Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsan gezmekten vazgeçer mi kız pamuğum
Geyşamın bana dışarı çıkalım demesine gerek yok "dı" demesiyle ben hazırlanmış hale geliyorum
Ama ağırlık var bugün üstünde demekki. Uyusan mı acaba?

İçime doğdu herhalde yakın demekki morganam
Ne kadardır istiyorsun, yaşın kaç, çalışıyor musun? Gel tanışalım
Peki tanişalim cicimm
Keşke inşallah yakindir dediğin gibi
2 yildir gebelik istiyorum 6 haftalıkken kurtajim var bide kimyasal gebeligim var hala bekliyorum
21 yasindayim 2 yillik evliyim çalışmıyorum
Peki sen kaç yasindasin

Psikolojik bir durum miniğim. Uyku bozukluğu.
Ama sebebi tam olarak belli değildir uyku terörünün. Benim bildiğim böyle yani.
Anladım cicim. Son zamanlarda çok fazla duyuyorum bu uyku terörünü.

Ben de küçükken uyanırdım bazen. Bi keresinde hiç unutmuyorum uyanıp 4 te parka gitcem diye ağlamıştım ama benimki tamamen mızmızlık bence

26 yaşımdayım. 5 yıllık evliyim. Öğretmenim. İlk bebeğime hamileyim
Bundan önce eşimin tüm baskılarına rağmen ben istememiştim bebek. Bu sene istemeye başladım. 6. 8 cm çikolata kistim olmasına rağmen, doktorlar sen tüp bebekliksin demesine rağmen ilk denemede tamamen doğal yolla gebe kaldım, Allahın mucizesi. Allah isteyen herkese nasip etsin
Doktora adetinde gittiğinde göre Tsh, amh, fsh, lh gibi testlerle yumurta rezervlerine bakılacak sanırım..

Hava kapalı olunca canım istemedi cicim zaten eşim de araba pazarına gitmeye karar verdi ama bakalım ya bı kahve içip dirilicem ya üstüme battaniye cekip sızıp kalacam

Seninki uyku terörü değil bildiğin mızmız çocuk terörü olmuş pıtırcığım
Bende gece gece beni çağıran sesler duyardım tövbeler olsun. Asıl terör bendeydi

Hava kapalı olunca canım istemedi cicim zaten eşim de araba pazarına gitmeye karar verdi ama bakalım ya bı kahve içip dirilicem ya üstüme battaniye cekip sızıp kalacam
O zaman şöyle güzel bir kahve keyfi yapıp bize de fotosunu at balım

Seninki uyku terörü değil bildiğin mızmız çocuk terörü olmuş pıtırcığım
Bende gece gece beni çağıran sesler duyardım tövbeler olsun. Asıl terör bendeydi
Ayy nasıl duyuyordun Cicimm acaba sana mıı öyle geliyordu. Ben korkuyordum ama böyle şeyler başıma geliyo iştee bişey geçtii şeyleri yapmayı da severdim

Bi arkadaşım vardı, babası şofördü işte o da babasıyla yola çıktığında sislerin arasından Hızır geldiğini onların yolunu açtığını filan anlatırdı inanıyorduk o zmn

Amin inşallah
Memnun oldum canim
Allah ol deyince oluyor
Doktora gittigimte hormonlara yumurtalarima bakılacak
Daha oncede yaptim hormon testi yumurtalarimda hic bi sıkıntı yok
Ama daha nasip olmamış demeki

Yok kız vallahi duyuyordum.
Kikirdeyen bir kadın sesi adımı söylüyordu bazen. Rüyamda yatırlar matırlar da görürdüm.
His olarak da çok sezgisel biriyim zaten. Ermişim diyorum inanmıyorsunuz

Amin inşallah
Memnun oldum canim
Allah ol deyince oluyor
Doktora gittigimte hormonlara yumurtalarima bakılacak
Daha oncede yaptim hormon testi yumurtalarimda hic bi sıkıntı yok
Ama daha nasip olmamış demeki
Benim de testlerde sıkıntı yoktu kuzum. Allah ol deyince olur merak etme. Zaten hamile kalabiliyorsun ki kimyasal gebelik geçirmişsin
Yakındır kuzum hiç içini sıkma. Yarın doktordan sonra yaz mutlaka. Bakalım ne diyecek.

Yok kız vallahi duyuyordum.
Kikirdeyen bir kadın sesi adımı söylüyordu bazen. Rüyamda yatırlar matırlar da görürdüm.
His olarak da çok sezgisel biriyim zaten. Ermişim diyorum inanmıyorsunuz

Şimdide oluyor mu öyle cicim hiçç?
Aynenn hepp diyosun vallahiii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…