Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk 1 2 hafta uykum iyiydi miniğim aynen Sonra ne olduysa oldu.. Özellikle son 1 haftadır uyku nedir unutmuş vaziyetteyim
Bitki çayları yasak kuzum. Yoksa papatya müthiş uyutuyor. Geçen senelerde çok sık tüketirdim hem severim de
Bahar aylarında toplar kurutur öyle demleyip içerdim.
Gerçi doktor ıhlamur içebilirsin dedi. Onu bi deneyeyim en iyisi

Ayyyyy demeeee
Vallahi çorbaya küserdim yerinde olsam
Ama kurt proteindir diye düşünerek içini ferahlatabilirsin
Bak senin için ne buldum:

Off 1 hafta uykusuzluk. Tam bunu konuşurken TV de uyku terörü diye bişey geçti. Yoksaa dedim bii

Umarım fayda eder Cicimm, onu da dene bi

Off 1 hafta uykusuzluk. Tam bunu konuşurken TV de uyku terörü diye bişey geçti. Yoksaa dedim bii

Umarım fayda eder Cicimm, onu da dene bi ❤
Uyku terörü çok farklı birşey balım. Gece uykudan çığlıkla uyanma falan var onda.
Biz uykuya dalamıyoruz ki çığlıkla uyanalım bizim sorun daha büyük

Ayyyyy demeeee
Vallahi çorbaya küserdim yerinde olsam
Ama kurt proteindir diye düşünerek içini ferahlatabilirsin
Bak senin için ne buldum:
Eki Görüntüle 2567719
Evet ben de öyle düşündüm sonra o an belli etmedim kayinbabama falan ayıp olmasın diye. Artan çorbayı eşime gösterdim bunu atacağım kurt çıktı diye dedim. Neden demedin dedi nezaketten kirilacagiz diye de laf soktu. Deseydim de neden dedin derdi

Paylaşım için çok sağ ol cicim deneyeceğim kabak harici evde var malzeme de acaba muz neden dondurulmuş olacak

Smothie soğuk ve buz parçacıklı oluyor ya ondan muz dondurulmuş olmalı.
Ama sen soğuk istemiyorsan dondurmadan yapabilirsin tarifi gülparem.
Acaba çorbanın malzemesi mi kurtlanmıştı? Senin evinde mi yaptı kendi evinde mi?

Uyku terörü çok farklı birşey balım. Gece uykudan çığlıkla uyanma falan var onda.
Biz uykuya dalamıyoruz ki çığlıkla uyanalım bizim sorun daha büyük
Ahahah öyleyse haklısın Cicimm bizde durum vahim bakalım ben bu gece güzel güzel duşumu alıp erken yatcam ne olcak

Hoşbulduk saol canim
İnşallah yarin herşey yolundadır minigin
Benimde yarin doktor randevum var

Kasapla çok normal değil mi malim
Nerelerdeydin sen bakim bunca zamandır hiç yoksun
Bi geliyom bi gidiyom ara ara giriyom siteye çiçim.zaten vakit kalmıyo işten gel evle uğraş ,herif yıllık izinde hadi şuraya gidelim hadi kuzenlere gidelim diyo.eve geliyom direk bayılıyom artık

Bi geliyom bi gidiyom ara ara giriyom siteye çiçim.zaten vakit kalmıyo işten gel evle uğraş ,herif yıllık izinde hadi şuraya gidelim hadi kuzenlere gidelim diyo.eve geliyom direk bayılıyom artık
Sende haklısın malim çalışırken bazı şeyler çok zor oluyor
Olsun ara ara da olsa gel özlüyoruz yahu..
Herifinin yıllık izninde libişin neden öldü sırası mı kız dirilt libişleri

K Kendinisevenbirii dur gitmeeeeee kara gözlüm dinleeeeeee yapma bana küsmeeeeeeee özlüyorum muhtacım sevgineeeeeeeeeee
Yine roman yazıp toplu etiket yapıcam bak gitme nereye gidiyorsun yav
Geldim cicim, başsağlığına gidicektik bı yere son anda iptal oldu,eşimde dışarı çıkalım bari dedi ama vazgeçtim canım istemedi evde oturuyorum şuan tüm işleri mi sbhtsn halletmistim şükür,temizlik işi de yok.
Ama çok uykum var nedense her an sızıp kalabilirim koltukta

Hayir malesef hamile degilim
Adetliyim bi kontrole gidecem belki ilac verir gebelik olmasi icin
İçime doğdu herhalde yakın demekki morganam
Ne kadardır istiyorsun, yaşın kaç, çalışıyor musun? Gel tanışalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…