- 12 Haziran 2019
- 19.758
- 121.845
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #57.941
Benim bu masum gözlerim neler görüyorEki Görüntüle 2565329
Böyleydi kızlar
Cicim vallah denk gelemiyoz bazen yaama bazen de kimsecikler olmuyo doya doya seninle konuşuyoruz o çok güzel oluyo
Cici gece mahvoldum bas agrim costu uyutmadi afedersnz midem bulandi sonra rahatladim ilac ictm oyle uyuyabilmisim sohbet yarm kaldi k. BakmayinKuzular ben yatmaya gidiyorum. Herkese iyi geceler dilerim.
Allah rahatlık versin
Muhtesem bi masa gene her zamanki gbi resim istedgmz kadar var iste ya o tiramisunun tarfni istemstm bi kere ama kaybettm verirmisin carsmba gn misafirim olacak sanirim bende yapayim bendeki tarifte kremasi az oluyoEki Görüntüle 2565329
Böyleydi kızlar
Cicim vallah denk gelemiyoz bazen yaama bazen de kimsecikler olmuyo doya doya seninle konuşuyoruz o çok güzel oluyo
Doğru diyosun Cicim, hep iyilerin başına gelir bişeyler kötülerin işleri tıkır tıkır işler, hayırlısı olsun bakalım neler olcak bekleyip görcem, buda benim 25 yaşımdaki sınavım demek ki diyorum sabrediyorumİnanamıyorum ya nasıl bunları yaparlar..
Allah onları kahretsin insanları salak yerine koyup ekmekleriyle oynuyorlar pislikler.
Allahın adaleti çok kötü insanlara kolay tecelli etmiyor balım,ahirete mi kalıyor bilmiyorum.
Biz de eski şirkette o kadar hakkımız yenince çıkar hepsinden dedim ama hala şirket tıkır tıkır işliyor
İnşaallah adli olarak hakkınıza ulaşırsınız
İyiyim çayım bi değişiklik yok hala sonuçlanmadı gidip geliyorum işeSagol kuzum biraz hafifledi sen naslsn yazmissin heralde.dha okuyamadim sayflari kizi
Yaaa yerim seni8Kızlar var ya ben siteye üye olduğumda buranın böyle güzel arkadaşlıklarla dolu olacağını hiç bilmiyordum. Ben girerim biraz takılırım filan dedim, okurum aklıma takılanı sorarım filan.Biraz da canım sıkkındı o zmnlar. Çok temkinli yaklaşırdım buraya.
Sonra B Brunello Cicinelli topiği, D Dilos06 , @Tatlianne20 bide biri daha vardı o ilk zmnlarıma geldi kandırıldıkderkeenn ben çok sevdim burayı ❤ çekincem filan kalmadı iyiki gelmişim
Bunu da yazmak istedim bu gece
Bende,kadına üzülüyordum aslında ama oda bı değişik,şimdi sadece kızıyorum.YazıkSu msjlasmali konu demi?
Kadina ayri sasirdim adama ayri
Senin masumlugun poncikligin beni benden alıyor limonsuzumBenim bu masum gözlerim neler görüyormmm olsa da yesek hemde gece gece
Canım YouTube'da Sevde Nur Kaya diye bı kadın var onun cupta tramisu tarifini yapıyorum, izle o videoyu sendeCici gece mahvoldum bas agrim costu uyutmadi afedersnz midem bulandi sonra rahatladim ilac ictm oyle uyuyabilmisim sohbet yarm kaldi k. Bakmayin
Muhtesem bi masa gene her zamanki gbi resim istedgmz kadar var iste ya o tiramisunun tarfni istemstm bi kere ama kaybettm verirmisin carsmba gn misafirim olacak sanirim bende yapayim bendeki tarifte kremasi az oluyo
Gunaydin hepjnize bu aradaa
Tamamdir cnm tarifi aldim videoyuda izleyecegm diger tariflerini filan ... insallah carsamba deniycem ben pastabanla yapiyordym cupta degil o da cok begeniliyorduda boyle kuplarda daha iyi dha sik goeunuyor .Bende,kadına üzülüyordum aslında ama oda bı değişik,şimdi sadece kızıyorum.Yazık
Senin masumlugun poncikligin beni benden alıyor limonsuzumtesekkur ederim
Canım YouTube'da Sevde Nur Kaya diye bı kadın var onun cupta tramisu tarifini yapıyorum, izle o videoyu sende
Canım bir poset toz şanti zaten 3 kaşık anca oluyor dolu dolu,sen bı poset krem santiyi hep kullan ben öyle yapıyorum çok güzel de oluyorTamamdir cnm tarifi aldim videoyuda izleyecegm diger tariflerini filan ... insallah carsamba deniycem ben pastabanla yapiyordym cupta degil o da cok begeniliyorduda boyle kuplarda daha iyi dha sik goeunuyor .
Ama 3 kasik krem santi yaziyor ya pakette geri kalanini dolapta mi sakliyorsun 1 ay filan kalsa bisey olur mu dolapta
Super oldu soyledigin cnm sagol yapinca resim atarimCanım bir poset toz şanti zaten 3 kaşık anca oluyor dolu dolu,sen bı poset krem santiyi hep kullan ben öyle yapıyorum çok güzel de oluyor
Pastatabni ile pasta seklnde yapiyordum diyorum iste kedi djli ile boyle porsiyonlik yapmak icin tarif istedim zatenBide pasta tabanı değil de kedi dili bisküvi al daha da güzel oluyor
Sok oldum gercekten. Ben konusmalari coktan yedirip tekmeyi de basmistim coktan.Bende,kadına üzülüyordum aslında ama oda bı değişik,şimdi sadece kızıyorum.Yazık
Hangi konu yaSok oldum gercekten. Ben konusmalari coktan yedirip tekmeyi de basmistim coktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?