- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #57.901
BencedeAllah yardımcımız olsun bu görüşme baya gider bize artık hiç cekemiyicigim minnak üzümümü yoramam onlar için
Sen nasılsın var mı bulantın falan başka neler yapıyorsun öğretmendin dimi yanlış hatırlamıyorumBencede
Siz doğurana kadar bir daha görüşmeyin en iyisi.
Ya 10 sayfayı okuyup gelene kadar nasıl yarım saat gecer anlamıyorum ya
Evet kuzum duldu bayadirHalan bekar mıydı gülom senin
Nasıl bi tip müstakbel damat
Evet balım öğretmenim.Sen nasılsın var mı bulantın falan başka neler yapıyorsun öğretmendin dimi yanlış hatırlamıyorum
Yaa ozelden at ozaan bari
Hemende git zatenYa 10 sayfayı okuyup gelene kadar nasıl yarım saat gecer anlamıyorum yageldim ama gidiciyim canim babamlara geldim kardeşlerimle bugün pazartesiye kadar burda kalicam,eşimde yarın ise gidecek zaten diye,eve misafirlerim vardı bugün kuzenlerim ve kardeşlerim işte cok güzel bir gündü
Voov süperEvet kuzum duldu bayadir
Smdi kafa dengi birini buldu
15 tatil de evleneceklermis :)
Yaa niyekii hala agriyorBeni rahim ağrım uyutmuyor kuzum. Baş ağrım bir hiç
Düzenleyip koltuğun üstünü boyasaydın ya pamuğum.
Araştırdım rahim sürekli büyüdüğü için normalmiş ağrılar kuzum.Yaa niyekii hala agriyor
Aman MaşAllah diyelim canım ben ev hanımıyim kızım var 5 yaşında ikinci geliyor insAllahEvet balım öğretmenim.
Bulantım yok maşallah. Çok hafif 1 2 kere oldu o da hafifti ve geçti.
Ağrım çok var rahimde arada bıçak saplanıyor gibi oluyor ama normal sanırım
Sen nasılsın ne iş yapıyordun, ilk bebeğin mi olacak
Normal canım bende de var AğrıAraştırdım rahim sürekli büyüdüğü için normalmiş ağrılar kuzum.
Gebelikten önce hep Allahım bulantı verme ağrıya katlanırım diyordum. Hakkaten bulantı vermedi ama ağrım çok var, saatime denk gelmişAman MaşAllah diyelim canım ben ev hanımıyim kızım var 5 yaşında
52 falanVoov süperyaşı kaçtı halanın?
Hahaha ben uzun bı sure bekleyince ( kendi çapımda uzunGebelikten önce hep Allahım bulantı verme ağrıya katlanırım diyordum. Hakkaten bulantı vermedi ama ağrım çok var, saatime denk gelmiş
Sende bulantı var mı?
Maşallah Allah bağışlasın kızını
Aaaaa nedir içinize sinmeyen52 falan
Bulduğu da öğretmenmis o da aynı yaş :)
Ama tabi bizim içimize sinmeyen bişey var :)
Demekki nasıl dua edersen öyle geçiyorHahaha ben uzun bı sure bekleyince ( kendi çapımda uzun) bulantı da olsun herşey çekerim modundaydim kasindim biraz sanrm yine de şükür aşırı değil ama bulantı var maalesef bklm 3. Ay sonunda falan düzelir diye umut ediyorum sağol canım amin
Tuhaf gelior yaaAaaaa nedir içinize sinmeyen
Demekki nasıl dua edersen öyle geçiyor
3 aydan sonra kalmaz bulantı kuzum zaten ne kalmış 2 hafta..
Sık dişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?