- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.681
Minnoş kız çok hareketli demek kiiiiiiiKeşke yaaa
Dünden beri artık teknelerini hissediyorm çok hareketli
İnşallahh iyi olur rosum, Allah ağrısını acısını alsınAmin canm saol
Anjiyoya almışlar bakal.bekliyorlar
Evet bende dedemi kalp.kriziyle kaybetmiştik
Çok ani birşey
YaaaaKizlar anane vefat etmiş...
Inna lillâhi ve Inna ileyhi raciun demek lazımmış canım ilk cenaze haberini alır almaz,rabbim rahmetiyle muamele etsin inşallah başınız sağolsun çok üzüldümKizlar anane vefat etmiş...
başınız sağolsun canım rabbim yerinde dinlendirsinKizlar anane vefat etmiş...
Amin ins canmYaaaa
Başınız sağolsun gülimm, mekanı cennet olsun inşallaahh
Allah razı olsun cnmmmInna lillâhi ve Inna ileyhi raciun demek lazımmış canım ilk cenaze haberini alır almaz,rabbim rahmetiyle muamele etsin inşallah başınız sağolsun çok üzüldüm
Aminn canmmbaşınız sağolsun canım rabbim yerinde dinlendirsin
Sarı merci yemekle doldu, yerli malı en çok sarı merciye yaradı diloşumYerli malı haftaniz kutlu olsun canım
Ohhhh güzel güzel mis yemekler alllahhh bebe 3 gün yemek yemez heralde
Kalplerimiz olduğu gibi yerli mallarımız da bir desene sultanımBizde yarın yerli malı haftası yapicaz bu kdr mi aynı zamana dek gelir
Geyşam evdeydi Patilim uğrayıp gitmek zorunda kaldım hemen
hoşgeldin kuzuuummmmKuzularım ben geldim
Öncelikle @RosSsS um Allah rahmet eylesin sultanım Allah yattığı yerde dinlendirsin
Bende okuldan geldim birşeyler hazırladım kendime pişerken size geldim birazdan yemeğe gideceğim
Bugün yerli malı yaptık çok güzel geçtiVelilerim yardıma gelip siz iki canlısınız deyip hiçbirşeye dokundurmadılar Sarı merci besledi bugün ilk yerli malını kutladı
Sizler nasılsınız bakalım efenim
--------
Sarı merci yemekle doldu, yerli malı en çok sarı merciye yaradı diloşum
Kalplerimiz olduğu gibi yerli mallarımız da bir desene sultanım
Zaten yarın yerli malı haftası bitiyor. Sizin öğretmen de benim gibi son ana bırakmış
Afiyet bal şeker olsun tatlımmmKuzularım ben geldim
Öncelikle @RosSsS um Allah rahmet eylesin sultanım Allah yattığı yerde dinlendirsin
Bende okuldan geldim birşeyler hazırladım kendime pişerken size geldim birazdan yemeğe gideceğim
Bugün yerli malı yaptık çok güzel geçtiVelilerim yardıma gelip siz iki canlısınız deyip hiçbirşeye dokundurmadılar Sarı merci besledi bugün ilk yerli malını kutladı
--------
Zaten yarın yerli malı haftası bitiyor. Sizin öğretmen de benim gibi son ana bırakmış
günaydın canımm bende ctesi gidicem çok heycanlıyım cinsiyetini söylerim demişti inş gösterir de görürürz
İyi çok şükür her şey yolunda 10+4 oldukk
eli ayağıı iyice çıkmış ortayaa çirkin mercimekkk
boyumuzda uzamış çok 34 mm olmuşuz
Bende senin oğlun olacak gibi hissettim balımhoşgeldin kuzuuummmm
kız istiyorum ama erkek hissediyorum
gören herkes erkek diyor canım hayırlı evlat olsun sağlıklı sıhhatli bitanede pipilim olsun kız sünnet anası olurumBende senin oğlun olacak gibi hissettim balım
benimkide 10+2 de 35,61 miş şimdi baktım boylu poslu olcaklar demekAyyyyyyyy çok heyecanlı Diloy
Kız mı hissediyorsun erkek mi?
Yaaaaa maşallah yesin onu teyzesi
Benim merci de önden gidiyormuş doktor öyle demişti
Günde 1 mm uzuyorlarmış (normalde), eğer günde 1 mm uzarsa 10+2de benimkisi 35, 68 mm olacak hesaplarıma göre. Bakalım..
Benim randevu da pazartesi. Pazartesi günkü boyuyla daha net hesaplarım
Patilim benim içime senin kızın olacak gibi doğuyor
Yov yerim onu bengören herkes erkek diyor canım hayırlı evlat olsun sağlıklı sıhhatli bitanede pipilim olsun kız sünnet anası olurum
Ya da acaba normali mi bu hepimizin hemen hemen aynı milimler çıkıyorbenimkide 10+2 de 35,61 miş şimdi baktım boylu poslu olcaklar demek
Hoşgeldin balimKuzularım ben geldim
--------
2. olcak canım kısmetse göbeğimden anlıyolar canım nasıl oluyosaYov yerim onu ben
Senin kaçıncı çocuğundu, görenler nereden anlıyor
Sağol pamuğumHoşgeldin balimyerli malı haftalarıni bende çok severdim,midem tika basa dolardı,öyle gelirdim eve sana afiyet bebeğine de şifa olsun yediklerin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?