Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Caniim hamilesin sakiiiiin ❤ stres sana ve bebegine iyi gelmicek sonuna kadar haklisin ama sakinligini korumaya calis
Korumaya çok çalışıyorum yasnazım ya. Ama hiç mümkün olmuyor
2. Dönem ayrılsam diyorum ama o da çok erken olacak. Bu sefer maddi ve zamandan zarara girerim. Borçlar var bebekten önce kapamam gereken..
Allahım sabır ver diye diye gün bitirmeye çalışıyorum.

Ara o salağı belediyeye şikayet et
Daha beterlerini gördüm nerelere nerelere şikayet ettim hala işlerinin başındalar zebram.
O yüzden artık kendim halletmeye çalışıyorum. Kibar kibar hak aranmıyor bizim ülkede.
Otobüste 15 dk süren çıkardığım cıngar ona yetmiştir. Şikayetlerden uyarı bile almadıklarına eminim.

orası daha vahim,buradaki şoförler iyi bekleyen geri gelen de oluyor bazen.
yat dinlen uyuyabilirsen, baş ağrısı sinir stres daha da kötü olmayasın

Rabbim yardimcin olsn canm sabret

orası daha vahim,buradaki şoförler iyi bekleyen geri gelen de oluyor bazen.
yat dinlen uyuyabilirsen, baş ağrısı sinir stres daha da kötü olmayasın
Sarma saracaktım. Yaprakları suya basmıştm okuldan geldiğimde. Canım feci çekiyor. Yapmakla yapmamak arasında gidip geliyorum kaldı öyle yarım .

Peceteye gelen lekelenmeden korkma dediyse iyi bari canım doktorun iyisini bilir tabi.insallah fazlası olmayacak inanıyorum ben senin dinlenmeye ve stres yapmamaya ihtiyacın var bu arada yaprak falan da sarma ya bu halde yat dinlen, marketten filan sipsris veremiyo musun netten canım çok canın istediyse? Yada eşin kaçta gelicek o alsa gelirken

Sanki babalarının hayrına çalışıyorlar. Ocakta ehliyetimi alacağım nasipse.
Bu hanzolara mecbur kalmak istemiyorum daha fazla.
Aynenn kesinlikle öyle hayır işi sanki..
Bak işte o çok iyi cicim. İstediğin gibi gelip gidersin. Kışın daha zor olur senin için de. Kar yağdı mıı oraya sankim haberlerde öyle bişey gördüm

Markettekiler hiç evde yaptığın gibi olmuyor ki
Zaten 11 de gelecek benimki..
O saatte market neyin de kalmıyor.
Neyse ben yatıp uyuyayım seksü şempazem. Artık başka zaman sararım ne yapalım..

Aynenn kesinlikle öyle hayır işi sanki..
Bak işte o çok iyi cicim. İstediğin gibi gelip gidersin. Kışın daha zor olur senin için de. Kar yağdı mıı oraya sankim haberlerde öyle bişey gördüm
Uludağ ve civarlarına yağdı da merkezde henüz kar yok.
Keşke yağsa.. 4 gözle bekliyorum.
Hem kar aşığı biriyim hem de şuan 1 gün okul tatilinin bile benim istirahatim için çok önemi var

Sarma saracaktım. Yaprakları suya basmıştm okuldan geldiğimde. Canım feci çekiyor. Yapmakla yapmamak arasında gidip geliyorum kaldı öyle yarım .
yat bence boşver , canın çok cekmis ama yorulacaksin hemende olmaz ki . bence uyu guzelcene

Uludağ ve civarlarına yağdı da merkezde henüz kar yok.
Keşke yağsa.. 4 gözle bekliyorum.
Hem kar aşığı biriyim hem de şuan 1 gün okul tatilinin bile benim istirahatim için çok önemi var
Bir ben sevmiyorum galiba yaa, kış günü sen evden çıkma herşeyin kapıdan teslim deseler vallahi çıkmam

Ayy olur o zmn yakında bi tatil ciciim orda. Sen bol boll dinlen yat okuldan gelince. Yemeğini de ihmal etme.

Canım bence bu tutarsızlıkla sen onu istemezsin asıl. İsabet olmuş. Daha büyüyecek ablası
canım artık bende sıkıldım zaten. Mesela bana hakaretler yazdı ama bir özür bile demedi beni sevmek zorunda değilsin ama sinirle bir an dediysen hiç değilse özür dile. ayrıca bende istemiyorum bana saygısı olmayan,kendini benden yüksek gören birini. ki durum tam tersiydi ama ben yüzüne hiç vurmadım kibar bir dille kendini geliştirip çalış dedism istemiyorum dedi malesef tek erkek ve ailesi rahat büyütmüş ama ben öyle değilim benim zor birr aile yaşantım oldu kendime yetmeyi bildim üzgün olsam da okulda belli etmedim o derse çalışıp yüksek alıp geçtim bana her anlamda zıt bir insan
ilerde uzulmektense şimdi üzülmek iyidir diyorum, insan iyi zamanları aklına geliyor ama kafaya takmıyorum böylesi daha iyi hayırlısını versin Rabbim dualarim bu yönde oldu bu da hayirlisiymis

Kendin görmüşsün en doğrusunu canım için de kalmamış hiç. Belki okumamıştır hani bu eğitim vs farklılığına çok uç olmadğı sürece ben inanmıyorum ama hayatta kendini başka alanda geliştirip ne bileyim bi amacı olması önemli erkeğin.. Aile kurmak var sonunda. Belkide kendindeki bu eksikliği yani bi amacı olamamasını sana karşı böyle kapatmıştır. Böyle hissettim ben. Her şekilde ben senin konuşamalarından, üslubundan tee burdan anladım uyumsuzluğunuzu.

yok kuzum okul falan degil ben onu mesele etmedim ben dedidm ki kpss çalış her gün bir iki bişey ben sana yardım ederim yeterki çalış ama gerçekten çok rahat,benimle o kadar rahat ki sovsemdee yine benle olur kafasindaydi eminim sevgi fala Faso fiso insan saygı duymazsa sevgi neye yarar. Saygısı olan , içinde Allah korkusu merhamet olan biri çıkar tabi sadık da inşallah gerisi önemli ama bunlar olmayınca olmuyor artık ben de kanaat getirdim cevap bile vermeyeceğim yazarsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…