- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #57.561
Aynen bende tatliciyimdir ama yapmayı daha çok severimSende ben gbj tatlicisinkarnm acikti yaa cigkofte istiyormmm
Saol canim hadi iyi gecelerSerbetlj tatli bende sevmiyorm pek genelde sutlu yaparim .
Neyse ben yatiyorm kolay gelsn sana smdiden harika sunumlar yaparsn emjnimm
YapiyimmiAynen bende tatliciyimdir ama yapmayı daha çok severimeşim izin verse evde neler yapıp satarım da işte o ternet üzerinden falan bakma
Yarın çiğ köfte yap sende
Hayırlı cumalar kuzumm nasılsınGunaydinnnn arkadaslarrr hepimiz icin guzellikler hayirlar dolu bi gun.olsun insallah...
Hepimizin gonlunde ne varsa hayirlisiyla nasip olsun insallah...
Hayirli cumaalar ...
Ohh yakında bı yerde çiğ köfteci varsa daha ne kızYapiyimmivalla okadar bilek kuvvetim.oldgnu sanmiyorum ugrasmama degmez kiz hee kose basnda cigkofteci var
Sen.hic kuru patlican kavurmasi yaptinmi yogurt soslu bugun onu deneyecegm nasipse .
Ne güzel düşünmüşsünüz canım aynı fikirdeyim şahsenGünaydın hatunlarrrrr
Dün verdiğimiz ani bir karar ile Beylikdüzü bölgesinden 1+1 ev bakmaya karar verdik; bebiş için. Bu mübarek günün hürmetine umarım dilediğimiz gibi olurbizim olan herşey elbet çocuklarımızın ama ne kadar çok yapabilirsek o kadar iyi diye düşünenlerdenim. Herşeye sahip olan bireylerin çocukların rahatlığını elbet biliyorum kendilerinin ileride çalışıp başarılı olup bunları yapması gerek ama ben en azından her ebeveynin çocukları için elinden geleni yapmasından yanayım imkanlarımız şartlarımız el verdikçe tabi ki; benden sonra çocuğumun rahat bir hayat sürmesi özellikle kız çocuklarının kendi ayakları üzerinde durabilmesi için bu şart.
Uzun zamandır düşündüğüm bir konu idi, çocuk olsa da olmasa da 1+1 bir ev düşünüyorduk, şükür oturduğumuz ev de bizden sonra çocuklarımıza kalacak. Ama refah bir hayat sürmeleri için böylesi sanırım daha iyi, çalışıp birikim yapmayı da ileride kendileri öğrenirler inşallah
Hayırlı cumalar olsun kk nın en minnoş topiğinin güzel hatunları
Günaydın hatunlarrrrr
Dün verdiğimiz ani bir karar ile Beylikdüzü bölgesinden 1+1 ev bakmaya karar verdik; bebiş için. Bu mübarek günün hürmetine umarım dilediğimiz gibi olurbizim olan herşey elbet çocuklarımızın ama ne kadar çok yapabilirsek o kadar iyi diye düşünenlerdenim. Herşeye sahip olan bireylerin çocukların rahatlığını elbet biliyorum kendilerinin ileride çalışıp başarılı olup bunları yapması gerek ama ben en azından her ebeveynin çocukları için elinden geleni yapmasından yanayım imkanlarımız şartlarımız el verdikçe tabi ki; benden sonra çocuğumun rahat bir hayat sürmesi özellikle kız çocuklarının kendi ayakları üzerinde durabilmesi için bu şart.
Uzun zamandır düşündüğüm bir konu idi, çocuk olsa da olmasa da 1+1 bir ev düşünüyorduk, şükür oturduğumuz ev de bizden sonra çocuklarımıza kalacak. Ama refah bir hayat sürmeleri için böylesi sanırım daha iyi, çalışıp birikim yapmayı da ileride kendileri öğrenirler inşallah
Hayırlı cumalar olsun kk nın en minnoş topiğinin güzel hatunları
Etiketledim libişlim ama Allah yine etiketlerimin belasını verdi
Ne banı yedin ne ara yedin de ne ara açıldı miniğim ben seni hep burda hatırlıyorumban yemiştim bildirimler çorba oldu ama geldim :) günaydın hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?