Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konumuz bu değil ama etli çiğ köfte yeme. Hatta kırmızı etleri de güzel pişir balım.

Konuyu gormedm de valla anlayamiyorum ben gercekten bizde 4 seneye yakin dusunmedik hamilelkteki ister istemez olan temassiz durumlarda insanin cani sklmiyor degl yani bide yeni evli oldgmzu dusunssek ooo
Bunun son haftaları var, lohusalığı var, uykusuz gecelerin stresi var, çocuk büyüyünce duymasını var..
Bizim temaslı hayatımız daha ilk haftalardan bitti be çayım
Hele ilk aylardan istediğimi gerçekten düşünemiyorum.

Hahah iyi ki geysani asermiyosun aynen koklatmiyo kendini zaten senin ki bide aserdiginle kalirdin
Biz dün akşam kavustuk cicim
Ne biliyim kız nazar değmesin diye neler yapılıyorsa işte
Tamam tamam yaptım ben yapacagumu

Konumuz bu değil ama etli çiğ köfte yeme. Hatta kırmızı etleri de güzel pişir balım.
Etli hamile olmasam bile yemem de etsizi de yiyemiyorum ki..
İyi pişiriyorum kuzum toksoplazmadan haberim var. Hatta çiğ ete dokunamıyorum bile.

Hahah iyi ki geysani asermiyosun aynen koklatmiyo kendini zaten senin ki bide aserdiginle kalirdin
Biz dün akşam kavustuk cicim

Tamam tamam yaptım ben yapacagumu
Bidaha gitme başka yerlere kalmaya pamuğum

Cici annem ne zamandır bu temas mesajlarını okuyorum dilimin ucuna geliyor vazgeçiyorum. Sonuçta doktorun bir bildiği vardır diye. Abimin boşandığı Avusturyali bir eşi vardı. Ben hamileyken doğumla ilgili korkulardan konuşuyorduk. Viyana'da yaşıyordu kendisi. Doktoru ona hamilelikte cinselligi hiç yasaklamamis. Dahası kolay doğum yapsın diye araliklarla devam edilmesini önermiş. Gerçekten de iki çocuğunu da normal olarak dünyaya getirdiğini anlatmıştı bana...kasların esnekleşmesini sağlıyormuş...

Aynen oyle canim
Esim geldi eve geldik cocugu uyuttum anca donebildim cnm .

Niye gitti niye gelecek
Benmkide bu hafta gormcemde haftaya kaynpedermle birlikte bize gelecekler sonra da memlekete donecekler sanirim ama benm kaynanam gercekten cok anlayisli ve dusunceli cici yakuzayla alakasi yok bin sukur bana zarari yok hic

Yokk aşkmm 13. Haftaya denk geliyor düzgün durursa belli eder kendini dedi
Benim kizimi 10 haftalikken ikili test icin gun almaya gittigim ve devlet hastanesinin o kiytirik usg cihazinda doktor kiz diye tahmin etti. Ozelde takipteydim zaten hep sadece tahlil ve tetkiklern bazilarinda devlete gidiyordum ozeldeki o can doktorum o modern ve renkli usg de 16.haftada erkek gbi ama emin olamadim dedi haftaya tekrar gel dedi ve 17.haftada yuzde 90 kiz yanitini verdi .

Ki en bastan beri kizim diye seviyordum erkek gbi dendgnde bile hic oyle hissetmiyorm kiz demistim insanin icine doguyor bence

Hayirli ve saglikli olsunda insan merak ediyor tabiii
B Brunello Cicinelli sana erkek poncikvegece sana kiz demistim degil mi

herkese günaydın kızlar, artık burda herkese ucundan sonundan anlattığım için direk yazmak istiyorum Ciciye özelden yazmaktansa, tutanağım tutuldu savunmam alınmıştı belediye kurumlarından birinde çalışıyorum siyasi görüş değişti seçimde diye eski dönemden herkesi çıkarıyorlar. Savunmama cevap beklerken beni başka bi ilçeye görevlendirmemi (sürdüler) çıkardılar. İki gündür rapor almakla uğraşıyorum, o yüzden hiç giremiyorum nerdeyse sizi çok özlüyorum haber vermek istedim ❤
B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
poncikvegece
K Kendinisevenbirii
HayatSevinceGuzeell
C Cay6
Dilos06
Limonsuzzcay
Negohatun
Ve Aklıma gelmeyen beni merak eden diğer tüm kızlar durumlar bu şu an baya baya canım sıkkın yani, bir kaç güne toparlarım inşallah ❤

C Cay6 hoşgeldin kuzum
B BUSR4 nerdesin
poncikvegece nerdesin
@Negohatun iyileştin mi
@BURUNCU tanışalım mı
Elhan sınavlar bitti mi
@malipina nerdesin kasap seni de mi kesti naptı

Son düzenleme:
Günaydın şekerler
Okula gideceğim hazırlanmadan bir selam edeyim dedim
B BUSR4 çok üzüldüm büşom Siyasetten gerçekten nefret ediyorum. Ne biçim bir düzen var. Bu konuyla alakalı konuşsam inan ban yerim. O yüzden susuyorum. Sen kendini toparla. Biz senin arkandayız ve destek için hep buradayız unutma. Sürüldüğün yerde çalışacak mısın peki, ne planlıyorsun? Hani seni tutacaklardı?
Elhan Çıtırım benim kanamadan sonra yasaklandı maalesef İlk 3 ayı atlatsam yasak bitecek. Dediğin gibi iyi ve faydalı olduğunu bende okudum.
@Cay6 evet bana erkek patiliye kız demiştin çayım.

Hadi bakalım Behlül kaçar

Tutmadılar Cicim kimseye güvenmiyorum dedikleri fasa fiso diyordum hep zaten, öyle de oldu, şimdi nasıl bi süreç olacak inan bende bilmiyorum sadece şu raporu halledeyim 10 gün evde sakin kafayla düşüneyim istiyorum

Büşümmm, çok üzüldüm. İşyerlerinde siyasi görüşe göre değerlendirilmek kadar saçma bir durum yok.
İstersem sağcı olurum istersem solcu işimi layıkı ile yerine getirdikten sonra kim ne diyebilir? ama maalesef kamu kurumlarında, devlet dairelerinde işler böyle yürümüyor.
Hakkında hayırlısı olsun diyebiliyorum sadece, umarım herşey yoluna girer.
Ne yapmayı planlıyorsun ? gidecek misin ? eşin ne diyor.
Üzülme, sıkma canını. her şey olacağına varacak.
Seviyoruz seni

Evet çayım bana kız dedin ama, bence tam tersi olacak
ben bromun mercinin kız oldugunu düşünüyorum; benimkinin ise erkek.
Çok çok yoğun hssediyorum hayırlısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…