- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #57.261
Erken almışsın Patilim çok mu yedin naptın miden bulanmıyor mu hiçKeşke bende versem59,800 dü en son hamile kalmadan, 2 gün önce bir tartıldım 61 kilo olmuşum
7. hafta da 9-12 arası normal kuzummBenim 7+3 de 11.68 mm normal mi kuzum.
Bence çok iyi gitmişsin mehlikam.ben de ilk aylar 2 kilo vermiştm, sonradan fazlasıyla aldım malesef,
amacım 10 kiloyla tamamlamaktı ama şimdiden 8 kilo almışım ve daha 2 ay var,
bari 12 kiloyu geçmesem bari
Yaa yokkkk artıkkkkKizlar yine bana hüsran
Yine bana hasret var çocuk resmen bükülmüş uyuyor
Gorunmedi
benim kizda 3 gun totosunu dönmüştü bir vişne suyuna kandirdikKizlar yine bana hüsran
Gorunmedi
Ay Hadi ya bulantılar mı başladıSağol pıtırcığım Allah razı olsun
Hep dua ediyorum Rabbim isteyen herkese bu heyecanı nasip etsin.
Ama ilk 3 ay zormuş gerçekten. 7.haftaya kadar laylaylom geçirdim de hamileliğimi artık bu hafta anladım.
Bulanıyorr brommmErken almışsın Patilim çok mu yedin naptın miden bulanmıyor mu hiç
Normalde ateşler içinde gitmesem bile içim içimi yerdi ama öyle dinlenmeye ihtiyacım varmış ki şuan çok mutluyumOh çok şükür kuzucummm İçim rahatladı valla benimde ❤
dinlen güzelce boşver okulu
Saklıyorsa kız diyorlar canım Genelde öyle oluyor erkekler daha çabuk belli oluyormuşKizlar yine bana hüsran
Gorunmedi
Cildircam Yaaa resmen secde eder pozisyonda ayaklarını da kivirmis göstermesi mümkün değil dedi doktorYaa yokkkk artıkkkk
uyandırsaydnzzz şu mercimeiiiii
Ayy bilemedm Yaaa gorenlerde yüzün güzelleşmiş erkek gbi diyorSaklıyorsa kız diyorlar canım Genelde öyle oluyor erkekler daha çabuk belli oluyormuş
Yaa şuan ki ruhsal çöküntünü tahmin edebiliyorumCildircam Yaaa resmen secde eder pozisyonda ayaklarını da kivirmis göstermesi mümkün değil dedi doktor
Bir dahakine bende vişne suyu içeyim baribenim kizda 3 gun totosunu dönmüştü bir vişne suyuna kandirdik
Çökük durumdayım heveslenip ayrıntılı da hayal kırıklığı yaşamak istemiyormYaa şuan ki ruhsal çöküntünü tahmin edebiliyorumama ben şuan gülüyorum nedense
güliiii bu çok nazlııııkesin kızz ya
Ama bence kızÇökük durumdayım heveslenip ayrıntılı da hayal kırıklığı yaşamak istemiyorm
Benm iki oğlum da açıp açıp göstermişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?