Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sende ben gbj tatlicisin karnm acikti yaa cigkofte istiyormmm
Aynen bende tatliciyimdir ama yapmayı daha çok severim eşim izin verse evde neler yapıp satarım da işte o ternet üzerinden falan bakma
Yarın çiğ köfte yap sende

Aynen bende tatliciyimdir ama yapmayı daha çok severim eşim izin verse evde neler yapıp satarım da işte o ternet üzerinden falan bakma
Yarın çiğ köfte yap sende
Yapiyimmi valla okadar bilek kuvvetim.oldgnu sanmiyorum ugrasmama degmez kiz hee kose basnda cigkofteci var
Sen.hic kuru patlican kavurmasi yaptinmi yogurt soslu bugun onu deneyecegm nasipse .

Yapiyimmi valla okadar bilek kuvvetim.oldgnu sanmiyorum ugrasmama degmez kiz hee kose basnda cigkofteci var
Sen.hic kuru patlican kavurmasi yaptinmi yogurt soslu bugun onu deneyecegm nasipse .
Ohh yakında bı yerde çiğ köfteci varsa daha ne kız yada hazır paket al yap oda kolay oluyor hiç yapmadım onu bilmiyorum ama dolmasını yedim,kuru biber patlıcan karışık yapıyorlar burda dolduruyorlar içini çok lezzetli oluyor kavurması da güzeldir eminim hiç bilmiyorum da.ellerine sağlık şimdiden

Günaydın hatunlarrrrr

Dün verdiğimiz ani bir karar ile Beylikdüzü bölgesinden 1+1 ev bakmaya karar verdik; bebiş için. Bu mübarek günün hürmetine umarım dilediğimiz gibi olur bizim olan herşey elbet çocuklarımızın ama ne kadar çok yapabilirsek o kadar iyi diye düşünenlerdenim. Herşeye sahip olan bireylerin çocukların rahatlığını elbet biliyorum kendilerinin ileride çalışıp başarılı olup bunları yapması gerek ama ben en azından her ebeveynin çocukları için elinden geleni yapmasından yanayım imkanlarımız şartlarımız el verdikçe tabi ki; benden sonra çocuğumun rahat bir hayat sürmesi özellikle kız çocuklarının kendi ayakları üzerinde durabilmesi için bu şart.
Uzun zamandır düşündüğüm bir konu idi, çocuk olsa da olmasa da 1+1 bir ev düşünüyorduk, şükür oturduğumuz ev de bizden sonra çocuklarımıza kalacak. Ama refah bir hayat sürmeleri için böylesi sanırım daha iyi, çalışıp birikim yapmayı da ileride kendileri öğrenirler inşallah
Hayırlı cumalar olsun kk nın en minnoş topiğinin güzel hatunları

Ne güzel düşünmüşsünüz canım aynı fikirdeyim şahsen şimdiden hayırlı olsun inşallah

çok güzel düşünmüşsünüz ya çok tatlı :)

Günaydın datlu kertenkelelerim
Herkese hayırlı cumalar
Daha şimdiden yatamıyorum ben ya bir taraftan diğer tarafa dönerken karnıma bıçak saplanıyor sanki. Zaten karın üstü ve sırt üstü yatmak iyi değilmiş diye onları da çıkardım hayatımdan. Her yerim tutula tutula kalkıyorum, tadım kaçtı bende uyanma kararı aldım
1 2 saat sonra geyşamın babannesine kahvaltıya gideceğiz..
Sizler neler yapacaksınız bakalım cuma vakti mümin kertenkelelerim
poncikvegece kuzum hayırlı olsun. İnşallah gönlünüze göre bir ev bulup güzel bir yatırıma dönüştürebilirsinizBu arada lahmacunu eve söyledim nasıl bir yer bilmiyorum broşür bırakmışlardı siteye ordan buldumdu ama pişmanım hala midem haşlanıyorur
@Kendinisevenbirii balım nasıl geçti doğum günü? Enişte birşeyler yaptı mı
@janejune neden hep ben gidince geliyorsun
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@malipina
@HayatSevinceGuzeell
@patilibirhayat
@_Gulnihal_
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@Yasnaz
@Casper25
@diloyloy1

ban yemiştim bildirimler çorba oldu ama geldim :) günaydın hanımlar
Ne banı yedin ne ara yedin de ne ara açıldı miniğim ben seni hep burda hatırlıyorum Gayipten minik görmüşüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…