- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.721
OooBenim minnoş eşimde 55 cm doğmuş
bana çekerse 1.65
babaya çekerse 1.80 i görür
Maşallah hamarat şempazem benimİyim balım temizlik yaptım bugün iki makine de çamaşır yıkadım yasonra yemek yaptım vs derken yoruldum baya şimdi oturdum eşimi bekliyorum öyle
Saol balımMaşallah hamarat şempazem benim ❤
Kaçta gelecek ki eşin?
Bekle babam bekleSaol balımbilmem sanayiye gitti bugün arabayla uğraşmaya ama kaçta gelir bilmiyorum hic
Çeteyi çökerticemBunlar nasıl bir çete böyle cicimbune karinsizlik haklısın desmekle gerçekten haklısın...
Ayy sen şimdi 12ye kadar da beklersin geysani :) uyu dinlen desem kim dinliycekBekle babam bekle
Benimki de 12 de falan gelir herhalde..
Araba bozuk mu Modifiye falan mı yaptırıyor kuzum
Beklerim pamuğum gelsin de acık görem nur yüzünüAyy sen şimdi 12ye kadar da beklersin geysani :) uyu dinlen desem kim dinliycek
Arabayı abisiyle yeni aldılarda cicim muayeneden gecmemis dün,bı kaç eksiği kalmış onları halledicem diyodu sbh giderken
Cicim bizde temassizlik söz konusu adam havaalina gide gele Gide gele uçuşlar rötarlı geliyorBeklerim pamuğum gelsin de acık görem nur yüzünü
Bilün mü böyle kardeş kardeş de fena olmadık biz ya alıştım bu temassız hallere bundan sonra yaşamımızın geri kalanında bu şekilde takılmayı planlıyorumhadi topikçe temassızlığa yemin edelim
Nasıl havaalanı kız diloşumCicim bizde temassizlik söz konusu adam havaalina gide gele Gide gele uçuşlar rötarlı geliyor
Çalışsa iyiNasıl havaalanı kız diloşumhavaalanında mı çalışıyordu seninki?
Yoğun bir işi varmış diloşumÇalışsa iyiadresten yolcu alıp havaalanına bırakıyor ordan yolcu alıyor otele bırakıyor bi de müdür ofisin allahatan müdür her işi bu yapıyı bak az önce gitti gece 12 de gelecek 2 de tekrar gidip öğlen 2 demi gelir akşam 5 de mi belli değil bıktım bu işten artik
Senin uçuşlar tabi iptal olurYoğun bir işi varmış diloşum
Sizin uçuşların rötarlı olması çok normal
Yine dua et rötarlı.
Bizim uçuşlar komple iptal, o daha kötü
Evet artık ana takvimin de bebek varAna takvimimde bebeğe benzer canlı çıkmış
Sonunda toparlaklar gitti çok şükür
Diloşum bizde en son bebeği yaparken temas oldu, 9.haftama girmek üzereyimSenin uçuşlar tabi iptal olurdikkkat etmek gerekiyor bu zamnlara canım
Zor iş kuzum bir bakıyorsun gün içinde hep evde gece gidiyor bir bakiyorusn gündüz gidip gece geliyor müşteriler önemliymiş de mış mış bende onemliyimartık zincir vurucam kendime anaktarı da aticam anca çilingir çözer
Çok şükür sıkılmıştım toparlaklardan birşeye de benzemiyordu böyle daha iyiEvet artık ana takvimin de bebek var
Rüya görmedi ama, eşimde geçen gün üst üste 2 kere ogluşuma iyi bak anneciği dedi ne oğlu be dedim ne bileyim la ağzımdan çıktı dediAaaaa
Eşin ne hissediyor hiç rüya falan gördün mü bu konuyla ilgili Patilim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?