- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.561
O garipse bn ondan garibimSizin kayganalar bana çok garip geliyor
benim kaygana cok tatlı
Evde olmadığı günler daha rahat daha mutluyumBizde 8 de birlikte çıkıyoruzevi Gece bey bekliyor
Beni bu kdr güzel canlandirdigin için bnm genimden böyle.bisey umdugun için hayal gücüne ve sana bir kez daha hayran oldum beybsiii
Senin ruhun güzel, kalbin güzel canımmm gülimmmmBeni bu kdr güzel canlandirdigin için bnm genimden böyle.bisey umdugun için hayal gücüne ve sana bir kez daha hayran oldum beybsiii
İns böyle kızım olur
Saol bebegimm mm :)Senin ruhun güzel, kalbin güzel canımmm gülimmmm
Patili senin bebekin diğerlerinden farklı olarak anne karnının üzerinde . Diğer hamilelerde karın içinde...ben mi yanlış görüyorum...ciciminki nasıl acaba?geçmiş olsun limonsuzumm :)
ben yarın görücem bebekimiii
Hainnn dondomm
Iyi de neden? Sonucta o bebek oglunun da bebegi. Mesela benim kaynanam da beni aramaz ama benim sivri dilimdenHak veriyorum o yuzden aramamasina.
Seninki neden boyle? Neden aramiyor hastanede oldugunu bile bile?
Gribim ama kaynanam bizde
Nasılsınız kızlar ☺
B Brunello Cicinelli
poncikvegece
ByNkoaLa bebisleriniz nasil ☺
B Brunello Cicinelli karşıma çıktı, bana seni andırdı gözümde canlandırdı nedense
kızın olursa muhtemel olması beklenen
Kuzularım geyşam avizeleri takıyor o takana kadar azıcık selam vermeye gelecektim ama sayfaları beğeneyim derken adam taktı bitirdi şimdi gidiyorum
Dur bakayım diloşum çıkmadanB Brunello Cicinelli aşkım benim duruma gel bı 20 yıllık yazan yere bak rossun karnında ki bebek bile gülme krizine girmiş hop hop hoplamis patili de höykürdüdiğer kizlar desen koptu bakalım sen ne yapacan
Bizde yarın yerli malı haftası yapicaz bu kdr mi aynı zamana dek gelirKuzularım geyşam avizeleri takıyor o takana kadar azıcık selam vermeye gelecektim ama sayfaları beğeneyim derken adam taktı bitirdi şimdi gidiyorum
Umarım herkesin keyfi yerindedir
Ben yarın sınıfta yerli malı yapacağım bir sürü güzel yemek yiyeceğim oh oh çok mutluyum aç karnım doyacak
poncikvegece şu kızın resmine bebeği yapmadan önce çok baktık biliyor musun. İkimizin kızı olsa buna benzer herhalde dedik. Şimdi sen atınca da hem şaşırdım hem mutlu oldum
İnşallahhhh Rabbim nasip etsin
Hikayene de koptum
Kader hepppBizde yarın yerli malı haftası yapicaz bu kdr mi aynı zamana dek gelir
Çok güzel olmuş canım
Kız dilooss hamile misin sende yoksaaHainnn dondommhamileler var burda diyim de sen gör
Yok aşkım öyle olsa direk derimÇok güzel olmuş canımeminim tadı da guzeldir,ellerine sağlık
Kız dilooss hamile misin sende yoksaa
İnsallah balım direk burda yumurtlayacagimiz günlerde gelir tez eldenYok aşkım öyle olsa direk derimben diğer hamilelr için didimm
Amin inşallah kuzum benimİnsallah balım direk burda yumurtlayacagimiz günlerde gelir tez elden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?