- 3 Eylül 2019
- 976
- 2.500
- 43
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.621
ne bilim ya ben bi kız kardeşim olsun çok isterdim belkide ondanKızın varsa, bir de oğlan olabilir aslında :)
İkisinide tatmış olursunbenim ilk, ikisinden de yok, cinsiyet farketmiyor o yüzden benim için
Evet kızlar çokkk cilveli benimde 3 yaşına girecek bir yeğenim var; cimcime çok fenane bilim ya ben bi kız kardeşim olsun çok isterdim belkide ondan
ama kızda yani bi başka cilveli benimki çok fena işini biliyor 3,5 yaşında ama kafa zehirbişey istice zaman annecimmm babacımmm ama işine gelmezse onu versene bunu bana getir dedim laf ebesi
ben müptelası oldum, akşamdan tele indiriyorum evde , işyerinde boşken kulaklıkla izliyorum. bu ara favorim zeynepdün öylesine bi baktım çok hararetliydi
ne bilim ya ben bi kız kardeşim olsun çok isterdim belkide ondan
ama kızda yani bi başka cilveli benimki çok fena işini biliyor 3,5 yaşında ama kafa zehirbişey istice zaman annecimmm babacımmm ama işine gelmezse onu versene bunu bana getir dedim laf ebesi
zeynep hangisiydi şu abisiyle adamı öldürüp evini senetini alan mıben müptelası oldum, akşamdan tele indiriyorum evde , işyerinde boşken kulaklıkla izliyorum. bu ara favorim zeynep
allah bağışlasın canımkız çocuğu çok başka, bende de var bir kız evlat
ay evet, kapalı ama açık,açık ama kapalı, herkesi dolandırmış bir şahsiyetzeynep hangisiydi şu abisiyle adamı öldürüp evini senetini alan mı
NaaaberrrrrrPatilimmmmmmmm
İyimmm askiletamm sen nasılsın bebiş nasılNaaaberrrrrr
Bilmiyorum kiiii 2 saat sonra görücemmmİyimmm askiletamm sen nasılsın bebiş nasıl
Ahaa görüşe bişey kalmamışBilmiyorum kiiii 2 saat sonra görücemmmgörüş günü bugün
İyiiyim bende çikileta yiyorummmonun haricinde çaLIşıyorum
Morallerim çok bozuk işyerinde ki türk kahvesi makinem bozulmuşAhaa görüşe bişey kalmamışye ye afiyet olsun cikilata iyidir bebise iyi gelirrrr
Morallerim çok bozuk işyerinde ki türk kahvesi makinem bozulmuşresmen skandal
Bu beyaz eşyalardan, küçük ev aletlerinden başım derttebeyaz eşya şans işi derler ya çok doğru evde önce süpürgem bozuldu, sonra kurutma makinem şimdi burda kahve makinem
bakalım daha beni ne kadar zor günler bekliyor
Hep bana denk geliyor amazamanı gelmiş ve artık bOzulmak istemiş ni varrrrrr bunda senlik bişey yok ki
Yok artikkk neden sen neden kızağammmmm bak sende bişey var diyim heeeeHep bana denk geliyor ama
kimsenin bir şeyine bişey olmuyor, hep bana oluyor, bana, sadece bana, anlıyor musun hep bana
bende mi bir gudubetlik var
Sağol içimi aydınlattın diloşumYok artikkk neden sen neden kızağammmmm bak sende bişey var diyim heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?