- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.781
KoptumBecerebildim mi bağlantıyı bilmiyom da, sana aman aman puh puh diyorum cicim hiç olacak şey mi tövbe est.
Geçmiş olsun negom,kız insanın eşi izinli evde diye fenalık gelir mi hiç
3 hafta, 21 gün, 504 saat ve 30.240 dakika var be çayım hasretliğin sona ermesine geçer miValla kuzu zamannda biz de gectik o yollardann parayla degil siraylagun olur siz de kavusursunuz
Bende bekliyorm hala gelemedi kocis
Özencik oldum bende okuyayım en iyisiteşekkür ederim güzeller okudum daha iyi hissediyorum benimde aklıma ilk o geldi :) huzur doldu içime .
Hoş geldin limonsuzum..
Bilemedim ki cicim.baktırdım demirim az bir düşük çıktı ilaç kullandım ama böyleyim.Mevsimseldir balım. Bide sanki nazara geliyorsun gibi geliyor bana nedense..
D ve B12 ye de baktırdın mı?
Limonsuzum teşekkür ederimGeçmiş olsun fıstık
oku oku dualarcok iyi geliyor insana hzuur veriyorÖzencik oldum bende okuyayım en iyisi
Allah tüm sıkıntını kuş misali alıp götürsün pıtırcığım ❤
Limonsuzum bı yerlerimi kasidim da,başka şeylerden kastın ne anlayamadımYa biyerlerini kaşı yada başka bişeyler yap. Kız nazar değecek Allah korusun
Kız bak halaKoptum
Şu benim 3 ay bitene kadar hepinize temassız geceler için dualar edeceğim. Gazabımı tadacaksınız. Hamileyim tutar günah benden gitti vallahiSiz misiniz Cici'si açken tok yatan
Ruh halini en fazla etkileyen D vitaminidir miniğim. Baktırmadıysan D vitaminine de bir baktır.Bilemedim ki cicim.baktırdım demirim az bir düşük çıktı ilaç kullandım ama böyleyim.
Neyse Cicimm geçer heralde hep böyle sefil kalmamuyu hadii sen ❤
Sana sezen aksudan gecer sarkisini armagan ediyorum neler neler gecmedi ki bu da gecer3 hafta, 21 gün, 504 saat ve 30.240 dakika var be çayım hasretliğin sona ermesine geçer mi
Gerçi ben msjı yazana dek 3 hafta, 21 gün, 504 saat ve 30.239 dakika kaldı demekki geçiyor
Babalık bu bedduayı geri almaktan hiçbir çıkarım yok 5 dolar verirsen belkiLimonsuzum bı yerlerimi kasidim da,başka şeylerden kastın ne anlayamadım
Kız bak halatövbe der misin lütfen biz senle burda yas tutarız 3 hafta merak etme ama ettiğin dua mi beddua mi o belirsiz olan tutarsa benim yasımı siz nasıl tutacaksınız onu düşünün onun için lütfen beni bu duanın dışında tuttt
Bugün bir konu vardı bdv de.Sana sezen aksudan gecer sarkisini armagan ediyorum neler neler gecmedi ki bu da gecer
Hayir yani bide evlenip direk bebek yapanlari hala anlayamiyorum evleniyosn bekleyip onca zaman sonra gene ayri dusuyosun gerci herkes ayri dusmuyor o da var tabi
Kendi bilir ben yapacağımı biliyorumCici senin 3 ay bitse de esin gene temassiz devam eder gibime geliyo
Konuyu gormedm de valla anlayamiyorum ben gercekten bizde 4 seneye yakin dusunmedik hamilelkteki ister istemez olan temassiz durumlarda insanin cani sklmiyor degl yani bide yeni evli oldgmzu dusunssek oooBugün bir konu vardı bdv de.
3 aylık evli hatun, geçen ay olmamış bebek. Bu ay da adeta tam 10 gün kala test yapmışnegatif çıkmış ağlanıyor. Bir de biraz aklını başına devşirtmeye çalışanlara da terso yapmış.
Vallahi enteresan.
Ben 5 sene bekledim azıcık daha beklese miydim diyorum inan.
Ahaha nasıl torunmus dost mu düşman mı yardı dedenin kafasınıBabalık bu bedduayı geri almaktan hiçbir çıkarım yok 5 dolar verirsen belki
Bedduayı geri aldırma çaban şu dedenin torunundan kumandayı alma çabası ile aynı, dede sen torun ben temsili:
Hoş buldum gülümHoş geldin limonsuzum..
İyiyim çok şükür, geçen hafta rahatsızdım ve raporluydum ama toparladım.
Sen nasılsın?
Gözlerime de baktırcam gitmişken yapayım hepsini bu seferRuh halini en fazla etkileyen D vitaminidir miniğim. Baktırmadıysan D vitaminine de bir baktır.
Demir seviyen için de kırmızı renkli tüm meyve sebzeleri tüket, bol et ye, pekmez ye, fişne suyu iç
Bol bol kanın olur
Bedduayı geri almazsam sende benim kafamı öyle yararsın biliyorumAhaha nasıl torunmus dost mu düşman mı yardı dedenin kafasınıula kocamla 4 gündür ayriydik da gözümün önünden pastirmaymis sucukmus gibi kocam geçti habarin var mı
Ne biliyim kız nazar değmesin diye neler yapılıyorsa işteLimonsuzum bı yerlerimi kasidim da,başka şeylerden kastın ne anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?