Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Becerebildim mi bağlantıyı bilmiyom da, sana aman aman puh puh diyorum cicim hiç olacak şey mi tövbe est.

Geçmiş olsun negom,kız insanın eşi izinli evde diye fenalık gelir mi hiç
Koptum
Şu benim 3 ay bitene kadar hepinize temassız geceler için dualar edeceğim. Gazabımı tadacaksınız. Hamileyim tutar günah benden gitti vallahi Siz misiniz Cici'si açken tok yatan

Valla kuzu zamannda biz de gectik o yollardann parayla degil sirayla gun olur siz de kavusursunuz

Bende bekliyorm hala gelemedi kocis
3 hafta, 21 gün, 504 saat ve 30.240 dakika var be çayım hasretliğin sona ermesine geçer mi
Gerçi ben msjı yazana dek 3 hafta, 21 gün, 504 saat ve 30.239 dakika kaldı demekki geçiyor

teşekkür ederim güzeller okudum daha iyi hissediyorum benimde aklıma ilk o geldi :) huzur doldu içime .
Özencik oldum bende okuyayım en iyisi
Allah tüm sıkıntını kuş misali alıp götürsün pıtırcığım

Mevsimseldir balım. Bide sanki nazara geliyorsun gibi geliyor bana nedense..
D ve B12 ye de baktırdın mı?
Bilemedim ki cicim.baktırdım demirim az bir düşük çıktı ilaç kullandım ama böyleyim.
Neyse Cicimm geçer heralde hep böyle sefil kalmam uyu hadii sen

Ya biyerlerini kaşı yada başka bişeyler yap. Kız nazar değecek Allah korusun
Limonsuzum bı yerlerimi kasidim da,başka şeylerden kastın ne anlayamadım
Koptum
Şu benim 3 ay bitene kadar hepinize temassız geceler için dualar edeceğim. Gazabımı tadacaksınız. Hamileyim tutar günah benden gitti vallahi Siz misiniz Cici'si açken tok yatan
Kız bak hala tövbe der misin lütfenbiz senle burda yas tutarız 3 hafta merak etme ama ettiğin dua mi beddua mi o belirsiz olan tutarsa benim yasımı siz nasıl tutacaksınız onu düşününonun için lütfen beni bu duanın dışında tuttt

Bilemedim ki cicim.baktırdım demirim az bir düşük çıktı ilaç kullandım ama böyleyim.
Neyse Cicimm geçer heralde hep böyle sefil kalmam uyu hadii sen ❤
Ruh halini en fazla etkileyen D vitaminidir miniğim. Baktırmadıysan D vitaminine de bir baktır.
Demir seviyen için de kırmızı renkli tüm meyve sebzeleri tüket, bol et ye, pekmez ye, fişne suyu iç
Bol bol kanın olur

3 hafta, 21 gün, 504 saat ve 30.240 dakika var be çayım hasretliğin sona ermesine geçer mi
Gerçi ben msjı yazana dek 3 hafta, 21 gün, 504 saat ve 30.239 dakika kaldı demekki geçiyor
Sana sezen aksudan gecer sarkisini armagan ediyorum neler neler gecmedi ki bu da gecer

Hayir yani bide evlenip direk bebek yapanlari hala anlayamiyorum evleniyosn bekleyip onca zaman sonra gene ayri dusuyosun gerci herkes ayri dusmuyor o da var tabi

Babalık bu bedduayı geri almaktan hiçbir çıkarım yok 5 dolar verirsen belki
Bedduayı geri aldırma çaban şu dedenin torunundan kumandayı alma çabası ile aynı, dede sen torun ben temsili:

Bugün bir konu vardı bdv de.
3 aylık evli hatun, geçen ay olmamış bebek. Bu ay da adeta tam 10 gün kala test yapmış negatif çıkmış ağlanıyor. Bir de biraz aklını başına devşirtmeye çalışanlara da terso yapmış.
Vallahi enteresan.
Ben 5 sene bekledim azıcık daha beklese miydim diyorum inan.

Konuyu gormedm de valla anlayamiyorum ben gercekten bizde 4 seneye yakin dusunmedik hamilelkteki ister istemez olan temassiz durumlarda insanin cani sklmiyor degl yani bide yeni evli oldgmzu dusunssek ooo

Babalık bu bedduayı geri almaktan hiçbir çıkarım yok 5 dolar verirsen belki
Bedduayı geri aldırma çaban şu dedenin torunundan kumandayı alma çabası ile aynı, dede sen torun ben temsili:
Ahaha nasıl torunmus dost mu düşman mı yardı dedenin kafasını ula kocamla 4 gündür ayriydik da gözümün önünden pastirmaymis sucukmus gibi kocam geçti habarin var mı

Hoş geldin limonsuzum..
İyiyim çok şükür, geçen hafta rahatsızdım ve raporluydum ama toparladım.
Sen nasılsın?
Hoş buldum gülüm aman kendine de yegenimize de iyi bak. Hatta bu gazla Geyşan a da iyi baküzerimden kaynana geçti sence nasilimgeri gelecek bikc güne

Gözlerime de baktırcam gitmişken yapayım hepsini bu sefer

Tamam cicim

Ahaha nasıl torunmus dost mu düşman mı yardı dedenin kafasını ula kocamla 4 gündür ayriydik da gözümün önünden pastirmaymis sucukmus gibi kocam geçti habarin var mı
Bedduayı geri almazsam sende benim kafamı öyle yararsın biliyorum
Allah böyle torun vermesin ya koptum
Ben Allah'tan Geyşamı aşermiyorum gözümden gerçekten anlamda sucuk, pastırma, çi kefte neyin geçiyor. Geyşama sıra bile gelmiyor
Ama işin kötüsü Geyşamın iliğine banamadığım gibi gözümün önünden geçenleri de yiyemiyorum
Kadere bah hele bah
Siz kavuştunuz mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…