- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.601
Eline sağlık,sıcacık uzanirsin şimdi kocaciginin yanına işlerini halledince,bişiyciğin kalmaz yorgunluk namınaBende uyuttum da yorgnlktan yikiliyirm suan mutfaktaym kahvalti hazirlicam esime ise goturuyor da uyuyakalcam yerde ondan korkuyormelmden tlf birakip kalkamiyormda
He gulum heeEline sağlık,sıcacık uzanirsin şimdi kocaciginin yanına işlerini halledince,bişiyciğin kalmaz yorgunluk namına
günaydın canımm bende ctesi gidicem çok heycanlıyım cinsiyetini söylerim demişti inş gösterir de görürürzGünaydınnnn hatunlarrrr
Bugün 12:15 randevum varcok heyecanlıyımm bakalım mini mini minnoş 20 günde ne kadar büyümüşşş
Yaaaa o kadar erken söyleyebiilir miii :)günaydın canımm bende ctesi gidicem çok heycanlıyım cinsiyetini söylerim demişti inş gösterir de görürürz
bilmiyorum bana da öyle geliyor ama kendine çok güvenli söyledi belli olur diye ultrasonuda detaylı gösteriyor belki ona güvenerek söylemiş olabilir ama tabiki ben hemen kendimi motive etmicem söylediği cinsiyeteYaaaa o kadar erken söyleyebiilir miii :)
12hafta biraz erken ve yanılma payı olabilir bence
günaydın canım teşekkür ederimgünaydın kızlar,
patili, diloyloy hadigüzel haberlerle gelin
İnşallaah poğaça yanaklım
Bencede, görüyorsa tahmin etsin ama sen gene de 2-3 hafta daha net beklebilmiyorum bana da öyle geliyor ama kendine çok güvenli söyledi belli olur diye ultrasonuda detaylı gösteriyor belki ona güvenerek söylemiş olabilir ama tabiki ben hemen kendimi motive etmicem söylediği cinsiyete
Günaydın mehloşumgünaydın kızlar,
patili, diloyloy hadigüzel haberlerle gelin
gönlüm kızdan yana ama erkek gibi hissediyorumBencede, görüyorsa tahmin etsin ama sen gene de 2-3 hafta daha net bekle
bakByNkoaLa bebiş kız olduğu halde hala cinsiyet öğrenmek için emin olmak istiyor
12. hafta ciddi anlamda cinsiyet için çok erken, yanılma payı yüksek.
Varmı içinden geçen :)
dün öylesine bi baktım çok hararetliydimüge anlı izleyen var mı
Valla benimde gönlüm kızdan yana ama bende bu aralar erkek hissediyorum nedensegönlüm kızdan yana ama erkek gibi hissediyorum
benim bi kızım var canım ona arkadaş olsun birlikte herşeylerini paylaşsınlar istiyorum. benimde eşim bu aralar oğluma iyi bak falan diyip duruyo o değişik olsun bu sefer kafasında :)Valla benimde gönlüm kızdan yana ama bende bu aralar erkek hissediyorum nedense
eşimde 1-2 gündür oğlum diyor gayri ihtiyari bir şekilde
Kızın varsa, bir de oğlan olabilir aslında :)benim bi kızım var canım ona arkadaş olsun birlikte herşeylerini paylaşsınlar istiyorum. benimde eşim bu aralar oğluma iyi bak falan diyip duruyo o değişik olsun bu sefer kafasında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?