Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar eşimin ananesini yoğun bakıma kaldırmışlar kalp krizi geçirmiş
Daha akşam iyiydi
Kuzum canım rossum Allah acil şifalar versin ananenize,ama ele ayağada koymasın rabbimbakana da zor bakilana da çünkü, şafi ismiyle şifasını versin Allah bir an önce sağlığına kavuşup ayağa kalkar umarım

İyi çok şükür her şey yolunda 10+4 oldukk
eli ayağıı iyice çıkmış ortayaa çirkin mercimekkk
boyumuzda uzamış çok 34 mm olmuşuz
wuuu yiğidooo maşallah canım sağlıkla büyüsün inşallah şu ilk zaman kontroller 1 ay oluyo ya hiç zaman geçmiyo ya

wuuu yiğidooo maşallah canım sağlıkla büyüsün inşallah şu ilk zaman kontroller 1 ay oluyo ya hiç zaman geçmiyo ya
Ben aslında gitmek istedikçe gidiyorum, benim kürtajım vardı ondan korku var biraz . doktor istersen 10günde bir gel diyor ama ben çok gitmek istemiyorum; biraz da yoğunum işler falan. O yüzden 20 günde 1 gidiyordum. Şimdi gene 6 ocakta gideceğim :)
Evet doktor amcamız boyu uzun olacak diyor :)
2-3 mm fazla fazla gidiyormuş :)

yiğido dedin sende mi erkek hssediyorsun

evet bian niyeyse erkekmiş gibi geldi

benimde bu sefer 3 haftada gidiyo olucam hem tarama testine falan denk gelsin diye ama sölücem bir daha kine de 3 haftada çağırsın. bende mayısta kürtaj oldum o yüzden bunda panik atak oldum valla

Bende Temmuz'da olmuştum kürtajı
Rabbim bunlara sağlık versin

ay herkes erkek diyor ya 2-3 arkadaşım biliyor onlar erkek diyor, eşim oglum diyor

daha aileler bilmiyor :)

Amin birtanem ins
Dün geceden beri kalp krizi geciriyormus ama gitmedi hastaneye
Allah şifasını versin ins

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…