- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.761
Ben temas kuramıyorken hiç vicdanınız sızlamayacak mı bir takım temaslar kuruncaCanim basiniz sag olsunn ani olumler hep yikar yaslida olsa zor
Guldurdun beni cicis kiz bzim gunahmz nebende anneme geldim aksamustu gunduz kiz arkadasyla kardesm geldiler ilk kez sonra kiz gidince bende kardesmle annemlere geldim esimi karsiya gondermisler is icin evde olsaydim sklcaktik bizi burdan alacak insallah bende kocami bekliyorum yani
Hosbuldummm herkeside takip eder ana kertenkele yaaa
Yokk valla hic vicdan yaptiramazsin bu konudaBen temas kuramıyorken hiç vicdanınız sızlamayacak mı bir takım temaslar kurunca
Komşusu açken tok yatan bizden değildir diye söz bile var
O yüzden gelin hep birlikte temassızlığa yemin edelim kardeşlerim. Doğru yola gelin, ışığa yürüyün
İyi bari güzel bir gün geçirmişsin çayım. Evde olup ne yapacaksın zaten sıkılıp, iyi olmuş.
Bu arada evet herkesi takip ederim
hoşbuldumHoşgeldin minik kuş ♥
Bitti mi sınavlar?
Niye ki kuzu inşirah oku bol bol. Bazen de öyle oluyor ruhsal olarakhoşbuldum ♥ yok ne bitmesi daha başlamadı,başlayınca da ayın 2sinde bitiyor zaten ama içimde bir sıkıntı var çalışasim yok Allah hayirlara vesile etsin ..
Bizim karı koca arasına bebe ve doktor girdi demekki giriliyorurYokk valla hic vicdan yaptiramazsin bu konudakari koca arasina girilmez
Supersin takip edebiliyosn masallah ilgileniyosn herkesle
Evet benim bu tarafta isim vardi bide gecen hafta kaynvaldem var diye hic gelemedim annemlere 2 hafta oldu hatta haftaya da gene gelemem heralde kaynpedermde gelecek bizde oluruz gene sanirim . Bu tarafa gecme fikrim vardi bugun esime de is cikmasi iyi oldu en azndan geldgme degdi oyle iste can im .
Sende guzel bi gun gecirmissin sevindim yerli mali kutlamissiniz
Hayır olsun minik kuşumhoşbuldum ♥ yok ne bitmesi daha başlamadı,başlayınca da ayın 2sinde bitiyor zaten ama içimde bir sıkıntı var çalışasim yok Allah hayirlara vesile etsin ..
Aaa bende aynı şeyi dedimNiye ki kuzu inşirah oku bol bol. Bazen de öyle oluyor ruhsal olarak ❤
YaaaaAaa bende aynı şeyi dedim
Kalplerimiz birmiş
Sarılalım sonra da ben yatmaya gideyim artıkYaaaaevet cicciiim hadii sarılalım
Tamam merci için bunu kabul ediyorumSarılalım sonra da ben yatmaya gideyim artık
Yoktun bugün balım
Noldu ki sanaTamam merci için bunu kabul ediyorum
Aslında girdim de cicim topiği okudum, pek aktif olamadım.Bnmde bi haller var üzerimde bu ara toparlayamadım, inşallah toparlıcam
Bilmiyorum ki cicim aşırı halsizim demirime filan baktırdım içten sağlamım ama dıştan belli olmuyorNoldu ki sana
Becerebildim mi bağlantıyı bilmiyom da, sana aman aman puh puh diyorum cicim hiç olacak şey mi tövbe est.Beklerim pamuğum gelsin de acık görem nur yüzünü
Bilün mü böyle kardeş kardeş de fena olmadık biz ya alıştım bu temassız hallere bundan sonra yaşamımızın geri kalanında bu şekilde takılmayı planlıyorumhadi topikçe temassızlığa yemin edelim
Geçmiş olsun negom,kız insanın eşi izinli evde diye fenalık gelir mi hiçHala iyileşmedim maalesef, eşimde izinli iki haftadır, fenalık geldi
Ya biyerlerini kaşı yada başka bişeyler yap. Kız nazar değecek Allah korusunBecerebildim mi bağlantıyı bilmiyom da, sana aman aman puh puh diyorum cicim hiç olacak şey mi tövbe est.
Geçmiş olsun negom,kız insanın eşi izinli evde diye fenalık gelir mi hiç
Valla kuzu zamannda biz de gectik o yollardann parayla degil siraylaBizim karı koca arasına bebe ve doktor girdi demekki giriliyorur
Tamam kuzum gelebildiğin zaman gelirsin,Güzel vakit geçirin de..
Biz de evet yerli malı yaptık, yorucu ama güzel bir gündü ❤
Şimdi de Geyşamı geyşamı bekliyorum
Geçmiş olsun fıstıkBilmiyorum ki cicim aşırı halsizim demirime filan baktırdım içten sağlamım ama dıştan belli olmuyorbelki de mevsimsel filandır diyorum
Mevsimseldir balım. Bide sanki nazara geliyorsun gibi geliyor bana nedense..Bilmiyorum ki cicim aşırı halsizim demirime filan baktırdım içten sağlamım ama dıştan belli olmuyorbelki de mevsimsel filandır diyorum
Niye ki kuzu inşirah oku bol bol. Bazen de öyle oluyor ruhsal olarak ❤
teşekkür ederim güzeller okudum daha iyi hissediyorum benimde aklıma ilk o geldi :) huzur doldu içime .Hayır olsun minik kuşum
İçindeki sıkıntıya karşı inşirah suresini okuyabilirsin. Ferahlatır..
Sınavlar başlayacak diye gelmiştir o sıkıntı sana balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?