Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy bunlar süpermiiiş mesela derse ki aileme saygılı olacak ama kendini de ezdirmeyecek filan bu nedir pekii

Evet sukur canim sagolasin

Şokkkkkkkkkkkk
O kadar öyle bir ortamda olmak istedim ki acaba telepatik olarak bir tarafım oraya mı ışınlandı naptı
Nasıl bir kızdı ya merak ettimm
Gizli fotosunu çek at bakem
Vallaha o an çekecektim ama gittiler bende şokinggg geçirdim resmen
Ciddi ciddi astral seyahat falan yapmış olabilme ihtimalini düşündüm

Ahahaha Üff bu işler çok zor
Yavrum bizler gelenek görenek olarak zaten eş ailesine saygıyı bilen saygıdan haberi olan bir toplumuz. Buna rağmen sana gelip aileme saygı olmalısın öğütleri veriyorsa o muhakkak ki senden birşeyleri fazla fazla isteyecek bu konuda.
Geyşam ailesi ile ilk bozuştuğumuzda beni hayatınızda istiyorsanız ciciyi üzmeyeceksiniz o yoksa bende yokum demişti.
Bu tavrı gösterebilmeli.
Hanımcılık kazanacak
Ay benim geyşam 10 tane yakuzayla mücadeleye değer ya. Rabbime çok şükür.
Hayırlı eş en büyük nimet

Yok canim harbiden benimkide iyidir dusunceldir dusun bak gecem hafta bizdeydi ben ona bi is yaptirmadim rahat etsn istedm rahatsizdi da biraz neyse aksamdan fasulye islatmistim sabah benden once uyanmis fasulyeyi pisirmis bi uyandim mis gbi fasulye kokusuna ... sonra diyorki insan surekli yemek pisirmekten sklr sana degsklk olsun diye pisirdim ama ellemesemiydim dedi anne olurmu oyle sey ne kadat mutlu oldum sagolasin dedim .

İyi kaynanaları dinlerken ben:

Senin gibi sarısın çok güzel bir kardeştiii emin olll
Yaaaa hiçte bile hiçte bile
Tipi bana benzese de kaderi bana benzememiş ne güzel
Sen etiket yapıp benzerimi gördüğünde ben mutfakta fare gibi kenara pısmış besaş ekmek kemiriyordum. O ise öyle mi bak nerelerde neler yapıyor

Yaaaaa
Gene yaptın yapacağınııı hahahahaha ulan brommm yaaaa seviyommmm seniii yaaa sarııı bombammm

Bu hafta masallah kocalara bi minnosluk cokmuss nerden coktuyse hic kalkmasin o minnosluk insallahh aminnn
Afiyet olsun mutlu aksamlar ve tabii geceler

Canim tup bebek yapilacak sanirim hayirlisiyla tutunur insallah en kisa ve hayirli olan zamanda bebisin olsun insallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…