Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Jane ile başlayan
He tamam buldum
Biraz çifte standart uygulamış haklısın.
Diğer konudaki ile samimidir belki yoksa onu da haşlardı gibi bir tip.
Bende mesela sevdiklerime hep ponçik yorumlar yaparım, diğerlerine hele sevmediklerime Allah ne verdiyse
Balbocuu35 konusunda da eskiden sık gelirdi topiğe. Sonradan gelmemeye başlayınca etiketi pek yapmıyorum ona artık.
Geyik yaptık ama hiç tanışmamıştık kendisiyle . Öyle de tuhafım tanışmadan geyik yapıyorum

Geyiğin birinci kuralı o tanışmadan kaynaşmak

Kuzu bu aralar biraz sikintilarim oldu esimle anca toparlayabildik buralara pek giremedim.
Nasilsin nevar neyok
Boşver beni kuzum. Anlat bakim sorunları. Ne yaşadınız bu kadar. Bugünlerde herkes dertli burada zaten
Bende dedim bu kız hani beni rüyalarında görecek kadar severdi, sesi soluğu çıkmıyor sevgisi cami önünde satılan yüzükler gibi sahteymiş dedim

Gunaydin kızlar,limonsuza çok üzüldüm sbh sbh ya iyiydi sanki babası oyle diyodu,mutluydu çok şaşırdım çok üzüldüm

günaydın canım
Allah'ın takdiri kuzum işte. arkadasimin da babasi tamamen iyilesti hastaneden cikcak yarın dediler. o gece vefat etti hepimiz şok geçirmiştik. bi an da gitti adamcağız.
allah rahmamet eylesin. çok zor ya düşünmek bile

Aynen canım benim annemde ani bi şekilde hiç biseyi yokken vefat etti,neye ugradigimizi şaşırmıştık,çok zor çok acı arkadaşının babasına da üzüldüm ya taburcu olacak iyileşti diyip ardına ölüm hbri almak çok çok zor olur Allah o arkadaşının babasına da rahmet eylesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…