- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #59.241
Anladım cnmKız işte esprisi ordalibido yok libiş var
Katlanıyorum iişte 3 senedir napaammmYok daha bişey yapmana gerek yok, gece beyimiz intikamını alıyor o ev sahiplerinin işte ona kızma katlan yeter
Suss sus çaktırma Patilim
Tamam o zmnKatlanıyorum iişte 3 senedir napaammm
Genelde önce gülüyorum, sonra sinirden ağlıyorum
bazen sövüyorum, bazen küfrediyorum
ikizler burcuyum ben her an her şey olabilir
Ulan sabah sabah libiş seviş yine kattık karıştırdık anasını satiyimhoccagalın gidiyom ben
Bebis gelince hic zorluk cekmeyeceksin gece kalkmalarinda canim ne guzel aliskinsin smdiiden bide cis temizlemeler filan ufak goletler olusacak bebisin cise alisirkan ama sen buna da alisiksin harbiden ...Ne tesadüffff
bende 12de yattım, sonra Gece 2 de uyandı kalktık; 30-40 dk oyun oynadık 3e doğru tekrar yattık5 gibi Gece tekrar kalktı karnı acıktı, mamasnı yedi tekrar uyuduk 7:40 gibi uyandım
benim her günüm, gecem böyle çok şükür
Yeni gelin sayılır patiliiiine diyeydim Mahmıt mı diyeydim
Can yaman in libido ile ilgli sozlerine ne diyorsunuz K Kendinisevenbirii hanimmUlan sabah sabah libiş seviş yine kattık karıştırdık anasını satiyimhoccagalın gidiyom ben
Akşamdan kalmayim malumm tatliyla ön sevisme yasadimNe bu sarhoşluk diloosssbende tam yeni arkadaşa libişi anlatiyodum
Diloşta hep böyle muhabbetin libişli yerinde denk gelir nedenseeeeeee
Vallahi tam benlikk bu
Sayılır patilim
Ne guzelBeybisiler pipiyi gördük bugün
Ne demiş ki libidoyla ilgili o beyefendiCan yaman in libido ile ilgli sozlerine ne diyorsunuz K Kendinisevenbirii K Kendinisevenbirii hanimm
Tadı nasıldı bari doruklara ulasabildin mi o kdr okşamaya tatlıyıAkşamdan kalmayim malumm tatliyla ön sevisme yasadimgördüm gördüm libis dersi veriyürdün
Evlendigimden beri düşünüyorum tatlım,ama malesef 3 başarısız aşılama ve 1 başarısız tüp bebek mevcut bizdeK Kendinisevenbirii canim ne zamandir düşünüyorsun bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?