Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya 10 sayfayı okuyup gelene kadar nasıl yarım saat gecer anlamıyorum ya geldim ama gidiciyim canim babamlara geldim kardeşlerimle bugün pazartesiye kadar burda kalicam,eşimde yarın ise gidecek zaten diye,eve misafirlerim vardı bugün kuzenlerim ve kardeşlerim işte cok güzel bir gündü

Sen nasılsın var mı bulantın falan başka neler yapıyorsun öğretmendin dimi yanlış hatırlamıyorum
Evet balım öğretmenim.
Bulantım yok maşallah. Çok hafif 1 2 kere oldu o da hafifti ve geçti.
Ağrım çok var rahimde arada bıçak saplanıyor gibi oluyor ama normal sanırım
Sen nasılsın ne iş yapıyordun, ilk bebeğin mi olacak

Hemende git zaten
Ben yokken konuşup konuşup duruyorsunuz ben gelince gelmiyorsunuz. Grev yapıp girmicem bir hafta yeter
Neler yaptın misafirlere

Aman MaşAllah diyelim canım ben ev hanımıyim kızım var 5 yaşında ikinci geliyor insAllah

Aman MaşAllah diyelim canım ben ev hanımıyim kızım var 5 yaşında
Gebelikten önce hep Allahım bulantı verme ağrıya katlanırım diyordum. Hakkaten bulantı vermedi ama ağrım çok var, saatime denk gelmiş
Sende bulantı var mı?
Maşallah Allah bağışlasın kızını

Hahaha ben uzun bı sure bekleyince ( kendi çapımda uzun ) bulantı da olsun herşey çekerim modundaydim kasindim biraz sanrm yine de şükür aşırı değil ama bulantı var maalesef bklm 3. Ay sonunda falan düzelir diye umut ediyorum sağol canım amin

Tüm gündür kimse yoktu burda herkes kocasıyla işi pişiriyordu biliyorum. Siz mercimeği fırına vereceksiniz diye ben hep kendi kendime muhabbet ettim kendi kendime espriler yapıp kendi kendime güldüm. Şimdi uyumaya gidicem diye hepiniz geldiniz. Zalımlar. Hayınlar. Birazdan hepinize küsücem.

52 falan
Bulduğu da öğretmenmis o da aynı yaş :)
Ama tabi bizim içimize sinmeyen bişey var :)
Aaaaa nedir içinize sinmeyen
Demekki nasıl dua edersen öyle geçiyor
3 aydan sonra kalmaz bulantı kuzum zaten ne kalmış 2 hafta..
Sık dişini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…