Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzular ben yatmaya gidiyorum. Herkese iyi geceler dilerim.
Allah rahatlık versin
Cici gece mahvoldum bas agrim costu uyutmadi afedersnz midem bulandi sonra rahatladim ilac ictm oyle uyuyabilmisim sohbet yarm kaldi k. Bakmayin

Eki Görüntüle 2565329
Böyleydi kızlar

Cicim vallah denk gelemiyoz bazen yaama bazen de kimsecikler olmuyo doya doya seninle konuşuyoruz o çok güzel oluyo
Muhtesem bi masa gene her zamanki gbi resim istedgmz kadar var iste ya o tiramisunun tarfni istemstm bi kere ama kaybettm verirmisin carsmba gn misafirim olacak sanirim bende yapayim bendeki tarifte kremasi az oluyo

Gunaydin hepjnize bu aradaa

Doğru diyosun Cicim, hep iyilerin başına gelir bişeyler kötülerin işleri tıkır tıkır işler, hayırlısı olsun bakalım neler olcak bekleyip görcem, buda benim 25 yaşımdaki sınavım demek ki diyorum sabrediyorum

Sagol kuzum biraz hafifledi sen naslsn yazmissin heralde.dha okuyamadim sayflari kizi
İyiyim çayım bi değişiklik yok hala sonuçlanmadı gidip geliyorum işe

Yaaa yerim seni8

Su msjlasmali konu demi?
Kadina ayri sasirdim adama ayri
Bende,kadına üzülüyordum aslında ama oda bı değişik,şimdi sadece kızıyorum.Yazık
Benim bu masum gözlerim neler görüyor mmm olsa da yesek hemde gece gece
Senin masumlugun poncikligin beni benden alıyor limonsuzumtesekkur ederim
Canım YouTube'da Sevde Nur Kaya diye bı kadın var onun cupta tramisu tarifini yapıyorum, izle o videoyu sende

Tamamdir cnm tarifi aldim videoyuda izleyecegm diger tariflerini filan ... insallah carsamba deniycem ben pastabanla yapiyordym cupta degil o da cok begeniliyorduda boyle kuplarda daha iyi dha sik goeunuyor .

Ama 3 kasik krem santi yaziyor ya pakette geri kalanini dolapta mi sakliyorsun 1 ay filan kalsa bisey olur mu dolapta

Canım bir poset toz şanti zaten 3 kaşık anca oluyor dolu dolu,sen bı poset krem santiyi hep kullan ben öyle yapıyorum çok güzel de oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…