- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #59.001
Ayy bunlar süpermiiişEğer flört dönemini uzun tutarsanız gizleyemez miniğim. Nereye kadar gizleyecek?
Anacı erkek zaten kendini kabak gibi belli eder.
Annesine gereğinden fazla hürmet bekler. Annesi konusunda seninle tartışmalar yapar.
Annesinin isteklerini sana kabul ettirmeye çalışır.
Annesini gereğinden fazla över.
Annesi ile gereğinden fazla mıçmıç halleri vardır.
Annesinin istek ve beğenilerini seninkilerin önüne koyar.
En basitinden bir alışverişe çıkarsınız üçünüz. Sevgilin kazak alacaksa annesi mavi al diyorsa sen kırmızı al de. Öyle bir ortamda anasını çiğneyip kırmızı kazağı alan tam bir hanımcıdır
Ben sana bol bol taktik vericem dur sen
İkizler burcu erkeğidir kaç derimAyy bunlar süpermiiişmesela derse ki aileme saygılı olacak ama kendini de ezdirmeyecek filan bu nedir pekii
Evet sukur canim sagolasinAyyy hadi inşallah ya
Topçik hallerini dr seviyorum ama insan biraz bebeğimsi birşeyler görmek istiyor
Kaç milim oldu onu da çok merak ediyorum.
Bu hafta ahududu kadarmış
Önümüzdeki hafta ne kadar olacak bakalım
Afiyet olsun çayım. Menü baya bereketli bugün
Ahahahaİkizler burcu erkeğidir kaç derim
Vallaha o an çekecektim ama gittiler bende şokinggg geçirdim resmenŞokkkkkkkkkkkk
O kadar öyle bir ortamda olmak istedim ki acaba telepatik olarak bir tarafım oraya mı ışınlandı naptı
Nasıl bir kızdı ya merak ettimm
Gizli fotosunu çek at bakem
Yavrum bizler gelenek görenek olarak zaten eş ailesine saygıyı bilen saygıdan haberi olan bir toplumuz. Buna rağmen sana gelip aileme saygı olmalısın öğütleri veriyorsa o muhakkak ki senden birşeyleri fazla fazla isteyecek bu konuda.AhahahaÜff bu işler çok zor
Yok canim harbiden benimkide iyidir dusunceldir dusun bak gecem hafta bizdeydi ben ona bi is yaptirmadim rahat etsn istedm rahatsizdi da biraz neyse aksamdan fasulye islatmistim sabah benden once uyanmis fasulyeyi pisirmis bi uyandim mis gbi fasulye kokusuna ... sonra diyorki insan surekli yemek pisirmekten sklr sana degsklk olsun diye pisirdim ama ellemesemiydim dedi anne olurmu oyle sey ne kadat mutlu oldum sagolasin dedim .Benim gittiğim hastanenin devlet sosyal güvenceleri ile anlaşması olmadığı için çok fahiş fiyatları. 9 ay boyunca kaldırılacak cinsten değil. 2 aydır aylık 1000 tl den az para dökmedik her girişimizde. Ama çok şükür artık öyle olmayacak patilim.
Yakuzayı kabul etmiyorum ben etsem bedenim etmiyor bedenim etse yüreğim etmiyor
Vallahi ben hiçbir yerde iyi kv ye rastlamadım gözlerimle şahit olmadım. İlk defa bu topikte birkaç kişide duydum. Demekki varlar şehir efsanesi değilmiş balım
Gör işte gerçek topik sevgisi, gerçek kertenkelelik budur.
@patilibirhayat seni arizonanın onur üyesi seçiyorum
Aklıma girme yaparım bilirsin fıstığım benim sağım solum belli olmaz
Merak ettirdin Patilim yaaaaaVallaha o an çekecektim ama gittiler bende şokinggg geçirdim resmen
Ciddi ciddi astral seyahat falan yapmış olabilme ihtimalini düşündüm
En güzel temizlik yapan kazanıyorsa 1. Kesin ben olurum, diğer arkadaşlara haksızlık olmasın ben yarışmaya katılmayayımTabien guzel temizlik yapan kazanir
Senin gibi sarısın çok güzel bir kardeştiii emin olllMerak ettirdin Patilim yaaaaa
Perşembe gününe gün aldim hayırlısı ile..
İyi kaynanaları dinlerken ben:Yok canim harbiden benimkide iyidir dusunceldir dusun bak gecem hafta bizdeydi ben ona bi is yaptirmadim rahat etsn istedm rahatsizdi da biraz neyse aksamdan fasulye islatmistim sabah benden once uyanmis fasulyeyi pisirmis bi uyandim mis gbi fasulye kokusuna ... sonra diyorki insan surekli yemek pisirmekten sklr sana degsklk olsun diye pisirdim ama ellemesemiydim dedi anne olurmu oyle sey ne kadat mutlu oldum sagolasin dedim .
Yaaaa hiçte bile hiçte bileSenin gibi sarısın çok güzel bir kardeştiii emin olll
Ayyyy minnak geliyorPerşembe gününe gün aldim hayırlısı ile..
Çokta korkuyorum
YaaaaaYaaaa hiçte bile hiçte bile
Tipi bana benzese de kaderi bana benzememiş ne güzel
Sen etiket yapıp benzerimi gördüğünde ben mutfakta fare gibi kenara pısmış besaş ekmek kemiriyordum. O ise öyle mi bak nerelerde neler yapıyor
Nolcak perşembe nolcak perşembe nolcak perşembePerşembe gününe gün aldim hayırlısı ile..
Çokta korkuyorum
Bu hafta masallah kocalara bi minnosluk cokmuss nerden coktuyse hic kalkmasin o minnosluk insallahh aminnnCanlar yazamıyorum çok minnoş kocam işten almaya geldi beni rezervasyon yaptırmış bekarken ilk yemek yediğimiz yerde oraya geldik romantik romantik takılıyoruz suan
Size bu mesajımı WC den yazıyorum konum bildiriyorum tuvalet onlaynnn
Yaaa ben bile korktum şuanAyyyy minnak geliyordesene az kalmış korkma kız ayyt ne heyecanlı
Canim tup bebek yapilacak sanirim hayirlisiyla tutunur insallah en kisa ve hayirli olan zamanda bebisin olsun insallahyok kız daha ilk olcak :) tecrübesiz ben :)
bide dış gebelik yaşamıştım 6 haftalıktı kalbi bile atmıştı ama inememiş rahme demek ki kısmet değilmiş allahın işi :)
bu sefer kısmetimizde varsa olur kuzum inşallah :)
Bende seni seviyorum esmer bombamYaaaaa
Gene yaptın yapacağınıııhahahahaha ulan brommm yaaaa seviyommmm seniii yaaa sarııı bombammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?