Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

belediyeler işte patilim en çok siyasetin olduğu yer, hayırlısı deyip bekliyorum bakalım 10 gün rapor alıyorum şimdi 10 gün boyunca sakin kafayla düşünüp ona göre hareket edeceğim kuzum Bende sizi çok seviyorum iyiki varsınız

Senin yerinde olsam, görevlendirdikleri ( sürdükleri ) yere gitmem. Net !

Senin yerinde olsam, görevlendirdikleri ( sürdükleri ) yere gitmem. Net !
Gitmeyeceğim kuzum 10 gün rapordan sonra yılbaşı geliyor izinlerimi kullanacağım çıkışımı vermeleri için araya birlerini sokuyorum en azından çıkarsınlar tazminatımı alayım mahkeme yoluyla. Bakalım inşallah onu başarabilirim..

İnşallah kuzum, hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallaah

Evet çayım bana kız dedin ama, bence tam tersi olacak
ben bromun mercinin kız oldugunu düşünüyorum; benimkinin ise erkek.
Çok çok yoğun hssediyorum hayırlısı
Aynen tatlim bizimkisi laf olsn torba dolsn saglkli olsnlarda gerisi muhim degil

iiyiyimm bende yavrummm
geldi mi kocacın
Yok anacim nerdeee aksamaa gelir dün gece 12 de geldi gece 2 de tekrar gitti artık dün telefonda birbirimize girdik yeter artık dedim bıktım ben bu işten ne gecemiz kaldı ne gunduzumuz dedim herşeyi bitirdim dedim yaşantımız kalmadı dedim 3 senedir dayandım dedim artık bu kadar başka iş bul dedim yada diyerleri gitsin o işlere dedim dün baya patladım konuşmuyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…