- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #59.361
İlk 1 2 hafta uykum iyiydi miniğim aynenCicim aslında sen ilk zamanlar biraz uyuyor gibiydin ama sonradan böyle etki etti merci heraldevallahi sinir bozucu, inşallahh huzura erersin ciciimm uykusuzluk = saçma bir gün gibi geliyor bana
Ben de ona bakayım. Bir de papatya çayı duymuştum ama sanırım hamilelikte olmuyor o
Kasapla çok normal değil mi malimBenim libido sizlere ömür çiçim,rahmetli hızlı yaşayamadan genç öldü
Ayyyyy demeeeeMerhaba cicimm. Dün kayniniskoskosum vardı. Yine tüm endami ile karsimdaydiyemek yapmış çorba tavuk pilav vs. Bilin bakalım çorbadan ne çıktı. Minnak kurt evet olabilir de hep mi beni bulur. Daha önce de buğday vermişti ondan çıktı birsuru . Çorba boğazıma dizildi. Kızım hastaydı kaç gündür yemek yemiyordu doğru düzgün, dün 2 tabak içti ki hiç yaptığı şey değildir kaç günün acısı çıktı diye sevinirken yavruma kurt icirmisim buzdolabimi kurcalamasindan hiç bahsetmeyim o çok hafif kaldı bunun yanında.
Yani atraksiyona devam cicim.
Off 1 hafta uykusuzluk. Tam bunu konuşurken TV de uyku terörü diye bişey geçti. Yoksaa dedim biiİlk 1 2 hafta uykum iyiydi miniğim aynenSonra ne olduysa oldu.. Özellikle son 1 haftadır uyku nedir unutmuş vaziyetteyim
Bitki çayları yasak kuzum. Yoksa papatya müthiş uyutuyor. Geçen senelerde çok sık tüketirdim hem severim de
Bahar aylarında toplar kurutur öyle demleyip içerdim.
Gerçi doktor ıhlamur içebilirsin dedi. Onu bi deneyeyim en iyisi
Uyku terörü çok farklı birşey balım. Gece uykudan çığlıkla uyanma falan var onda.Off 1 hafta uykusuzluk. Tam bunu konuşurken TV de uyku terörü diye bişey geçti. Yoksaa dedim bii
Umarım fayda eder Cicimm, onu da dene bi ❤
Evet ben de öyle düşündüm sonra o an belli etmedim kayinbabama falan ayıp olmasın diye. Artan çorbayı eşime gösterdim bunu atacağım kurt çıktı diye dedim. Neden demedin dedi nezaketten kirilacagiz diye de laf soktu. Deseydim de neden dedin derdiAyyyyy demeeee
Vallahi çorbaya küserdim yerinde olsam
Ama kurt proteindir diye düşünerek içini ferahlatabilirsin
Bak senin için ne buldum:
Eki Görüntüle 2567719
Onu genelde bebekler için derler biz kizimizda çok yaşadık gerçekten terörOff 1 hafta uykusuzluk. Tam bunu konuşurken TV de uyku terörü diye bişey geçti. Yoksaa dedim bii
Umarım fayda eder Cicimm, onu da dene bi ❤
Smothie soğuk ve buz parçacıklı oluyor ya ondan muz dondurulmuş olmalı.Evet ben de öyle düşündüm sonra o an belli etmedim kayinbabama falan ayıp olmasın diye. Artan çorbayı eşime gösterdim bunu atacağım kurt çıktı diye dedim. Neden demedin dedi nezaketten kirilacagiz diye de laf soktu. Deseydim de neden dedin derdi
Paylaşım için çok sağ ol cicim deneyeceğim kabak harici evde var malzeme de acaba muz neden dondurulmuş olacak
Allah korusun beter birşey o ya..Onu genelde bebekler için derler biz kizimizda çok yaşadık gerçekten terör
AhahahUyku terörü çok farklı birşey balım. Gece uykudan çığlıkla uyanma falan var onda.
Biz uykuya dalamıyoruz ki çığlıkla uyanalım bizim sorun daha büyük
Geçti mii sonraa büyüdükçeOnu genelde bebekler için derler biz kizimizda çok yaşadık gerçekten terör
Hoşbulduk saol canimCanım kertenkelelerim günaydın
En son uyuyacağım diye çıkıp 2 gün gelemedim. Herşeyi açıklayabilirim
Cuma günü uyuyacağım deyip yatağa geçtim. Saat 17.30 falandı. Her bir hücremden uyku akmasına rağmen tüm gece uyuyamadım. Geyşam da yoktu. Dön Allah dön delirecektim. Neler yapmadım ki.. Koyun saydım, meditasyon programı indirdim, uyutan müzikleri dinledim, bu müziklerde iş yokmuş deyip belki diğer müzikler uyutur diyerek ücretle premium'a geçtim, hamile yogası yaptım, kitap okudum, süte abandım.. Yok. Gece 12.30 da geyşam geldi. Masajlar mı yapmadı, ılık duşa mı sokmadı, adam helak oldu yine uyuyamadım.
Tüm gece ben temsili:
Eki Görüntüle 2567696
Geyşam beni uyutmaya çalışırken:
Eki Görüntüle 2567697
Sonra Allah tarafından gecenin bir yarısı bayılmışım.
Dün de eşimle ortak arkadaşlarımız yemeğe davet etti oraya gittik.
Bugüne baktığımızda ise geyşamın gece nöbeti gününde resmen adamı sabahın köründe çağırdılar ya moralim çok bozuk. Normalde akşam 5 gibi gitmesi gerekirken sabah sabah gitti..
Yarın doktor randevum olduğu için mutluyum ve moralimi bozmamaya söz verdim ❤
İşte benim durumlar böyle. Sizler anlatın bakalım libişliler
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
LadyMorganas hoşgeldin aramıza
Bi geliyom bi gidiyom ara ara giriyom siteye çiçim.zaten vakit kalmıyo işten gel evle uğraş ,herif yıllık izinde hadi şuraya gidelim hadi kuzenlere gidelim diyo.eve geliyom direk bayılıyom artıkKasapla çok normal değil mi malim
Nerelerdeydin sen bakim bunca zamandır hiç yoksun
İnşallahhhh canım benimHoşbulduk saol canim
İnşallah yarin herşey yolundadır minigin
Benimde yarin doktor randevum var
Sende haklısın malim çalışırken bazı şeyler çok zor oluyorBi geliyom bi gidiyom ara ara giriyom siteye çiçim.zaten vakit kalmıyo işten gel evle uğraş ,herif yıllık izinde hadi şuraya gidelim hadi kuzenlere gidelim diyo.eve geliyom direk bayılıyom artık
Evet artık yok 2 3 yaş arası doruktaydi. 2 3 saat çığlık çığlığa ağlardı komsular polisi arar diye korktum bir gün bu çocuğu kesiyorlar herhalde yetişin diyeGeçti mii sonraa büyüdükçe
Hayir malesef hamile degilimİnşallahhhh canım benim
Senin ne randevun var? Yoksa sende mi gebesin
aaa o kadar hemdeeeEvet artık yok 2 3 yaş arası doruktaydi. 2 3 saat çığlık çığlığa ağlardı komsular polisi arar diye korktum bir gün bu çocuğu kesiyorlar herhalde yetişin diye
Geldim cicim, başsağlığına gidicektik bı yere son anda iptal oldu,eşimde dışarı çıkalım bari dedi ama vazgeçtim canım istemedi evde oturuyorum şuan tüm işleri mi sbhtsn halletmistim şükür,temizlik işi de yok.K Kendinisevenbirii dur gitmeeeeee kara gözlüm dinleeeeeee yapma bana küsmeeeeeeee özlüyorum muhtacım sevgineeeeeeeeeee
Yine roman yazıp toplu etiket yapıcam bak gitme nereye gidiyorsun yav
İçime doğdu herhalde yakın demekki morganamHayir malesef hamile degilim
Adetliyim bi kontrole gidecem belki ilac verir gebelik olmasi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?