- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.581
Hep kaderimizin bir oyunu bunlarKader heppp
Geyşası evdeymis avize asiyormuş asana kadar buraya girmiş girene kadar da geyşası avizeyi aşmış şimdi avizelerin durumunu konuşuyorlardır
Valla abla ben bu takvimden bir şey anlamadımPatili senin bebekin diğerlerinden farklı olarak anne karnının üzerinde . Diğer hamilelerde karın içinde...ben mi yanlış görüyorum...ciciminki nasıl acaba?
Özgürlüklerini ilan etmişler. Bu haftalarda böyle olması gerekli demek ki...Valla abla ben bu takvimden bir şey anlamadım
Bizim bebeler keyfine göre takılıyor herhalde
Minikler sağlıklı pek ciciş görünüyorlar. Maşallah maşallah
Çayım denemedim. Negomun sopası her gün iki üç defa çıkıyor ortaya. Takimdayken kaçamak yapamam ki...ama mezun olayım tanisacagim o sosla...bir sos vardı adı neydi deyip düşünüyordum bazen... çok yaşa e mi
Benim şok ifadelerime denk geldin dimiK Kendinisevenbirii aşkım.bunlar nediyor kızarabaya dökülen parfüm kokusuna biri eldiven koy demiş biri mangal kömürü yok kırmızı et tavuk kanadı fln yaksın arabada mangal yapsın
Ben yaptım geyiğimiBenim şok ifadelerime denk geldin dimimangal kömürüyle bişey daha vardı soklandim gerçekten,ha eldivendi işte ilk defa duydum ama hakkaten ha tam mangal yapılacak malzemeler sayiyolar geyiğe dönüşmezse iyi
Unutursan bana sor her turlu zararli yiyecegn adini veririm ...Çayım denemedim. Negomun sopası her gün iki üç defa çıkıyor ortaya. Takimdayken kaçamak yapamam ki...ama mezun olayım tanisacagim o sosla...bir sos vardı adı neydi deyip düşünüyordum bazen... çok yaşa e mi
Afferin o zmn balimmYok gidermiyimakıllı yaptım
Bende uyuttum da yorgnlktan yikiliyirm suan mutfaktaym kahvalti hazirlicam esime ise goturuyor da uyuyakalcam yerde ondan korkuyormOhoo coktaann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?