Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende uyuttum da yorgnlktan yikiliyirm suan mutfaktaym kahvalti hazirlicam esime ise goturuyor da uyuyakalcam yerde ondan korkuyorm elmden tlf birakip kalkamiyormda
Eline sağlık,sıcacık uzanirsin şimdi kocaciginin yanına işlerini halledince,bişiyciğin kalmaz yorgunluk namına

Günaydınnnn hatunlarrrr

Bugün 12:15 randevum var cok heyecanlıyımm bakalım mini mini minnoş 20 günde ne kadar büyümüşşş
günaydın canımm bende ctesi gidicem çok heycanlıyım cinsiyetini söylerim demişti inş gösterir de görürürz

günaydın canımm bende ctesi gidicem çok heycanlıyım cinsiyetini söylerim demişti inş gösterir de görürürz
Yaaaa o kadar erken söyleyebiilir miii :)
12hafta biraz erken ve yanılma payı olabilir bence

Yaaaa o kadar erken söyleyebiilir miii :)
12hafta biraz erken ve yanılma payı olabilir bence
bilmiyorum bana da öyle geliyor ama kendine çok güvenli söyledi belli olur diye ultrasonuda detaylı gösteriyor belki ona güvenerek söylemiş olabilir ama tabiki ben hemen kendimi motive etmicem söylediği cinsiyete

bilmiyorum bana da öyle geliyor ama kendine çok güvenli söyledi belli olur diye ultrasonuda detaylı gösteriyor belki ona güvenerek söylemiş olabilir ama tabiki ben hemen kendimi motive etmicem söylediği cinsiyete
Bencede, görüyorsa tahmin etsin ama sen gene de 2-3 hafta daha net bekle
bak ByNkoaLa bebiş kız olduğu halde hala cinsiyet öğrenmek için emin olmak istiyor

12. hafta ciddi anlamda cinsiyet için çok erken, yanılma payı yüksek.
Varmı içinden geçen :)

gönlüm kızdan yana ama erkek gibi hissediyorum

Valla benimde gönlüm kızdan yana ama bende bu aralar erkek hissediyorum nedense
eşimde 1-2 gündür oğlum diyor gayri ihtiyari bir şekilde
benim bi kızım var canım ona arkadaş olsun birlikte herşeylerini paylaşsınlar istiyorum. benimde eşim bu aralar oğluma iyi bak falan diyip duruyo o değişik olsun bu sefer kafasında :)

benim bi kızım var canım ona arkadaş olsun birlikte herşeylerini paylaşsınlar istiyorum. benimde eşim bu aralar oğluma iyi bak falan diyip duruyo o değişik olsun bu sefer kafasında :)
Kızın varsa, bir de oğlan olabilir aslında :)
İkisinide tatmış olursun benim ilk, ikisinden de yok, cinsiyet farketmiyor o yüzden benim için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…