- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.821
Büşümmm, çok üzüldüm. İşyerlerinde siyasi görüşe göre değerlendirilmek kadar saçma bir durum yok.
İstersem sağcı olurum istersem solcu işimi layıkı ile yerine getirdikten sonra kim ne diyebilir? ama maalesef kamu kurumlarında, devlet dairelerinde işler böyle yürümüyor.
Hakkında hayırlısı olsun diyebiliyorum sadece, umarım herşey yoluna girer.
Ne yapmayı planlıyorsun ? gidecek misin ? eşin ne diyor.
Üzülme, sıkma canını. her şey olacağına varacak.
Seviyoruz seni
Senin yerinde olsam, görevlendirdikleri ( sürdükleri ) yere gitmem. Net !belediyeler işte patilim en çok siyasetin olduğu yer, hayırlısı deyip bekliyorum bakalım 10 gün rapor alıyorum şimdi 10 gün boyunca sakin kafayla düşünüp ona göre hareket edeceğim kuzum ❤ Bende sizi çok seviyorum iyiki varsınız ❤❤
Eşinin anneannesi vefat etti dün kuzum
Gitmeyeceğim kuzum 10 gün rapordan sonra yılbaşı geliyor izinlerimi kullanacağım çıkışımı vermeleri için araya birlerini sokuyorum en azından çıkarsınlar tazminatımı alayım mahkeme yoluyla. Bakalım inşallah onu başarabilirim..Senin yerinde olsam, görevlendirdikleri ( sürdükleri ) yere gitmem. Net !
Aaa, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahEşinin anneannesi vefat etti dün kuzum
İnşallah kuzum, hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallaahGitmeyeceğim kuzum 10 gün rapordan sonra yılbaşı geliyor izinlerimi kullanacağım çıkışımı vermeleri için araya birlerini sokuyorum en azından çıkarsınlar tazminatımı alayım mahkeme yoluyla. Bakalım inşallah onu başarabilirim..
Aynen tatlim bizimkisi laf olsn torba dolsn saglkli olsnlarda gerisi muhim degilEvet çayım bana kız dedin ama, bence tam tersi olacak
ben bromun mercinin kız oldugunu düşünüyorum; benimkinin ise erkek.
Çok çok yoğun hssediyorum hayırlısı
Kesinlikle , zaten ikisininden de yok; erkek kız farketmez ne istiyorsa o olabilirAynen tatlim bizimkisi laf olsn torba dolsn saglkli olsnlarda gerisi muhim degil
Farketse de farketmese de ne istiyisa o olacak zsteKesinlikle , zaten ikisininden de yok; erkek kız farketmez ne istiyorsa o olabilir
Ama hissediyorum bu bebe erkek. NetFarketse de farketmese de ne istiyisa o olacak zste
iiyiyimm bende yavrummmİyimmm sekerimm senden naberrr
Annelern hissettigi oluyor cnmAma hissediyorum bu bebe erkek. Net
Yok anacim nerdeee aksamaa gelir dün gece 12 de geldi gece 2 de tekrar gitti artık dün telefonda birbirimize girdik yeter artık dedim bıktım ben bu işten ne gecemiz kaldı ne gunduzumuz dedim herşeyi bitirdim dedim yaşantımız kalmadı dedim 3 senedir dayandım dedim artık bu kadar başka iş bul dedim yada diyerleri gitsin o işlere dedim dün baya patladım konuşmuyoruziiyiyimm bende yavrummm
geldi mi kocacın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?