Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorumlarımı beğeniyordun, seni bir anda görünce şokingg oldum
Tanıttın mı kendini :) hiç görmedim seni kertenkeleler arasında, ben mi kaçırdım :)
Evet hic yazmadim buraya
Tanitmadim kendimi

Son düzenleme:
Evet hic yazmadim buraya
Tanitmadim kendimi
O zaman kendini tanıt :)
Kimsin, nesin, necisin, bu zamana kadar nerelerdeydin :)

Dur belki çekinirsin, önce ben başliimmm
Patili ben :) 3,5 yaşında 4 ayaklı bir oğluşum var 10 hafta 4 günlükte olan 2 ayaklı yavrum henüz karnımda
2,5 yıllık evliyim.
30 yaşındayım
Özel bir firmada İthalat ve İhracat Müdürü olarak görev alıyorum.
Eşimle ortak tek noktamız aynı sektörde aynı pozisyonda çalışıyor olmamız ama ona rağmennnnnnn
Eşimi kocişkomu çok seviyorum; yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Hoş bulduk canim
Benim adim fatma yeni 21 yasina girdim
Evliyim bu siteye gebelik icin uye olmustum
Ama burayi cok sevdim surekli bakiyorum bağımlısı oldum artik
Oo yeni geliinn en sevdiğim libisin bol olsun tatlı kiztekrar hosgeldin, inşallah hayırlısıyla da gebe kalırsin

Memnun aldimmm canimm
Allah mutlugunuzu daim etsin
İnşallah saglikli gelişir bebişin
Saglikli kucagina almayi nasip etsin

Aminnn
Sen kaç yasindasin evlimisin
Bende 12 Aralık itibariyle 24 oldum cağnim 23e veda ettim 7 buçuk yıllık evliyim, çalışmıyorum ve bebiş için mücadele veriyorum eyle işte bide libişi bol bı hatunum

Hahah yerim onu Gece de size küsüyor mu Patilim, geçen bi konu gördüm de çok tatlıydı
Küsüyor, kızıyor.
Küstüğü zaman bulunduğumuz odaya pek gelmez, muhattap olmaz pek bizimle beyefendi anca canımm, oğlumm falan diyeceksin de gönlünü ödül maması ile falan alacaksın
Kızdığı zaman ise bizim evden gitmemizi kollar; evden gittiğimiz an gidip balkona işer ( normalde eve tuvalet asla yapmaz, yeter ki kızmasın )
Mesela geçen gün onu evde yalnız bıraktık; tam evden çıkarken 3-5 kere çıktı geri içeri koyduk falan epey sinirlendi bize.
Eve bir döndük balkonda ki çöp kovasına işemiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…