Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayıp ediyorlar cidden. Amaann ne halleri varsa görsünler cicim.

Hava çok kapalı bugün, içim karardı

Ayıp ediyorlar cidden. Amaann ne halleri varsa görsünler cicim.

Hava çok kapalı bugün, içim karardı
Ayıp etmeye de devam ederler inşallah ki kendilerine diyeceklerimin şiddeti artsın yaaa burda da hava nasıl güneşli biliyor musun. Kısa kollu ile çıkarsın nerdeyse. Öyle bir güneşli 🌤
İstanbulda mıydın pıtırcığım sen

Allahım nasıl insanlar bunlar ya, ne kadar umursamaz gamsız insanlar
iyiyim valla cicim cumartesi ev temizliğiyle geçiyor hala daha orayı burayı siliyorum elime bezi alınca duramıyorum

İşte o an çok keyifli olur

Geçenlerde bizim de öyleydi yaaa bugün yine bozdu. Kastamonudayım cicim

Noldu kız ben olaylardan bı haber kaldım :)
Kuzum tutanak için savunma yazdım ya, daha doğrusu 300 kişi savunma yazdık hepimizin durdurulmuş şu an, ama tebliğ edilen bişey olmadı, hükümet tarafından mı durduruldu (haksız çıkışlar çünkü) bilmiyorum ama belirsizlik içerisindeyim

Allahım nasıl insanlar bunlar ya, ne kadar umursamaz gamsız insanlar
iyiyim valla cicim cumartesi ev temizliğiyle geçiyor hala daha orayı burayı siliyorum elime bezi alınca duramıyorum
İnsanın kendi torununu umursamaması da ne bileyim büşom.. Enteresan.
Kuzum sen en son kalacak 20 kişinin içindeyim demiştin. Ne oldu şimdi son durum nedir. Kesinleşti mi?
Kolay gelsin bu arada temizlik

İşte o an çok keyifli olur

Geçenlerde bizim de öyleydi yaaa bugün yine bozdu. Kastamonudayım cicim
Burda da bozar zaten 1 2 güne balım..
Aralığın 14 ünde yaz günü gibi hava çok tuhaf gerçekten. Normal değil, doğanın dengesinin haline bakın
Bende kar bekliyorum dört gözle hale bak

Canım geçmiş olsun konuyu takip edemedim diyet spor hayat 3lüsüne takıldım. Bu hafta biraz yoğun geçti içmeler aşklar meşkler depresif haller her şey var bende bu hafta.
Kötü alışkanlıklarımı bırakmaya karar verdim gerginim
Ama olsun saçıma keratin yaptım ojelerimi sildim akşam yürüyüşe çıkacağım.

Kötü alışkanlıkların neydi kedicik sigara ve alkol mü?
Aşk meşk derken?

Burda da bozar zaten 1 2 güne balım..
Aralığın 14 ünde yaz günü gibi hava çok tuhaf gerçekten. Normal değil, doğanın dengesinin haline bakın
Bende kar bekliyorum dört gözle hale bak
Dimii yaa şaka gibi kar mar bişey yok.

Beklemiyorum ama bu havanın dengesizliğini de hiiiç sevemedim

Sağol canım.. uff bir öksürük belasi Allah'ım yapıştı bırakmıyor
Bugün biraz daha iyiyim ama uyumak istiyorum o da midem yaniyor izin vermiyor
İlaç da kullanamıyorsundur.. Bitkisel yöntemlerden dene kuzum çok geçmiş olsun. Midem benim de cayır cayır. En son @patilibirhayat özencik yapınca dayanamadım gittim lahmacun yedim o gün bugündür haşlanıyorum
Çözümü var mı bu mide yanmasının acaba..

Dimii yaa şaka gibi kar mar bişey yok.

Beklemiyorum ama bu havanın dengesizliğini de hiiiç sevemedim
Kapalı havada da kahve kitap keyfi de çok hoş oluyor ama balım
Yağmurlu hava= kahve+kitap+İnstagram+dizi
Benim için

mmmm aynennn cicim bak ona bayılırım uykum da gelmese
Uykun geliyorsa yat uyu dicem ama gündüz uykusunu ben hiç sevmiyorum. Gebelikte sürekli uykulu hissediyorsun kendini, ama uyumamak için çok direniyorum
Gece uyku tutmuyor çünkü öbür türlü.

hangi maskara gelmiş a101e
hoşgeldin şimdilik iyi gidiyor cumartesi günüm sende ağrı devam ediyor mu hala? düzgün besleniyor musun kilo vermistin dikkat ediyor musun sağlıklı beslenmeye? yakuzagller insanlıktan çıkmış, içlerinde ne merhamet ne insanlık namına hiç bir şey kalmamış belli. diyecek söz yok

Pislikler
Hepsini deşicem du sen
Doldurdum ama Geyşamı. Bak fotoyu görmelerine rağmen aramadılar dedim. Onlardan hala iyi niyet mi bekliyorsun hayat seni hiç mi kirletmedi dedi bana
Bende iyiyim balım. Daha iyi hissediyorum kendimi. Dinlenmek iyi geldi.
Beslenmeye çok dikkat ediyorum kuzum. Canım neler neler çekiyor bir bilsen ama sağlıksız diye asla yemiyorum. Çok zor bu beslenme kısmı gerçekten

zaten Allah'tan oda biliyor ne olduklarını o bile ümidi kesmiş sen niye takıyorsun bu kadar tyabiki insan üzülür ama sanki çok fazla takıyorsun hamilelikten mi acaba? çünkü kaç senedir tanıdığın insanlar , huyları bu . Boşver yeme bende yemiyorum marketten cips çikolata almayali 2 buçuk ay oldu canim bazen istiyor ama almıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…