- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #57.081
Canım sana da geçmiş olsun, kaçırmışım ben.. iyi misin, bir sorun yok inşallahinşallah bitanem bende bugün dayanamayıp devlet hastanesine gittim ilçedeyim çünkü kendi doktorum ilde. adam dedi ki yatıcaksın kalkmadan seyahat kendini yormak ilişki kesinlikle yasak dedi 1 hafta rapor veriyorum sana yat dedi ama bebeğim iyi çok şükür gördüm kalbi tıkır tıkır atıyo kuzumun. sende üzme kendini canım alabiliyosan rapor al sende senin işin daha yorucu çünkü birkaç gün yat dinlen eminim ikimizede iyi gelicek
iyiyim canım kasıklarım ağrıyo sadece okadar ama dinlenmem gerekiyor sanırım dayanamadım bugün gittim gördüm bebeğimi. iyiki gitmişim doktor bir hafta rapor verdi çarşambaya kadar yatıştayım. bebeğimin iyi olduğunu gördüm daha iyi oldum amaCanım sana da geçmiş olsun, kaçırmışım ben.. iyi misin, bir sorun yok inşallah
Yok kız zaten onu günümü bileyim diye yapıyorum yumurtlamayı hissedemeyenlerdenimSenden çok umitliyim
Sen ovalasyon movalasyon dinleme sabah akşam çalış
Beni merak etmenizi yerim yav
Dün doktorum kanama ile ilgili gelmenizi gerektiren bir durum yok demişti.
Artarsa progestan başla dedi, o yüzden gitmedik doktora.
Dünden sonra bir daha kan yaşamadım fakat demin okuldan gelince külodumda kahverengi akıntı gördüm.
Şimdi mesaj attım, okula gidip gitmemek konusunda danıştım. Rapor almalı mıyım yoksa günlük rutinime devam edebilir miyim diye sordum.
Gerçekten moralim çok bozuk kuzular 2 gündür. Gram tadım yok.
Herşey güzel güzel gidiyordu. İnşallah daha kötü durumlar yaşanmaz. Çok endişe içindeyim. Dualarınızı eksik etmeyin
@diloyloy1 balım senin duruma da çok üzüldüm. Şuan aynı ruh halini yaşıyoruz. İnşallah bu kadarla sınırlı kalsın. Bebelerimiz Allaha emanet. Ama çok üzgün hissediyorum..
Kuzum çok geçmiş olsun, yeni görüyorum senide bu aralar çok giremiyorum. Ya çok şükür görmüşsün için rahatlamıştır, dinlenin evinizde çok yormayın kendinizi inşallah hiçbişeycik olmayacakinşallah bitanem bende bugün dayanamayıp devlet hastanesine gittim ilçedeyim çünkü kendi doktorum ilde. adam dedi ki yatıcaksın kalkmadan seyahat kendini yormak ilişki kesinlikle yasak dedi 1 hafta rapor veriyorum sana yat dedi ama bebeğim iyi çok şükür gördüm kalbi tıkır tıkır atıyo kuzumun. sende üzme kendini canım alabiliyosan rapor al sende senin işin daha yorucu çünkü birkaç gün yat dinlen eminim ikimizede iyi gelicek
sağol canım evde bir zillim var bakalım onla yatmak mümkün olacak mı :)Kuzum çok geçmiş olsun, yeni görüyorum senide bu aralar çok giremiyorum. Ya çok şükür görmüşsün için rahatlamıştır, dinlenin evinizde çok yormayın kendinizi inşallah hiçbişeycik olmayacak ❤
Ah doğru kuzum, kızın vardı senin ama işte fırsat buldukça yatın birliktesağol canım evde bir zillim var bakalım onla yatmak mümkün olacak mı :)
evet canım şu bir kaç haftayı da bir atlatsam rahatlıcam vallahiAh doğru kuzum, kızın vardı senin ama işte fırsat buldukça yatın birliktedikkat edin sen 3.aya gireceksin maşallah, iyi düşünelim dua edelim düzelsin her şey ❤
Mesaja cevap geldimi kuzu doktordan bence gitmelisin doktora onlem icin progestan baslamali ve istirahaf etmelisin en azndan bu hafta tecrubeme gore boyle dusunuyorum canim ya bisey dicem sen gecen gun niyeti bpzmustunya o gece esnle munasebet oldumu acaba o ve gunduzki stres ve kosturma tetiklemis olabilir miBeni merak etmenizi yerim yav
Dünden sonra bir daha kan yaşamadım fakat demin okuldan gelince külodumda kahverengi akıntı gördüm.
Şimdi mesaj attım, okula gidip gitmemek konusunda danıştım. Rapor almalı mıyım yoksa günlük rutinime devam edebilir miyim diye sordum.
Herşey güzel güzel gidiyordu. İnşallah daha kötü durumlar yaşanmaz. Çok endişe içindeyim. Dualarınızı eksik etmeyin
@diloyloy1 balım senin duruma da çok üzüldüm. Şuan aynı ruh halini yaşıyoruz. İnşallah bu kadarla sınırlı kalsın. Bebelerimiz Allaha emanet. Ama çok üzgün hissediyorum..
Beni merak etmenizi yerim yav
Cicim patilime katılıyorum kesinlikle bende gidip bı görünmenden yanayım,doktor için rahat olsun diye bari çağırır, bu doktorlar hep görüp bildikleri için çok rahatlar ama her kadın her zmn yasamiyo ki bu durumu ve doğal olarak kafası karışıyor sonuçta,bı muayene edip ultrasonda görelim demek çok mu zor,anlamıyorum doktorları ben yaBalım ben bi doktora gidip kontrol edilmesinden yanayım, ihmale gelmez.
Evet ciddi bir durum yoktur muhakkak, olmaması temennimiz. Ama lütfen ihmal etme ve bir an önce doktora git. Doktorun ciddi bir şey yok dese bile gidip bi ultrasona girmenden yanayım
Canım nihalim hoşgeldin ikizler nasıl büyüyorlar mi güzel güzelMerhaba canlarumarım hepiniz Cook iyisinizdir. Sık sık giremiyorum
ama size sorum vare lektirikli robot süpürge ler hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim süpürgem yandı çöpe gitti bu robot tan görümcede var eşime çok övmüş. Sorun şu ki evde normal bir süpürge olmadan sadece o yuvarlak süpürge gerçekten tek başına halledebilir mi? Kare dar alanlara giremez orayı elimle temizleyecekmisim bu hiç mantıklı değil.
Hoşbuldum canimm sen nasılsın? İkizler iyi çok şükür ablasıCanım nihalim hoşgeldin ikizler nasıl büyüyorlar mi güzel güzel
Süpürge hakkinda hiç bı fikrim yok kuzum ama bence de dar yerleri kenarı kefi sen elinle temizledikten sonra ne anlamı kaldı o makineyi almanın,ben güzel bı kaliteli süpürge al derim canım, Philips maraton muydu ne onu baya övüyorlardi
Hoşbuldum canimm sen nasılsın? İkizler iyi çok şükür ablasıCanım nihalim hoşgeldin ikizler nasıl büyüyorlar mi güzel güzel
Süpürge hakkinda hiç bı fikrim yok kuzum ama bence de dar yerleri kenarı kefi sen elinle temizledikten sonra ne anlamı kaldı o makineyi almanın,ben güzel bı kaliteli süpürge al derim canım, Philips maraton muydu ne onu baya övüyorlardi
Olsun annesi yanında iyi olsunlar da yavaş yavaş zorlasalarda büyütürsün inşallah sağlıklaHoşbuldum canimm sen nasılsın? İkizler iyi çok şükür ablasıbiri iyi de diğeri beslenmede sıkıntı yaşıyoruz. Emmiyor. Zor emiyor Belli ilk kız gibi zorlayacak
Masraflar üst üste geldi. Derken dün süpürge de yandı tam oldu. O robot iyi olmaz tek başına dedim parladı hemen eşim. Sanki kötü bir şey dedim
Benimde yatin gelecek komsularim K Kendinisevenbirii nasilsin napiyosn ... uyuz kocam ins.acmis acmasni istemedgmi bile bile kardesmden ogrendim cok uzuldm haber vermesni beklerdm dun acms bgn ogrendm dun aksam annemler filan vardi onlar gdnce de kaynanam var oldgndan yanlz kalmadk hic soyleyemedim soyleyecektim dedi tartsp edince de kapatti sildi.Olsun annesi yanında iyi olsunlar da yavaş yavaş zorlasalarda büyütürsün inşallah sağlıklaiyiyim bende temizlik fln yaptım, komşum geldi onunla oturduk fln derken günü bitirdik
Tek başına el süpürgeleri Varya mutfakta fln kullandığımız onun gibi olur bu robot süpürge en fazla ama asıl bı makine şart bence 3 çocuklu eve, tek başına iyi olmaz bence de,ama normal kaliteli bı elektrik süpürgesi alip onu da 50 liraya fln nette görmüştüm ben ek olarak alırsan belki iyi olabilir.
Benim mutfak için el süpürgem var günlük çalıştırıyorum oturma odasını da süpürüyorum onunla oda çok iyi düşünürsen,ama yine de büyük asıl süpürge şart bı eve bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?