Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düşmediyse de sen o sert cisini o kafaya düşürürsün artık ciddiyse
Ki bence değildir.
Patilim sen o cicileri neden aldın yıldönümü falan mı yaklaşıyor

Gerçekten bazı yerler instagramda o kadar değiştiriyor kii.. İnşallah istediğin gibi olur

Gerçekten bazı yerler instagramda o kadar değiştiriyor kii.. İnşallah istediğin gibi olur ❤
Insallah cok uzuldum Esim de uzulme en kotu aliriz kostumunu dekorunu evimizde biz cekeriz kendimiz diyor. Ama iste heveslenmistim

Okul sıkıcı. Az cocuk geliyor. 3 bilemedin 4 cocuk. Cogu hasta olmus
Sıkıldım durdum butun gun
3 4 çocukla gerçekten sıkıcı olur günü geçirmek..
Hoş benim 50 çocukla da cinnet günü gibi geçiyor ya..
2 gün raporluyum oh yatıp dinlenicem. Çok ihtiyacım vardı

3 4 çocukla gerçekten sıkıcı olur günü geçirmek..
Hoş benim 50 çocukla da cinnet günü gibi geçiyor ya..
2 gün raporluyum oh yatıp dinlenicem. Çok ihtiyacım vardı ♥
Bende cok rapor aldim hamileyken. Bel agrilarimdan oturu. O zaman idareciydim ama coluk cocuk sesi yoktu sukur
Sen de iyi bir dinlen. Gerekirse haftaya da al.

Düşmediyse de sen o sert cisini o kafaya düşürürsün artık ciddiyse
Ki bence değildir.
Patilim sen o cicileri neden aldın yıldönümü falan mı yaklaşıyor
Evet bende hafızasının yerine gelmesi için biraz üzerinde calısacağım sanırım

Yokk balım herhangi bir özel gün yok çok bahsetmem burda ama , hamile kalmadan önce yani öğrenmeden önce ben biraz şıkır şıkır hazırlanırdım yani güzel güzel kıyafetler, saçlar başlar falan
ama su 1,1-5 aydır hiç öyle şeylerim yok eşim de özlemiş herhalde o halleri
bir kaç güzel bir şeyler alsan ya hasret bıraktın dediii
bende o yüzden aldım bir şeyler nazik nazik kibar kibar libidoşlaşalım diye

Bende cok rapor aldim hamileyken. Bel agrilarimdan oturu. O zaman idareciydim ama coluk cocuk sesi yoktu sukur
Sen de iyi bir dinlen. Gerekirse haftaya da al.
Doktorum haftaya da duruma göre uzatırız dedi ama ben pek uzatma taraftarı değilim. Girmediğim iyep kursları hep telafi dersi olarak eklenecek sonra uğraş dur, bitmesi gereken tarihten uzayıp duracak..
İdareci olsaydım keşke ahh ah vallahi uğramazdım okula
Kuzum senin çekim dediğin ne çekimi

Yok 3 ayı geçince serbestlesir benim de ilkinde kanamam oldu. Geçiyor. İkizler iyi uyumuyorlar ağlıyorlar geceleri bilhassa
Mama alınacak yetmiyor sütum

1 yas cekimi ya. Hani su guzel dekorlarla falan yapilanlar var ya. Onlardan

Vay anasını
Benim herif çok ruhsuz ya. Üzerinde 5 dk bile durmayacak şeye para verme ben üstündeki ile ilgilenmiyorum bana kıyafetin altı lazım diyo
Yoksa benimde ne hayallerim vardı.
Çok özenirdim öyle kıyafetlere ama işte heves mi bıraktı

Yok 3 ayı geçince serbestlesir benim de ilkinde kanamam oldu. Geçiyor. İkizler iyi uyumuyorlar ağlıyorlar geceleri bilhassa
Mama alınacak yetmiyor sütum
Kuzum kardeşimin de sütü çok az geldi. Herkes mamaya başla başla dedi kardeşim inatla başlamadı. Hep sütünü çoğaltacak yollar denedi.
Bir ara komşusunda süt bile ödünç alıp öyle içirdi bebeğe..
Bence sende mamadan önce bazı yollara başvur. Bilmiyorum denedin mi ama.
Şimdi sütü çok güzel geliyor.

hahahahahaha altı lazım he
ya evet olay tabi ki o ama benim minnoş meraklıdır o kıyafetlerle önce bi 10-15 dk ön sevişgenlik yapıp sonra icraata geçiyoruz güzel oluyor heyecan atraksiyon hepsi bir arada
gülmeyin ama yılbaşı kıyafeti bile aldım hahahahaahhahahaah

Benimki bodozlama tam bir ayvan gerçi onu da bulamıyorun ya artık
Ne güzel yav
Çok hoş şeyler
Biz yeni yıla da kardeş kardeş giricez bu gidişle. Yakında bacanak dicem geyşama

Benimki bodozlama tam bir ayvan gerçi onu da bulamıyorun ya artık
Ne güzel yav
Çok hoş şeyler
Biz yeni yıla da kardeş kardeş giricez bu gidişle. Yakında bacanak dicem geyşama
Doktor yasak dediyse yasak kuzum yasak kalkana kadar sabret

Bende yılbaşında kardan woman olcam

önce yemeğe gidicez sonra evde evcilik oynarız

Çok geçmiş olsun canım. Sigorta işini de çok fazla kafaya takma . Stres yapıyor o da. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. Huzurlu saatler hep seninle olsun.
Ben iyiyim. 2 Ocakta sınavım başlıyor dönem dönem bitti gibi geliyor.

Normalde ateşler içinde gitmesem bile içim içimi yerdi ama öyle dinlenmeye ihtiyacım varmış ki şuan çok mutluyum
Sen napıyosun pıtırcığım, çalışmalar nasıl gidiyor
Gitme kuzum güzel güzel dinlen oh mis
Valla adetim bugün tam anlamıyla bitti abdest alcam daha yeni başlayacak çalışmalar ama bu ay saldım Cicim test falanda yapmıycam ovulasyon bilmem ne bakalım bide böyle deniycem

Büşümmm benim doktorum hep der kiii :)
ovulasyon falan hikaye.. hamile kalmak isteyen her kadın, adet bitiminden itibaren diğer adet günü gelene kadar 2 güne 1 ilişki yapmalı :)
mesela bugün bitti abdest aldın gece ilişki sonra ctesi bidaha pazartesi bida gibi gibi :) :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…