- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.661
Amin ins çayAllah acil sifalar versinByNkoaLa
Amin canmm saolburaya gel tatlım ben yaparım sana türk kahvesi
bizim büroda 2 tane makina var
sabah bir ara iki bayan kaldık büroda,arkadaşla ikimize yaptım içtik
çok geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin
Amin beybimmm insİnşallah gülimm, Rabbim acil şifalar versin
Amin cnm ins geçerÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM
Oyu yesinler merciigi :)Çıktıkkk kontroldennn
Kuzum canım rossum Allah acil şifalar versin ananenize,ama ele ayağada koymasın rabbimKizlar eşimin ananesini yoğun bakıma kaldırmışlar kalp krizi geçirmiş
Daha akşam iyiydi
Aminnn gülimmm Birdaha ki kontrolüm 6 ocak, 2 li teste de o zaman gireceğim gün de aldımOyu yesinler merciigi :)
Bir dahaki kontrole hadi ins herseysini gorursunuz
Aminnn poğaça yanakımmmm
Allah şifa versin canım benimKizlar eşimin ananesini yoğun bakıma kaldırmışlar kalp krizi geçirmiş
Daha akşam iyiydi
wuuu yiğidoooİyi çok şükür her şey yolunda 10+4 oldukk
eli ayağıı iyice çıkmış ortayaa çirkin mercimekkk
boyumuzda uzamış çok 34 mm olmuşuz
Ben aslında gitmek istedikçe gidiyorum, benim kürtajım vardı ondan korku var biraz . doktor istersen 10günde bir gel diyor ama ben çok gitmek istemiyorum; biraz da yoğunum işler falan. O yüzden 20 günde 1 gidiyordum. Şimdi gene 6 ocakta gideceğim :)wuuu yiğidooomaşallah canım sağlıkla büyüsün inşallah şu ilk zaman kontroller 1 ay oluyo ya hiç zaman geçmiyo ya
evet bian niyeyse erkekmiş gibi geldiBen aslında gitmek istedikçe gidiyorum, benim kürtajım vardı ondan korku var biraz . doktor istersen 10günde bir gel diyor ama ben çok gitmek istemiyorum; biraz da yoğunum işler falan. O yüzden 20 günde 1 gidiyordum. Şimdi gene 6 ocakta gideceğim :)
Evet doktor amcamız boyu uzun olacak diyor :)
2-3 mm fazla fazla gidiyormuş :)
yiğido dedinsende mi erkek hssediyorsun
maşaallah canım, uzun boylu olacak senin mercimekİyi çok şükür her şey yolunda 10+4 oldukk
eli ayağıı iyice çıkmış ortayaa çirkin mercimekkk
boyumuzda uzamış çok 34 mm olmuşuz
Bende Temmuz'da olmuştum kürtajıevet bian niyeyse erkekmiş gibi geldi
benimde bu sefer 3 haftada gidiyo olucam hem tarama testine falan denk gelsin diye ama sölücem bir daha kine de 3 haftada çağırsın. bende mayısta kürtaj oldum o yüzden bunda panik atak oldum valla
Doktor amcamız da öyle diyor mehloşummm :)maşaallah canım, uzun boylu olacak senin mercimek
Amin birtanem insKuzum canım rossum Allah acil şifalar versin ananenize,ama ele ayağada koymasın rabbimbakana da zor bakilana da çünkü, şafi ismiyle şifasını versin Allah bir an önce sağlığına kavuşup ayağa kalkar umarım
Amin canm saol
Evet bende dedemi kalp.kriziyle kaybetmiştikAllah şifa versin canım benimkalp krizi çok acı bişey inşallah ufak biseydir de bunla geçmiş olur
Wuhuuuwww çok güzel yaaAminnn gülimmm Birdaha ki kontrolüm 6 ocak, 2 li teste de o zaman gireceğim gün de aldım13 haftayı bitiriyor oluyoruz o zaman
Aminnn balımm inşallaahh, seninkininde cinsiyet hayırlısıı ile bir öğrensekkkkWuhuuuwww çok güzel yaa
Masallah
Bnmki de 5 de bakalim ins hayırlı haberler alırız
Keşke yaaaAminnn balımm inşallaahh, seninkininde cinsiyet hayırlısıı ile bir öğrensekkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?