsun.

Öyle bir sınıfa giriyorum ki bağırmadan hiçbirşey yapmıyorlar. Bağırıp kızdığın zaman kuzu gibiler. Bağırıp kızmazsan en basit komutları bile yapmıyorlar, kurallara uymuyorlar. İyi bir azar işittiler bugün benden. Sinirlerim çok zıpladı. Bir de otobüs saatte bir geçiyor. 40 dk bekledim oturacak yer de yok. Otobüs geldi kendimi nerdeyse önüne atmadığım kaldı adam durmadan geçti. Bende sinirlendim otobüs dolanıp gidiyor diğer durağa varmadan koşup yetişip yakalayayım dedim. 4 dakika falan koşmak zorunda kaldım. Baya nefes nefese otobüsü yakaladım ama otobüse bir binmişim yer misin yemez misin çığlık çığlığa adama ağzıma ne geldiyse bir saymaya başladım. Kendimi kaybetmişim sinirimden, inerken hala bağıra bağıra indim.
Açıkçası o kanı da bekledim bugün nedense geleceğini biliyor gibiydim.
evet olabilir, istersen anneni ara gelip seninle kalsin yalnızsın evde galiba dimi?
Yalnızım kuzum. Annem çok uzakta oturuyor bu saatte gelemez. Acil bir durumda eşim gelir zaten 15 dk içinde. Şubesi yakın. Şuan iyiyim
Annen yanında mi ?
Seni dovcem az kaldi
Strest sinir uzak dedikçe strest yapion herşeye.
Valla kizicam kızdım da dinlemiyorsun kendine bakmiyorsun.
Tekim gülom.
Okuldan ayrılmadığım sürece aksi olmuyor denedim cidden olmıyor.

Allah sabır versin ,çok çok zor bir meslek. üzüldüm şimdi otobüs konusunda da haklısın aynısı kışın benim de başıma geldi bir de diğer durak uzak, 1 saat otobüs bekledim gelmedi , eve gittiğimde o soğukta bacaklarım yanmış gibi açıyordu kıpkırmızı kendime gelememistim inşallah bu kış da aynı seyler olmaz, hayır gözünle gördüğün yolcuyu neden almazsın neden duramazsın.. stresten heralde zararlı mıdır bilmiyorum ama papatya çayı sakinleştirir derler. izlemeye devam et ben sanmıyorum artacağını, inşallah artmaz da . aman çok dikkat et kendine , Yemen'e icmene vitaminli beslen bol bol

Ay cici şimdi gördüm noldu kuzum geçmiş olsun

Allahın hanzo hödükleri.
10 dk var yürüyerek iki durak arasında. Koşup 4 dakikada yetiştim.
Hayır 10 15 dk da bir geçen otobüs olsa sallamayacağım ama saatte 1 geçiyor.
Duraklarda oturacak yer yok. Kaldırımın tepesi.
Zaten 40 dk ayakta elimde poşetlerle beklemişim. Koşup yakalamasam 1 saat daha ayakta beklicek takatim yoktu. Koşmaktan daha az zarar alır mıydım bilmiyorum toplam 1.5 saat elimde poşetlerle dikilince.
Zaten adama carlamadan dursam kendimi yerdim tüm gün.
Otobüs şoförlerinden nefret ediyorum.

Canım zor bı gün geçirmişsin illaki onunda etkisi vardır tabi ama daha fazla geleceğini sanmıyorum lekenin,hiç gel bı muayene ediyim içimiz rahat olsun fln demedi mi doktorun ya,ben böyle durumlarda doktorun görmesinden yanayım ya

coksinir oldum şimdi.ben bi şoförü şikayet ettim , plakasını alıp. tabi bir çok kişi şikayet etmiş benimle beraber aslında böyle durumlarda ben şikayet etsem ne olur dememek lazım bir daha olursa kesinlikle plakayı alıp şikayet et. şimdi naisl geldi mi yine kan?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…