Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim eşim hastaysa ya da ben hastaysam hiç yaklaşmaz,çok pimpirikli
Benimki de deli gibi daha çok yaklaşır o zamanlarnormalde ben onu kovalarim,grip olunca ikimizden biri o başlar kovalamaya daha mi cazibeli geliyor nedir

Benimki de deli gibi daha çok yaklaşır o zamanlarnormalde ben onu kovalarim,grip olunca ikimizden biri o başlar kovalamaya daha mi cazibeli geliyor nedir
kaçan kovalanır hesabı, kaçınca daha tatlı oluyor demek ki

rastgele önüme çıktı konu ve mesaj:) sebebi şu, direncimiz düşüyor, çenemiz yok oluyor ondan:)))) bizimki de bana diyor ki seni en çok uyurken seviyorum:) sesim çıkmıyormuşya ondan:)))

Yok dünden dağılan ortalığı topluyorm
Sonra uyucam
Dünden dağılan ortaligi toplayacaksin demek rosss akşam oldu yarın toplarsın sorduğum zamn da iki gün önce dağılan ortaligi toplayacam dersin

Dünden dağılan ortaligi toplayacaksin demek rosss akşam oldu yarın toplarsın sorduğum zamn da iki gün önce dağılan ortaligi toplayacam dersin
Ahahahahaha
Yarısını topladım yahu
Hava kapalı ne iş yapasim var ne bişey
Keşke hep uyusam

Beylikdüzü tarafından bakıyoruz kuzumm, yani taşınmayacağız da yatırım için ilerisi için çoluk çocuk falan
2 tane de aklım kaldı bakalımm gülimmm
Anladım.kuzum.okumustum sanirm :)
İns hayırla en sevdigini alırsın
Ben bu msja cvp yazdm mi yazmadım mi hatrlamiorm ama sanirm yazmadm

:d
Yaşadığıma dua ediorm şu sıralar
Nasıl kendimi prize takmadim diye hahaahsbah
Geçen bizde eşimle aynı şeyi yaşadık
aynı şeyden bahsediyoruz anlatıyor anlatıyor ben farklı anlıyorum adam en az 6-7 kere anlattı
sonra dedim heeeee tmm anladımmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…