Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa evet benim de aklımda şahane şekilde kaldı yaptığımız yerli malı haftalari çeşit çeşit yiyecekler olurdu:)
Şapka ne iyi düşünmüşsün, çocuk işte onlar,degisik ne olsa sevinir heveslenirlerguzel ani olmuştur, onlarda büyüyünce böyle bizim gibi hatırlarlar bugünleri,yaptığın bu şapkaları fln

Saol.bidenem Allah razı olsun

Evet ayni

Bizim doktorlar bizi kekliyor demek
Bana da öyle gibi geldi
Ya üçümüzünki de boylu ya da üçümüz kekleniyoruz du bakalım
Eşim 57 cm doğmuş. Yılın en uzun bebeği diye Hastahane kayıtlarına geçirmişler. Babasına çekecek mi bakalım

Aynen öyle seksü şempazem
Yaramazlık yaparken gözüme çok sevimsiz geliyorlar ama uslularken ya da böyle etkinlikler yaparken aşırı tatlı geliyorlar gözüme
Sen ne yapıyorsun balım?

Mercilerimizzz selvi boylum al yazmalım olsun
Ballı lokmam valla ben bu aralar cok yoğun erkek hissediyorum nedense ya, kendimi bilinçsizce erkek kıyafetlerine bakarken buluyorm

Benim minnoş eşimde 55 cm doğmuş
bana çekerse 1.65
babaya çekerse 1.80 i görür

Aynen öyle seksü şempazem
Yaramazlık yaparken gözüme çok sevimsiz geliyorlar ama uslularken ya da böyle etkinlikler yaparken aşırı tatlı geliyorlar gözüme
Sen ne yapıyorsun balım?
İyim balım temizlik yaptım bugün iki makine de çamaşır yıkadım ya sonra yemek yaptım vs derken yoruldum baya şimdi oturdum eşimi bekliyorum öyle

Mercilerimizzz selvi boylum al yazmalım olsun
Ballı lokmam valla ben bu aralar cok yoğun erkek hissediyorum nedense ya, kendimi bilinçsizce erkek kıyafetlerine bakarken buluyorm
Aaaaa
Eşin ne hissediyor hiç rüya falan gördün mü bu konuyla ilgili Patilim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…