- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #57.301
Okul sıkıcı. Az cocuk geliyor. 3 bilemedin 4 cocuk. Cogu hasta olmusAmin kespırım,
Sen nasılsın bakalım, nasıldı bugün okul?
Düşmediyse de sen o sert cisini o kafaya düşürürsün artık ciddiyseBana gayet ciddi geldi vallaa bromm
mizah mı yapıyor ciddi mi söylüyor akşam anlayacağım8 aylık oluyorum neredeyse doğuma kalıyor 1 ay
saçmalamış olmasını umut ediyorum, aksi düşünülemez. Yüksel ihtimal kafasına sert bir cisim düştü herhalde
Gerçekten bazı yerler instagramda o kadar değiştiriyor kii.. İnşallah istediğin gibi olurYok ya konsept cekimler oluyor ya 1 yas cekimi. Obdab yaptiracaktim. Ben dogum gununu 3 yasina kadar kutlama taraftari degilim cocuk anlamiyor sonucta. Ani kalsin diye 1 yas cekimi yaptiracaktim. Lanet fotografcinin instagramda paykastiklariyla bana dukkaninda gosterdikleri hic ayni degildiBaska bir kadin vardi dukkanda. Sanirim cok da anlamadi ne istedigimizi. Tekrar gorusecegim adamla bugun.
Insallah cok uzuldumGerçekten bazı yerler instagramda o kadar değiştiriyor kii.. İnşallah istediğin gibi olur ❤
3 4 çocukla gerçekten sıkıcı olur günü geçirmek..Okul sıkıcı. Az cocuk geliyor. 3 bilemedin 4 cocuk. Cogu hasta olmus
Sıkıldım durdum butun gun
Bende cok rapor aldim hamileyken. Bel agrilarimdan oturu. O zaman idareciydim ama coluk cocuk sesi yoktu sukur3 4 çocukla gerçekten sıkıcı olur günü geçirmek..
Hoş benim 50 çocukla da cinnet günü gibi geçiyor ya..
2 gün raporluyum oh yatıp dinlenicem. Çok ihtiyacım vardı ♥
Evet bende hafızasının yerine gelmesi için biraz üzerinde calısacağım sanırımDüşmediyse de sen o sert cisini o kafaya düşürürsün artık ciddiyse
Ki bence değildir.
Patilim sen o cicileri neden aldın yıldönümü falan mı yaklaşıyor
Doktorum haftaya da duruma göre uzatırız dedi ama ben pek uzatma taraftarı değilim. Girmediğim iyep kursları hep telafi dersi olarak eklenecek sonra uğraş dur, bitmesi gereken tarihten uzayıp duracak..Bende cok rapor aldim hamileyken. Bel agrilarimdan oturu. O zaman idareciydim ama coluk cocuk sesi yoktu sukur
Sen de iyi bir dinlen. Gerekirse haftaya da al.
Yok 3 ayı geçince serbestlesir benim de ilkinde kanamam oldu. Geçiyor. İkizler iyi uyumuyorlar ağlıyorlar geceleri bilhassaDoktor yasak değil dediğinde bile geyşam yasaklamıştı beni
Doktor yasağı kaldırınca da kaldırmaz biliyorum..sizde bari 5 ay fanfini olmuş biz o 5 ayı da bulamıcaz
Ah be gülparem..
Doktor yasak değil dediğinde bile benimki yaklaşmadı. Doğuma kaldı 7 ay sonra da 40 gün lohusalık.
7 ay 40 gün bu adam bana yaklaşmaz.
Asıl ben unutucam nasıl olduğunu baştan evlenmek zorunda kalıcam adamla
İkizler nasıl bakalım
1 yas cekimi ya. Hani su guzel dekorlarla falan yapilanlar var ya. OnlardanDoktorum haftaya da duruma göre uzatırız dedi ama ben pek uzatma taraftarı değilim. Girmediğim iyep kursları hep telafi dersi olarak eklenecek sonra uğraş dur, bitmesi gereken tarihten uzayıp duracak..
İdareci olsaydım keşke ahh ah vallahi uğramazdım okula
Kuzum senin çekim dediğin ne çekimi
Vay anasınıEvet bende hafızasının yerine gelmesi için biraz üzerinde calısacağım sanırım
Yokk balım herhangi bir özel gün yokçok bahsetmem burda ama , hamile kalmadan önce yani öğrenmeden önce ben biraz şıkır şıkır hazırlanırdım yani güzel güzel kıyafetler, saçlar başlar falan
ama su 1,1-5 aydır hiç öyle şeylerim yokeşim de özlemiş herhalde o halleri
bir kaç güzel bir şeyler alsan ya hasret bıraktın dediii
bende o yüzden aldım bir şeyler nazik nazik kibar kibar libidoşlaşalım diye
Kuzum kardeşimin de sütü çok az geldi. Herkes mamaya başla başla dedi kardeşim inatla başlamadı. Hep sütünü çoğaltacak yollar denedi.Yok 3 ayı geçince serbestlesir benim de ilkinde kanamam oldu. Geçiyor. İkizler iyi uyumuyorlar ağlıyorlar geceleri bilhassa
Mama alınacak yetmiyor sütum
E neden yapamadınız? Bulunduğunuz şehirde içine sinen mi yok1 yas cekimi ya. Hani su guzel dekorlarla falan yapilanlar var ya. Onlardan
hahahahahahaVay anasını
Benim herif çok ruhsuz ya. Üzerinde 5 dk bile durmayacak şeye para verme ben üstündeki ile ilgilenmiyorum bana kıyafetin altı lazım diyo
Yoksa benimde ne hayallerim vardı.
Çok özenirdim öyle kıyafetlere ama işte heves mi bıraktı
Benimki bodozlama tam bir ayvanhahahahahahaaltı lazım he
ya evet olay tabi ki o ama benim minnoş meraklıdıro kıyafetlerle önce bi 10-15 dk ön sevişgenlik yapıp sonra icraata geçiyoruz güzel oluyor heyecan atraksiyon hepsi bir arada
gülmeyin ama yılbaşı kıyafeti bile aldım hahahahaahhahahaah
Doktor yasak dediyse yasak kuzumBenimki bodozlama tam bir ayvangerçi onu da bulamıyorun ya artık
Ne güzel yav
Çok hoş şeyler
Biz yeni yıla da kardeş kardeş giricez bu gidişle. Yakında bacanak dicem geyşama
Çok geçmiş olsun canım. Sigorta işini de çok fazla kafaya takma . Stres yapıyor o da. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. Huzurlu saatler hep seninle olsun.Kertenkelelerimmmmm çok şükür iyi haberlerle geldim
Cici Bebe gayet iyiymiş. Kesede ve çevresinde kanama yok. Kalbini de duyduk, yiyem onun kalbini
Benim kanama gelen akşamın sabahında tansiyonum yükselmişti. Ya tansiyona bağlıdır ya da doku kanamasıdır dedi.
2 gün raporluyum önümüzdeki hafta da duruma göre uzatırız dedi.
Dinlenmem ve stres yapmamam lazımmış çünkü ben stres yaptıkça rahim de bir kas olduğu için kasılıyormuş.
36 terminatör ile mümkün olmayan istekler ama bakacağız bakalım
2 hafta progestan kullanıcam.
Doktor ilişki yasak dedi. Sanki çok münasebet vardı da bilmiyor ki dramımıGeçen tenhada kıstıracağım dediğim bile yalan oldu. Bide dün geyşam demesin mi iyi ki yapmamışız yoksa kendimi suçlu hissederdim.
Bidaha da 9 ay dokunmaz bu adam bana. Neyse olsun napalım
Bu arada sigorta hala muallakta. Gerçekten sinirimi çok bozuyorlar. Genel merkezin ve sigortacının siz bekleme süresini doldurmuşsunuz sorun çıkmaması lazım demelerine rağmen sistem beni poliçe dışı bırakıyor. Dava açmaya kadar gidecek gibi duruyor.
Eki Görüntüle 2564506
@Cay6 yine tahmin bekliyorum balım. Karından usg.
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@_CaNanSu_
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
Casper25
@Asyamm 2121
@Yasnaz
Sizler nasılsınız kuzular ♥
Gitme kuzum güzel güzel dinlen oh misNormalde ateşler içinde gitmesem bile içim içimi yerdi ama öyle dinlenmeye ihtiyacım varmış ki şuan çok mutluyum
Sen napıyosun pıtırcığım, çalışmalar nasıl gidiyor
Yaa tabii ama olsun belki daha güzel bi fotoğrafçı denk gelir yaptıran yok mu ki çevrenizde hiç canımInsallah cok uzuldumEsim de uzulme en kotu aliriz kostumunu dekorunu evimizde biz cekeriz kendimiz diyor. Ama iste heveslenmistim
Büşümmm benim doktorum hep der kiii :)Gitme kuzum güzel güzel dinlen oh mis
Valla adetim bugün tam anlamıyla bitti abdest alcam daha yeni başlayacak çalışmalarama bu ay saldım Cicim test falanda yapmıycam ovulasyon bilmem ne bakalım bide böyle deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?