- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #59.221
Anladım canimBende 12 Aralık itibariyle 24 oldum cağnim 23e veda ettim7 buçuk yıllık evliyim, çalışmıyorum ve bebiş için mücadele veriyorum eyle işte bide libişi bol bı hatunum
K Kendinisevenbirii al açıkla şimdiAnladım canim
Allah en yakin zamanda sana versin bana isteyenlere nasip olur
Ha bide libişi ne demek kiz
Yaa işte sen küçükken elin balkonuna çiş edip firlatirsanKüsüyor, kızıyor.
Küstüğü zaman bulunduğumuz odaya pek gelmez, muhattap olmaz pek bizimle beyefendianca canımm, oğlumm falan diyeceksin de gönlünü ödül maması ile falan alacaksın
Kızdığı zaman ise bizim evden gitmemizi kollar; evden gittiğimiz an gidip balkona işer( normalde eve tuvalet asla yapmaz, yeter ki kızmasın )
Mesela geçen gün onu evde yalnız bıraktık; tam evden çıkarken 3-5 kere çıktı geri içeri koyduk falan epey sinirlendi bize.
Eve bir döndük balkonda ki çöp kovasına işemiş
Ayy Allahım şu nazın birazı ben de olaydıKüsüyor, kızıyor.
Küstüğü zaman bulunduğumuz odaya pek gelmez, muhattap olmaz pek bizimle beyefendianca canımm, oğlumm falan diyeceksin de gönlünü ödül maması ile falan alacaksın
Kızdığı zaman ise bizim evden gitmemizi kollar; evden gittiğimiz an gidip balkona işer( normalde eve tuvalet asla yapmaz, yeter ki kızmasın )
Mesela geçen gün onu evde yalnız bıraktık; tam evden çıkarken 3-5 kere çıktı geri içeri koyduk falan epey sinirlendi bize.
Eve bir döndük balkonda ki çöp kovasına işemiş
Kız hiç onu düşünmedim heeeeYaa işte sen küçükken elin balkonuna çiş edip firlatirsanseni de evinde ki caağnın hayvanın beyle eder
Hıııııı bekara koca boşamak kolayAyy Allahım şu nazın birazı ben de olaydı
Tribini yediğimahaha çok komik ya tepkileri tatlış
Amiin inşallahAnladım canim
Allah en yakin zamanda sana versin bana isteyenlere nasip olur
Ha bide libişi ne demek kiz
Yok daha bişey yapmana gerek yok, gece beyimiz intikamını alıyor o ev sahiplerinin işte ona kızma katlan yeterKız hiç onu düşünmedim heeee
napaamm 2 yetim mi sevindiremtövbe mi edem napam ben
K Kendinisevenbirii katılıyorumHıııııı bekara koca boşamak kolay
çok tatlış çokkkkk , tadından yenmiyor
Aha eğitim verirken yakaladımAmiin inşallah❤
Libişli demek libidosu yüksek demekyani onun kısaltılması demek biz burda topikce fazla libişliyiz de canım bize ayak uydurursun umarım ajsbfsjj
Libido deseydin anlardimdaAmiin inşallah❤
Libişli demek libidosu yüksek demekyani onun kısaltılması demek biz burda topikce fazla libişliyiz de canım bize ayak uydurursun umarım ajsbfsjj
Ne bu sarhoşluk diloosssGünaydın şeker kizlar
Hoşgeldin diloşşşAha eğitim verirken yakaladım
Genelde önce gülüyorum, sonra sinirden ağlıyorum
Diloşta hep böyle muhabbetin libişli yerinde denk gelir nedenseeeeeeeAha eğitim verirken yakaladım
Kız işte esprisi ordaLibido deseydin anlardimda
Libişi garib geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?