Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızın varsa, bir de oğlan olabilir aslında :)
İkisinide tatmış olursun benim ilk, ikisinden de yok, cinsiyet farketmiyor o yüzden benim için
ne bilim ya ben bi kız kardeşim olsun çok isterdim belkide ondan

ama kızda yani bi başka cilveli benimki çok fena işini biliyor 3,5 yaşında ama kafa zehir bişey istice zaman annecimmm babacımmm ama işine gelmezse onu versene bunu bana getir dedim laf ebesi

Evet kızlar çokkk cilveli benimde 3 yaşına girecek bir yeğenim var; cimcime çok fena

kız çocuğu çok başka, bende de var bir kız evlat

Bilmiyorum kiiii 2 saat sonra görücemmm görüş günü bugün
İyiiyim bende çikileta yiyorummm onun haricinde çaLIşıyorum
Ahaa görüşe bişey kalmamış ye ye afiyet olsun cikilata iyidir bebise iyi gelirrrr

Ahaa görüşe bişey kalmamış ye ye afiyet olsun cikilata iyidir bebise iyi gelirrrr
Morallerim çok bozuk işyerinde ki türk kahvesi makinem bozulmuş resmen skandal
Bu beyaz eşyalardan, küçük ev aletlerinden başım dertte beyaz eşya şans işi derler ya çok doğru evde önce süpürgem bozuldu, sonra kurutma makinem şimdi burda kahve makinem
bakalım daha beni ne kadar zor günler bekliyor

zamanı gelmiş ve artık bOzulmak istemiş ni varrrrrr bunda senlik bişey yok ki

zamanı gelmiş ve artık bOzulmak istemiş ni varrrrrr bunda senlik bişey yok ki
Hep bana denk geliyor ama
kimsenin bir şeyine bişey olmuyor, hep bana oluyor, bana, sadece bana, anlıyor musun hep bana
bende mi bir gudubetlik var

Hep bana denk geliyor ama
kimsenin bir şeyine bişey olmuyor, hep bana oluyor, bana, sadece bana, anlıyor musun hep bana
bende mi bir gudubetlik var
Yok artikkk neden sen neden kızağammmmm bak sende bişey var diyim heeee

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…