Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahahahha
Ama böyle dersen ben meraklanırım ki

Yok ya öyle meraklancak bişey değil işte burada 4.katta 2000 lira kira ödüyolar ben 6.kattayım diyodum :) K.çekmecedeyim.

Buranında her kesimi aynı değil bazı yerleri elit sayılır. 2000 lira kira normal görülüyor.

Cadde üzeri dükkanlarda ki fiyatla ara sokaklar farklı baya.

Allah rahmet eylesin ya. ölümün her türlüsü zor. ama acı cekmesini görmek daha zor sanırım. dedem yakin zamanda kanserden vefat etti. babam keşke acı cekmese de bi kaç gün daha yaşayacağına hemen ölse onu öyle görüp bisey yapamamak çok zor diyodu.

tam düğün üstü vefat etti. herkes yıkıldı ya. bide vasiyet etmis ben olsem de düğünü vaktinde yapin diye. o kadar zor acı oldu ki.

Allah gidenlere rahmet etsin kalanlara sabır versin inşallah

Bu kadar saçma bir durum görmedim ya.
Resmen banlanmam için saçma salak yazıyorlar. Ayıp ya hu.

B BALB
Ahh balimm arkamdan is cevirmis 1 bcuk senedir gizli istagrm kulanyomus boyu devrilesice onu yakaladim sorasi tartsma fln dha yeni knusyorum bi iki kelme

aaa çok güzel olmuş ciddenn buu çok farklı olmuşş

Ahh canım sizinde başınız sağolsun dedene Allah rahmet eylesin kuzum aynen öyle,o acı bı başka oluyor rabbim kalanlara uzun ömürler versin

Ahh canım sizinde başınız sağolsun dedene Allah rahmet eylesin kuzum aynen öyle,o acı bı başka oluyor rabbim kalanlara uzun ömürler versin
Kuzumm sana da üzüldüm annen için
Allah rahmet eylesin gani gani
Cidden anneesizlik çok zor
Ya da ben çok baginliyim bilmiyirm

Amin canım saol bitanem,aynen öyle annesizlik çok zor gerçekten, 2 yıldır o acıyı kardeşlerimle ben bilirim inansükür ki babamız basimizda, Allah kimseyi anne babasıyla sınamasın inşallah

Amin canım saol bitanem,aynen öyle annesizlik çok zor gerçekten, 2 yıldır o acıyı kardeşlerimle ben bilirim inansükür ki babamız basimizda, Allah kimseyi anne babasıyla sınamasın inşallah
Gerçekten çok zor kuzum
Amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin çok amin

Günaydın kertenkelelerim gerçekten ölümün her türlüsü zor ister beklendik olsun ister aniden olsun hiç farketmiyor. Ama en büyük dileğim Allah sıralı ölüm versin, hayırlı ölüm versin.
Ben birlikte büyüdüğüm, en yakın arkadaşlarımdan birini askerde şehit verdim. 20 yaşındaydı. Birkaç ay önceye kadar birlikte vakit geçirdiğimiz çocuğu toprağın altına koyduklarını gördüm. Ani ve sarsıcıydı. 6 sene önce ramazan ayıydı. Sonrasında panik atak gibi oldum zaten sürekli endişeli haldeyim kötü haber gelecek gibi geliyor.
Anne baba acısı da çok zor. K Kendinisevenbirii annenin mekanı cennet olsun kuzum benim. ByNkoaLa sende bir an önce annenle babana kavuş ama tatlı ayrılık oldu sizinki.
Benimki gibi olaydı o kötüydü. babamla görüşmüyoruz ne yaptığı konusunda hiçbir fikrim yok. Annemle de senelerce görüşmedik yeni yeni görüşüyoruz ama çok sağlam bir ilişki durumundan söz edemem. Paramparça bir ailede büyüdüm. Eşimin ailesi zaten Allahlık. Bir tek eşim ve kız kardeşim var. Bazen nefes alan insan bile yaşamıyor gibi olabiliyor.
Allah kalanlara uzun ömür versin ben de çok etkileniyorum ölüm haberlerinden. Malesef.

B BALB

Ahh balimm arkamdan is cevirmis 1 bcuk senedir gizli istagrm kulanyomus boyu devrilesice onu yakaladim sorasi tartsma fln dha yeni knusyorum bi iki kelme
Escazim instagram kulanyomus gizli onu yakalayinca olay patladi rosumm
Ne diyosun böcüğümm
Nasıl yakaladın ne yakaladın tam olarak?
Salavat zinciri gruplarına üye olmak için açmamıştır hesabı o çok belli de
Anlat bakayım

Bu kadar saçma bir durum görmedim ya.
Resmen banlanmam için saçma salak yazıyorlar. Ayıp ya hu.
Kaj'ım sen şimdi bdv de biraz sivri ve dobra yazıyorsun ya, çok düşman edinmişsindir acısını çıkaran insan doludur konunda. O yüzden kapattır bence konunu. Zaten almak istediğin cevapları almışsındır.
Aynı şekilde ben bdv de konu açayım bak bana neler neler yaparlar

Ben senin etkilenmeni yerim
Evet kuzum bizimki ins bitecek ama bu süreçte en cok onlarsiz nasıl kalacagimi dusundm ellerini uzermden hic cekmemisler ve çekilince insan gerçekten çok yalnız yarim kaliyormus çok acayip duygular yasadm seni de çok iyi anlayabildim inan

Cidden olumun anısı beklendik beklenmedik olusu çok kotu bi durum Allah bizi oyle imtihan etmesin ama illaki yasayacagiz

Hele yapsınlar hepsini kiblerm sari bombam

Amin canımın içi saol Allah kimseye böyle acilar yasatmasin seninde eşine neden bu kdr düşkün olup,içine sokacak kadar sevdiğini, değer verdiğini anladm canim,Allah huzurunuzu bozmasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…