- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.121
Benimki de deli gibi daha çok yaklaşır o zamanlarbenim eşim hastaysa ya da ben hastaysam hiç yaklaşmaz,çok pimpirikli
SüperGecenlerde salgam onermistim gribe. Bundan sonra duzenli sex oneriyorum
Ev işiNapionuzzzzz
şalgam mı, adanalılık var mı sizde :)Gecenlerde salgam onermistim gribe. Bundan sonra duzenli sex oneriyorum
kaçan kovalanır hesabı, kaçınca daha tatlı oluyor demek kiBenimki de deli gibi daha çok yaklaşır o zamanlarnormalde ben onu kovalarim,grip olunca ikimizden biri o başlar kovalamaya daha mi cazibeli geliyor nedir
Olabilirkaçan kovalanır hesabı, kaçınca daha tatlı oluyor demek ki
bizimki hasta, iğne yiyor kaç gündür, yaram var bacımOlabilir
rastgele önüme çıktı konu ve mesaj:) sebebi şu, direncimiz düşüyor, çenemiz yok oluyor ondan:)))) bizimki de bana diyor ki seni en çok uyurken seviyorum:) sesim çıkmıyormuşya ondan:)))Benimki de deli gibi daha çok yaklaşır o zamanlarnormalde ben onu kovalarim,grip olunca ikimizden biri o başlar kovalamaya daha mi cazibeli geliyor nedir
Yok dünden dağılan ortalığı topluyormUyumak dimii
Dünden dağılan ortaligi toplayacaksin demekYok dünden dağılan ortalığı topluyorm
Sonra uyucam
AhahahahahaDünden dağılan ortaligi toplayacaksin demekrosss akşam oldu yarın toplarsın sorduğum zamn da iki gün önce dağılan ortaligi toplayacam dersin
Anladım.kuzum.okumustum sanirm :)Beylikdüzü tarafından bakıyoruz kuzumm, yani taşınmayacağız da yatırım için ilerisi için çoluk çocuk falan
2 tane de aklım kaldı bakalımm gülimmm
Şimdi yazmış oldun gülimmAnladım.kuzum.okumustum sanirm :)
İns hayırla en sevdigini alırsın
Ben bu msja cvp yazdm mi yazmadım mi hatrlamiorm ama sanirm yazmadm
Artık beynim durdu YaaaŞimdi yazmış oldun gülimm
ulan yaaArtık beynim durdu Yaaa
Cidden naptigimi bilmiorm
Geçen o kdr kafam dolmuş ki süpürge tutcam diye viledagi getirmisim
Allah'tan fişinin olmadığını gördüm de ayiktim
:dulan yaaahahahahaha
neyse yol yakınken farketmişsin
Geçen bizde eşimle aynı şeyi yaşadık:d
Yaşadığıma dua ediorm şu sıralar
Nasıl kendimi prize takmadim diyehahaahsbah
minik kalp0753 minik 7-8 dk önce bir konudaydın, neden buraya selam sabah vermiyon
bu proluk ne güzel la
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?