Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben temas kuramıyorken hiç vicdanınız sızlamayacak mı bir takım temaslar kurunca
Komşusu açken tok yatan bizden değildir diye söz bile var
O yüzden gelin hep birlikte temassızlığa yemin edelim kardeşlerim. Doğru yola gelin, ışığa yürüyün
İyi bari güzel bir gün geçirmişsin çayım. Evde olup ne yapacaksın zaten sıkılıp, iyi olmuş.
Bu arada evet herkesi takip ederim

Yokk valla hic vicdan yaptiramazsin bu konuda kari koca arasina girilmez

Supersin takip edebiliyosn masallah ilgileniyosn herkesle

Evet benim bu tarafta isim vardi bide gecen hafta kaynvaldem var diye hic gelemedim annemlere 2 hafta oldu hatta haftaya da gene gelemem heralde kaynpedermde gelecek bizde oluruz gene sanirim . Bu tarafa gecme fikrim vardi bugun esime de is cikmasi iyi oldu en azndan geldgme degdi oyle iste can im .

Sende guzel bi gun gecirmissin sevindim yerli mali kutlamissiniz

Bizim karı koca arasına bebe ve doktor girdi demekki giriliyorur
Tamam kuzum gelebildiğin zaman gelirsin, Güzel vakit geçirin de..
Biz de evet yerli malı yaptık, yorucu ama güzel bir gündü
Şimdi de Geyşamı geyşamı bekliyorum

hoşbuldum ♥ yok ne bitmesi daha başlamadı,başlayınca da ayın 2sinde bitiyor zaten ama içimde bir sıkıntı var çalışasim yok Allah hayirlara vesile etsin ..
Hayır olsun minik kuşum
İçindeki sıkıntıya karşı inşirah suresini okuyabilirsin. Ferahlatır..
Sınavlar başlayacak diye gelmiştir o sıkıntı sana balım

Sarılalım sonra da ben yatmaya gideyim artık
Yoktun bugün balım
Tamam merci için bunu kabul ediyorum

Aslında girdim de cicim topiği okudum, pek aktif olamadım. Bnmde bi haller var üzerimde bu ara toparlayamadım, inşallah toparlıcam

Becerebildim mi bağlantıyı bilmiyom da, sana aman aman puh puh diyorum cicim hiç olacak şey mi tövbe est.

Hala iyileşmedim maalesef, eşimde izinli iki haftadır, fenalık geldi
Geçmiş olsun negom,kız insanın eşi izinli evde diye fenalık gelir mi hiç

Becerebildim mi bağlantıyı bilmiyom da, sana aman aman puh puh diyorum cicim hiç olacak şey mi tövbe est.

Geçmiş olsun negom,kız insanın eşi izinli evde diye fenalık gelir mi hiç
Ya biyerlerini kaşı yada başka bişeyler yap. Kız nazar değecek Allah korusun

Valla kuzu zamannda biz de gectik o yollardann parayla degil sirayla gun olur siz de kavusursunuz

Bende bekliyorm hala gelemedi kocis

Bilmiyorum ki cicim aşırı halsizim demirime filan baktırdım içten sağlamım ama dıştan belli olmuyor belki de mevsimsel filandır diyorum
Mevsimseldir balım. Bide sanki nazara geliyorsun gibi geliyor bana nedense..
D ve B12 ye de baktırdın mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…