Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzularım ben geldim
Öncelikle @RosSsS um Allah rahmet eylesin sultanım Allah yattığı yerde dinlendirsin
Bende okuldan geldim birşeyler hazırladım kendime pişerken size geldim birazdan yemeğe gideceğim
Bugün yerli malı yaptık çok güzel geçti Velilerim yardıma gelip siz iki canlısınız deyip hiçbirşeye dokundurmadılar Sarı merci besledi bugün ilk yerli malını kutladı
Sizler nasılsınız bakalım efenim
--------
Yerli malı haftaniz kutlu olsun canım
Ohhhh güzel güzel mis yemekler alllahhh bebe 3 gün yemek yemez heralde
Sarı merci yemekle doldu, yerli malı en çok sarı merciye yaradı diloşum
Bizde yarın yerli malı haftası yapicaz bu kdr mi aynı zamana dek gelir
Kalplerimiz olduğu gibi yerli mallarımız da bir desene sultanım
Zaten yarın yerli malı haftası bitiyor. Sizin öğretmen de benim gibi son ana bırakmış
Geyşam evdeydi Patilim uğrayıp gitmek zorunda kaldım hemen

hoşgeldin kuzuuummmm
kız istiyorum ama erkek hissediyorum

Afiyet bal şeker olsun tatlımmm

günaydın canımm bende ctesi gidicem çok heycanlıyım cinsiyetini söylerim demişti inş gösterir de görürürz

Ayyyyyyyy çok heyecanlı Diloy

Kız mı hissediyorsun erkek mi?

İyi çok şükür her şey yolunda 10+4 oldukk

eli ayağıı iyice çıkmış ortayaa çirkin mercimekkk

boyumuzda uzamış çok 34 mm olmuşuz

Yaaaaa maşallah yesin onu teyzesi

Benim merci de önden gidiyormuş doktor öyle demişti

Günde 1 mm uzuyorlarmış (normalde), eğer günde 1 mm uzarsa 10+2de benimkisi 35, 68 mm olacak hesaplarıma göre. Bakalım..

Benim randevu da pazartesi. Pazartesi günkü boyuyla daha net hesaplarım

Patilim benim içime senin kızın olacak gibi doğuyor

benimkide 10+2 de 35,61 miş şimdi baktım boylu poslu olcaklar demek

Hoşgeldin balim yerli malı haftalarıni bende çok severdim,midem tika basa dolardı,öyle gelirdim eve sana afiyet bebeğine de şifa olsun yediklerin inşallah

Hoşgeldin balim yerli malı haftalarıni bende çok severdim,midem tika basa dolardı,öyle gelirdim eve sana afiyet bebeğine de şifa olsun yediklerin inşallah
Sağol pamuğum
Ben her sene mutlaka yapıyorum. Bir sene yemekli bir sene sadece meyve ve çerezli yapıyorum.
Benim ilkokul öğretmenim sadece 1 kere yapmıştı. O bile aklımda çok güzel kalmış. İleride asla yapamayacakları şeyleri şimdi kaçırmasınlar hep anılar kalsın istiyorum
Bir dr yerli malı şapkası yaptım hepsine. Şapkalarıyla yediler bir havaya falan girdiler Çok tatlı oldular ya
Keşke şöyle 1 günlüğüne çocukluğa geri dönsek diyorum bazen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…