Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaj'ım okuyorum da linç denmez buna ya.olsa olsa Li denir en fazla
Şimdi onların taraftan da bakınca ekonomik krizde herkes, acuk nispet gbi algılamış olabilirler lucifer'ım.
Malum bu devirde ekmek aslanın boğazında bile değil baya totosunda hani.
Sen ki bdv'nin incisi, böyle bir konudan linç gelebileceğini nasıl tahmin etmedin. Keşke gelip buradan danışsaydın bizlere.
Ama kibar asil tutumunu devam ettir hiç ban gelecek bir durum ortada yok.

Ya
Yaa nekdar guzel biseyy cok sevindim adina ve tüm hayvan sahibi olanlar icin cok guzell

Sutlu kahvemi ictim smdi de cok yogun yorucu bi gundu... ruhum kalbim ondan da yorgun artk takmiyorm hala esmle tamamrn duzelmedik yarnda dgmgnu pasta yapacaktjm genede yapacagm heralde
Ruhunu çökertecek kadar ne yaşadın be çayım?

Hahahha
Ama inan fikir olsun diye sormuştum.
Senin gibi evlenen bir tane insan evladı yok ki bebiş.
Baksana bana azar çekenler bile oldu. Gayet uygun diye

Değil kuzum o başka böcük
Bazen ikisi birden yazıyor bende karıştırdım bir kere
O benim çok eski arkadaşım. Burada epey dertleşmemiz olmuştu.
Hatta o zaman o nişanlıydı.
Bu arada yüzük mevzusunda, bana hava atıyorsun diyen kadın , konu başka kadın olunca ne güzel cevap yazmış
Şimdi sana soruyorum nispet bu mu ? O mu ?

Hahahha
Ama inan fikir olsun diye sormuştum.
Senin gibi evlenen bir tane insan evladı yok ki bebiş.
Baksana bana azar çekenler bile oldu. Gayet uygun diye
Yok artık
Ya işte tamamen bütçe maddiyat meselesi. Durumu olan kimse benim gibi evlenmez orası bir gerçek.
Ama öte yandan düğün, dernek, gelinlik birer amaç değil araç. O yüzden fazla anlam yüklemek de hem kalbe hem cebe zarar oluyor.
Biraz tartışmaya açık konu. Bdv için çok sakıncalı.
Bdv de konu açmaya asla cesaret edemem sanırım, linç tayfa çok fena ki bende iyi linçlerim

O kısımları okumamışım, başlarda mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…