Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tuhaf gelior yaa
Halami hep böyle tek görmeye alismisiz ya ondan
Ohoo benim ve eşimin sülalesinin yarısı 2. Kez, çeyreği de 3. Kez evlendiği için bana çok normal geliyor tek görmeye alıştığım insanları bir anda çift görmeye başlamak
Şaşı olsam bu kadar teki bir anda çift göremezdim o derece

İşte o an çok keyifli olur

Geçenlerde bizim de öyleydi yaaa bugün yine bozdu. Kastamonudayım cicim
Ordami yasiyosun oralimisin cnm

Caninin istedgini de ye cici bukadar kati olma derim ama bilmedgn yerden yeme doktor esime ilk onu demisti sana bisey olmaz ama esin ve bebek icin.riskli olur bilmediginiz yerden bisey yemeyin diye.

İnşallahhhh diloşum. Daha bir zıbın bile almadık çocuğa
Çok erken geliyor. Şu ilk 3 ayı bir atlatalım da. 4.ay başlarım alışverişlere..
Biz ilk 2 aylik mi neydi kiz erkek belli olmadgi ve de bisey alma hevesimiz oldgndan gs li alt ust takim almistik esimle
Hemende git zaten
Ben yokken konuşup konuşup duruyorsunuz ben gelince gelmiyorsunuz. Grev yapıp girmicem bir hafta yeter
Neler yaptın misafirlere
Evde olsaydi da kocasina giderdii gece sohbeti pek yoktur bagyaninnnn

Düzenleyip koltuğun üstünü boyasaydın ya pamuğum.
Hic yani insanin icinde olacak istekkk pehh

:d
Bize değişik geldi ya bilmiorm

O kadar cevaplama yapmışsın ki şimdi hangisine cevap vereceğimi şaşırdım
Kuzum canımın istediği şeyler cidden zararlı. Kola, cips, sucuk, çiğ köfte gibi olmayacak şeyler istiyorum
3 aydan sonra belki koladan ayda 1 kere 1 2 yudum alırım belki ayda 1 kere 1 2 dilim sucuk yerim ama cips ve çiğ köfte 9ay ağzıma sürmem.
Sebze yemekten kusucam zaten artık sağlıklı beslenicem diye bittim
Biz daha hiçbirşey almadık ya. Bilmiyorum çok erken gibi geliyor nedense içimden gelmiyor

Icinden gelmiyosa kalsn cnm Allah nasip ederse onunuzde gunler sizin ... vakit cok... biz heves ediuoduk alalm diye cok ...

Ben.hamileyken sadece 2 kere agzima surdum kolayi harbiden normalde bile cok zararli da hani hep evde sebze ile besleniyosunya o da habire bayar istedklernden de ye diye dedimdiii... cigkofte etsiz olnca zararsiz diye biliyorm abartmadan yemistim ben .

Şu 3 ay çok temkinliyim. 3 aydan sonra biraz biraz kaçamaklar yapabilirim. Ama şimdi baysa da çatlasam da patlasam da sağlıklı olanları yiyorum
Asla ağzıma sürmem dediğim nohutu, kuru fasulyeyi ve ıspanağı bile yiyorum.
Gebelik nelere kadir

Hem burda yaşıyorum hem buralıyım çayım.

Kızlar var ya ben siteye üye olduğumda buranın böyle güzel arkadaşlıklarla dolu olacağını hiç bilmiyordum. Ben girerim biraz takılırım filan dedim, okurum aklıma takılanı sorarım filan. Biraz da canım sıkkındı o zmnlar. Çok temkinli yaklaşırdım buraya.

Sonra B Brunello Cicinelli topiği, D Dilos06 , T Tatlianne20 bide biri daha vardı o ilk zmnlarıma geldi kandırıldık derkeenn ben çok sevdim burayı ❤ çekincem filan kalmadı iyiki gelmişim

Bunu da yazmak istedim bu gece

Ya ben onu yerim
Birşey öğretincr şartlanıp hep onu yapmaları çok şeker gerçekten ya.
Allah hepimize nasip etsin o 1 yaş partilerini
Amiin kuzum insallah
Gercekten cok sevimli oluyorlar ogrenince

Moruk senin yakuzandır bize niye moruk diyon la Ahahahahha ben aktif olamıyorum pek bu aralar :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…