Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim minnoş eşimde 55 cm doğmuş
bana çekerse 1.65
babaya çekerse 1.80 i görür
Ooo
Ben 1.70, geyşam 1.85
Kızsa bana erkekse geyşama çeksin boyu
Boylu olsunlar ya boy iyidir
Kızsa çok mühim değil ama erkekse özellikle boylu olsun inşallah.

İyim balım temizlik yaptım bugün iki makine de çamaşır yıkadım ya sonra yemek yaptım vs derken yoruldum baya şimdi oturdum eşimi bekliyorum öyle
Maşallah hamarat şempazem benim
Kaçta gelecek ki eşin?

D Dilos06 balım bu kadın hala beni bir tenezzül edip de aramadı geçmiş olsun demek için
Aramayan eş dost akraba kalmadı. Yakuza ve çetesinden hala ses seda yok. Atamadığı her dakika kinleniyorum
Bunlar nasıl bir çete böyle cicimbune karinsizlik haklısın desmekle gerçekten haklısın...

Bunlar nasıl bir çete böyle cicimbune karinsizlik haklısın desmekle gerçekten haklısın...
Çeteyi çökerticem
Kendisinin burnu aksa aramasak demediğini bırakmazdı.
Gerçi bir yandan da iyi oluyor. Aramadığı her dakika bir daha görüşmemeye 1 adım daha fazla yaklaşıyoruz

Bekle babam bekle
Benimki de 12 de falan gelir herhalde..
Araba bozuk mu Modifiye falan mı yaptırıyor kuzum
Ayy sen şimdi 12ye kadar da beklersin geysani :) uyu dinlen desem kim dinliycek

Arabayı abisiyle yeni aldılarda cicim muayeneden gecmemis dün,bı kaç eksiği kalmış onları halledicem diyodu sbh giderken

Ayy sen şimdi 12ye kadar da beklersin geysani :) uyu dinlen desem kim dinliycek

Arabayı abisiyle yeni aldılarda cicim muayeneden gecmemis dün,bı kaç eksiği kalmış onları halledicem diyodu sbh giderken
Beklerim pamuğum gelsin de acık görem nur yüzünü
Bilün mü böyle kardeş kardeş de fena olmadık biz ya alıştım bu temassız hallere bundan sonra yaşamımızın geri kalanında bu şekilde takılmayı planlıyorum hadi topikçe temassızlığa yemin edelim

Cicim bizde temassizlik söz konusu adam havaalina gide gele Gide gele uçuşlar rötarlı geliyor

Nasıl havaalanı kız diloşum havaalanında mı çalışıyordu seninki?
Çalışsa iyi adresten yolcu alıp havaalanına bırakıyor ordan yolcu alıyor otele bırakıyor bi de müdür ofisin allahatan müdür her işi bu yapıyı bak az önce gitti gece 12 de gelecek 2 de tekrar gidip öğlen 2 demi gelir akşam 5 de mi belli değil bıktım bu işten artik

Yoğun bir işi varmış diloşum
Sizin uçuşların rötarlı olması çok normal
Yine dua et rötarlı.
Bizim uçuşlar komple iptal, o daha kötü

Yoğun bir işi varmış diloşum
Sizin uçuşların rötarlı olması çok normal
Yine dua et rötarlı.
Bizim uçuşlar komple iptal, o daha kötü
Senin uçuşlar tabi iptal olur dikkkat etmek gerekiyor bu zamnlara canım
Zor iş kuzum bir bakıyorsun gün içinde hep evde gece gidiyor bir bakiyorusn gündüz gidip gece geliyor müşteriler önemliymiş de mış mış bende onemliyim artık zincir vurucam kendime anaktarı da aticam anca çilingir çözer

Diloşum bizde en son bebeği yaparken temas oldu, 9.haftama girmek üzereyim
3 ayın bitmesine de daha 3 hafta var
Bence biz geyşamla baştan evlenelim bizde nikah mikah kalmamıştır, pekmezi akmıştır bizim nikahın
Evet artık ana takvimin de bebek var
Çok şükür sıkılmıştım toparlaklardan birşeye de benzemiyordu böyle daha iyi

Aaaaa
Eşin ne hissediyor hiç rüya falan gördün mü bu konuyla ilgili Patilim?
Rüya görmedi ama, eşimde geçen gün üst üste 2 kere ogluşuma iyi bak anneciği dedi ne oğlu be dedim ne bileyim la ağzımdan çıktı dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…