- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #57.281
Kızlar uzun süre göstrmiyor gülimmm bunu çok kez duydummBir dahakine bende vişne suyu içeyim bari
O kdr da çikolata yedim yaa
Nasıl olur ya nasılKizlar yine bana hüsran
Yine bana hasret var çocuk resmen bükülmüş uyuyor
Gorunmedi
Yaaaamanda 2 cm boyuyla boylu boyunca yatmis senin pembik prenses ama bebisler 12.haftaya kadar hep kizdir zaten ama bu kesin kiz bence
Çok şükür kısa kalmasın çocuk7. hafta da 9-12 arası normal kuzumm
Yani sarı mercii gayettt normallll
Bulantın hafif hafif var hiç istifra yaşamadım kuzum ama ağrılar sancılar kasılmalar bu hafta çok yoğun..Ay Hadi ya bulantılar mı başladı
Eh maşallahBulanıyorr brommmgeceleri dürüm yiyoruz
Hiç umudum.kalmadi artık patiliKızlar uzun süre göstrmiyor gülimmm bunu çok kez duydumm
AhahahahahahNasıl olur ya nasıl
Akroşun çocuğu olduğu belli şimdiden başlamış secdeye
Bende üzüldüm şimdi ya
Yaaa
Ben de rüyalarımda hep kız görüyorum ama eşim de gayrı ihtiyari hep oğlum diyor
Bilmiyorum hangi delile inanmam gerek
Çok şükür kısa kalmasın çocuk
Bende boyluyum eşim de boylu. Dedim bir an kısa mı kaldı
Bulantın hafif hafif var hiç istifra yaşamadım kuzum ama ağrılar sancılar kasılmalar bu hafta çok yoğun..
Eh maşallah
Ben boyna sebze yemekten verdim bence
acaba ultrasonda sağa sola falan mı dönsen sırt üstü yatmak yerineHiç umudum.kalmadi artık patili
Ben girmek istedikçe göstermiyor resmen benmle simdiden inatlasiyir
Anlaşılan zor bir bebek olacak
Kaderime küstüm daha da gitmicem doğuma kdr ultrasona falanacaba ultrasonda sağa sola falan mı dönsen sırt üstü yatmak yerine
öyle bir şeyde duymuştum ben
Bakalım biz ne zaman öğreneceğizKaderime küstüm daha da gitmicem doğuma kdr ultrasona falan
İnada şimdiden başlamak nedir yaAhahahahahah
Vallahi belli etti smdiden :)
Ben çatlarım. Allah biliyor ya kendimi yerim, beklemekten zaten nefret ediyorumBakalım biz ne zaman öğreneceğiz
ya da öğrenemeyeceğiz
Vallahi bendeBen çatlarım. Allah biliyor ya kendimi yerim, beklemekten zaten nefret ediyorum
Babasına çekmiş inadıİnada şimdiden başlamak nedir ya
Masallah pitirciga. Sag salim al kucagina insallah cici.Kertenkelelerimmmmm çok şükür iyi haberlerle geldim
Cici Bebe gayet iyiymiş. Kesede ve çevresinde kanama yok. Kalbini de duyduk, yiyem onun kalbini
Benim kanama gelen akşamın sabahında tansiyonum yükselmişti. Ya tansiyona bağlıdır ya da doku kanamasıdır dedi.
2 gün raporluyum önümüzdeki hafta da duruma göre uzatırız dedi.
Dinlenmem ve stres yapmamam lazımmış çünkü ben stres yaptıkça rahim de bir kas olduğu için kasılıyormuş.
36 terminatör ile mümkün olmayan istekler ama bakacağız bakalım
2 hafta progestan kullanıcam.
Doktor ilişki yasak dedi. Sanki çok münasebet vardı da bilmiyor ki dramımıGeçen tenhada kıstıracağım dediğim bile yalan oldu. Bide dün geyşam demesin mi iyi ki yapmamışız yoksa kendimi suçlu hissederdim.
Bidaha da 9 ay dokunmaz bu adam bana. Neyse olsun napalım
Bu arada sigorta hala muallakta. Gerçekten sinirimi çok bozuyorlar. Genel merkezin ve sigortacının siz bekleme süresini doldurmuşsunuz sorun çıkmaması lazım demelerine rağmen sistem beni poliçe dışı bırakıyor. Dava açmaya kadar gidecek gibi duruyor.
Eki Görüntüle 2564506
@Cay6 yine tahmin bekliyorum balım. Karından usg.
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@_CaNanSu_
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
Casper25
@Asyamm 2121
@Yasnaz
Sizler nasılsınız kuzular ♥
Operim kuzum. Yakaladik valla bi yerden hadi iyiyizKizcelerim benim ne güzel dileklerde bulundunuz öylehepinize Cook teşekkür ederim sisi cookk seviyorum canlarım ❤
Casper25 bı yerden bişey tutturacagimizi biliyodum zaten senin kizçeyle tarihlerden yakaladık bak nice nice mutlu hayırlı sağlıklı yaşları olsun yanaklarından öp benim için güzel kızını ❤
Vallahi bende
beklemekten,meraktan doğururum kesin
Haziran ayında kaç aylık hamile halinle nerdeyse doğuma yakın halinle seni bırakıp yurt dışına gitme konusunda ciddi miMorallerim çok bozuk, benim minnoş ile şuan telefonda bir sürü kavga ettik
Sebep ? Haziran ayında avrupa da oynanacak milli takım maçları için.
Neymiş efendim ? 3 arkadaşı gidiyormuş bu da ben de gitsem mi acaba şimdiden uçak biletleri otel rezrv. yapıyorlar diyor
bah heee bahhhhh
Amin kespırım,Masallah pitirciga. Sag salim al kucagina insallah cici.
Yok ya konsept cekimler oluyor ya 1 yas cekimi. Obdab yaptiracaktim. Ben dogum gununu 3 yasina kadar kutlama taraftari degilim cocuk anlamiyor sonucta. Ani kalsin diye 1 yas cekimi yaptiracaktim. Lanet fotografcinin instagramda paykastiklariyla bana dukkaninda gosterdikleri hic ayni degildiKızının da güzel yaşları olsun inşallah casperrne zmn için çekim yaptıracaktınız kutlama çekimi için filan mıydı?
Küçük bir akroş doğuyor gülom hadi yine iyisinBabasına çekmiş inadıhaahhahaah
Bana gayet ciddi geldi vallaa brommHaziran ayında kaç aylık hamile halinle nerdeyse doğuma yakın halinle seni bırakıp yurt dışına gitme konusunda ciddi mi
Bence dalga geçiyor ya da bir çeşit mizah zehirlenmesi yaşıyor
Doguda kucucuk bir ilde olunca bulunmuyorYaaa onlarda bı dehisik oluyor bulunmuyor
İns en kısa zamanda halledersin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?