- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #57.921
Ohoo benim ve eşimin sülalesinin yarısı 2. Kez, çeyreği de 3. Kez evlendiği için bana çok normal geliyor tek görmeye alıştığım insanları bir anda çift görmeye başlamakTuhaf gelior yaa
Halami hep böyle tek görmeye alismisiz ya ondan
Ordami yasiyosun oralimisin cnmİşte o an çok keyifli olur
Geçenlerde bizim de öyleydi yaaa bugün yine bozdu.Kastamonudayım cicim
Caninin istedgini de ye cici bukadar kati olma derim ama bilmedgn yerden yeme doktor esime ilk onu demisti sana bisey olmaz ama esin ve bebek icin.riskli olur bilmediginiz yerden bisey yemeyin diye.Pislikler
Hepsini deşicem du sen
Doldurdum ama Geyşamı. Bak fotoyu görmelerine rağmen aramadılar dedim. Onlardan hala iyi niyet mi bekliyorsun hayat seni hiç mi kirletmedi dedi bana
Bende iyiyim balım. Daha iyi hissediyorum kendimi. Dinlenmek iyi geldi.
Beslenmeye çok dikkat ediyorum kuzum. Canım neler neler çekiyor bir bilsen ama sağlıksız diye asla yemiyorum. Çok zor bu beslenme kısmı gerçekten
Biz ilk 2 aylik mi neydi kiz erkek belli olmadgi ve de bisey alma hevesimiz oldgndan gs li alt ust takim almistik esimleİnşallahhhh diloşum. Daha bir zıbın bile almadık çocuğa
Çok erken geliyor. Şu ilk 3 ayı bir atlatalım da. 4.ay başlarım alışverişlere..
Evde olsaydi da kocasina giderdiiHemende git zaten
Ben yokken konuşup konuşup duruyorsunuz ben gelince gelmiyorsunuz. Grev yapıp girmicem bir hafta yeter
Neler yaptın misafirlere
Hic yani insanin icinde olacak istekkk pehhDüzenleyip koltuğun üstünü boyasaydın ya pamuğum.
Aynen öyle sağlık olsunAaaaa nedir içinize sinmeyen
Demekki nasıl dua edersen öyle geçiyor
3 aydan sonra kalmaz bulantı kuzum zaten ne kalmış 2 hafta..
Sık dişini
:dOhoo benim ve eşimin sülalesinin yarısı 2. Kez, çeyreği de 3. Kez evlendiği için bana çok normal geliyor tek görmeye alıştığım insanları bir anda çift görmeye başlamak
Şaşı olsam bu kadar teki bir anda çift göremezdim o derece
O kadar cevaplama yapmışsın ki şimdi hangisine cevap vereceğimi şaşırdımOrdami yasiyosun oralimisin cnm
Caninin istedgini de ye cici bukadar kati olma derim ama bilmedgn yerden yeme doktor esime ilk onu demisti sana bisey olmaz ama esin ve bebek icin.riskli olur bilmediginiz yerden bisey yemeyin diye.
Biz ilk 2 aylik mi neydi kiz erkek belli olmadgi ve de bisey alma hevesimiz oldgndan gs li alt ust takim almistik esimle
Evde olsaydi da kocasina giderdiigece sohbeti pek yoktur bagyaninnnn
Hic yani insanin icinde olacak istekkk pehh
Alışırsınız kuzum.. Mutlu olup yuvasını kursun yeter ki. Yalnızlık Allah'a mahsus.:d
Bize değişik geldi ya bilmiorm
Icinden gelmiyosa kalsn cnm Allah nasip ederse onunuzde gunler sizin ... vakit cok... biz heves ediuoduk alalm diye cok ...O kadar cevaplama yapmışsın ki şimdi hangisine cevap vereceğimi şaşırdım
Kuzum canımın istediği şeyler cidden zararlı. Kola, cips, sucuk, çiğ köfte gibi olmayacak şeyler istiyorum
3 aydan sonra belki koladan ayda 1 kere 1 2 yudum alırım belki ayda 1 kere 1 2 dilim sucuk yerim ama cips ve çiğ köfte 9ay ağzıma sürmem.
Sebze yemekten kusucam zaten artık sağlıklı beslenicem diye bittim
Biz daha hiçbirşey almadık ya. Bilmiyorum çok erken gibi geliyor nedense içimden gelmiyor
Şu 3 ay çok temkinliyim. 3 aydan sonra biraz biraz kaçamaklar yapabilirim. Ama şimdi baysa da çatlasam da patlasam da sağlıklı olanları yiyorumIcinden gelmiyosa kalsn cnm Allah nasip ederse onunuzde gunler sizin ... vakit cok... biz heves ediuoduk alalm diye cok ...
Ben.hamileyken sadece 2 kere agzima surdum kolayi harbiden normalde bile cok zararli da hani hep evde sebze ile besleniyosunya o da habire bayar istedklernden de ye diye dedimdiii... cigkofte etsiz olnca zararsiz diye biliyorm abartmadan yemistim ben .
Ordami yasiyosun oralimisin cnm
Caninin istedgini de ye cici bukadar kati olma derim ama bilmedgn yerden yeme doktor esime ilk onu demisti sana bisey olmaz ama esin ve bebek icin.riskli olur bilmediginiz yerden bisey yemeyin diye.
Biz ilk 2 aylik mi neydi kiz erkek belli olmadgi ve de bisey alma hevesimiz oldgndan gs li alt ust takim almistik esimle
Evde olsaydi da kocasina giderdiigece sohbeti pek yoktur bagyaninnnn
Hic yani insanin icinde olacak istekkk pehh
Amiin kuzum insallahYa ben onu yerim
Birşey öğretincr şartlanıp hep onu yapmaları çok şeker gerçekten ya.
Allah hepimize nasip etsin o 1 yaş partilerini
Geçmiş olsun❤❤❤❤İyi geceler. ❤❤❤❤
Bebiş hasta uğrayamıyorum pek.
Sağol kuzumGeçmiş olsun
Moruk senin yakuzandır bize niye moruk diyon la AhahahahhaTünaydın moruklar
Nasılsınız şekerlerim. Ben adamı nöbete yolladım koştum size geldim
Cumartesi cumartesi neler ettiniz, kocalar evde mi, oralarda neler oluyor, neler dönüyor anlatın bakem
Bu arada diloş gelmiş, hoşgeldin kuzum nerelerdeydin yav. Yeni telefon mu aldın yoksa
Kızlar bu arada çok kırgınım. Hastahaneden resim paylaşmama rağmen yakuza ve çetesi bir arayıp neyin var bebek iyi mi, sen iyi misin demedi.. Hala daha da arayıp soran yok yakuzagillerden. Gerçekten şoking içindeyim.
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii misafirin mi var kuzum
Youlost16 nerelerdesin alçak
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
T Tatlianne20
@patilibirhayat
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
Fit mutlu anne
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@Blossom77
@berlin8982
Yaa ozelden at ozaan bari
Hemende git zaten
Ben yokken konuşup konuşup duruyorsunuz ben gelince gelmiyorsunuz. Grev yapıp girmicem bir hafta yeter
Neler yaptın misafirlere
Masanin icine dusesim geldiEki Görüntüle 2565329
Böyleydi kızlar
Cicim vallah denk gelemiyoz bazen yaama bazen de kimsecikler olmuyo doya doya seninle konuşuyoruz o çok güzel oluyo
Teşekkür ederim canımMasanin icine dusesim geldiHepsi cok lezzetli gorunuyor. Ellerine sagliiik
Su msjlasmali konu demi?Teşekkür ederim canım
Tam da bı konu da senin msjini okuyordum bende
Ne kdr insanı geren bı konu dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?