- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.253
- 398
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #5.701
Linç eden mi ? O j ile başlıyordu . Kendisini engelledim ;DÜyenin adı ne?
Jane ile başlayanÜyenin adı ne?
He tamam buldumJane ile başlayan
Geyiğin birinci kuralı o tanışmadan kaynaşmakHe tamam buldum
Biraz çifte standart uygulamış haklısın.
Diğer konudaki ile samimidir belki yoksa onu da haşlardı gibi bir tip.
Bende mesela sevdiklerime hep ponçik yorumlar yaparım, diğerlerine hele sevmediklerime Allah ne verdiyse
Balbocuu35 konusunda da eskiden sık gelirdi topiğe. Sonradan gelmemeye başlayınca etiketi pek yapmıyorum ona artık.
Geyik yaptık ama hiç tanışmamıştık kendisiyle . Öyle de tuhafım tanışmadan geyik yapıyorum
Senle de tanışmadan mı kaynaşmıştık acaba kıymetlüm,Geyiğin birinci kuralı o tanışmadan kaynaşmak
Burcumzdan yola çıkarak kaynastikSenle de tanışmadan mı kaynaşmıştık acaba kıymetlüm,
Yine tanışmışız gülomBurcumzdan yola çıkarak kaynastik
Sonra çok kaynadm sana ver sunu dedn bnde verdim
Hayir degilimmBalbocuu pardon meraklandım bir an.
Balbocüğü35 misin acaba ?
Kuzu bu aralar biraz sikintilarim oldu esimle anca toparlayabildik buralara pek giremedim.Teşekkür ederim böcüğüm de nerelerdesin sen?
Boşver beni kuzum. Anlat bakim sorunları. Ne yaşadınız bu kadar. Bugünlerde herkes dertli burada zatenKuzu bu aralar biraz sikintilarim oldu esimle anca toparlayabildik buralara pek giremedim.
Nasilsin nevar neyok
Kiz yok esmle duzelemedik diye dedim canm skkn diywRuhunu çökertecek kadar ne yaşadın be çayım?
Allah rahmet eylesinLimonsuz çayın babası vefat etmiş
Limonsuz çayın babası vefat etmiş
Gunaydin kızlar,limonsuza çok üzüldüm sbh sbh ya iyiydi sanki babası oyle diyodu,mutluydu çok şaşırdım çok üzüldüm
Aynen canım benim annemde ani bi şekilde hiç biseyi yokken vefat etti,neye ugradigimizi şaşırmıştık,çok zor çok acıgünaydın canım
Allah'ın takdiri kuzum işte. arkadasimin da babasi tamamen iyilesti hastaneden cikcak yarın dediler. o gece vefat etti hepimiz şok geçirmiştik. bi an da gitti adamcağız.
allah rahmamet eylesin. çok zor ya düşünmek bile
Günaydın tatlı hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?