- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #59.401
Doğru kuzum ya çalışırken kötü ben niye seni raporlu gibi hatırladım raporun bitmişti dimi..Büşom çalışmasam sabaha kadar yarasa gibi otururum hiç sorun değil. Ama çalışırken uykusuz işe gitmek çok nahoş oluyor
Adana'da ne yapacaksınız büşom adana kebap yemeye mi
Mükemmel
Teşekkürler büşümMükemmel
Günaydın canimmmCanım kertenkelelerim günaydın
En son uyuyacağım diye çıkıp 2 gün gelemedim. Herşeyi açıklayabilirim
Cuma günü uyuyacağım deyip yatağa geçtim. Saat 17.30 falandı. Her bir hücremden uyku akmasına rağmen tüm gece uyuyamadım. Geyşam da yoktu. Dön Allah dön delirecektim. Neler yapmadım ki.. Koyun saydım, meditasyon programı indirdim, uyutan müzikleri dinledim, bu müziklerde iş yokmuş deyip belki diğer müzikler uyutur diyerek ücretle premium'a geçtim, hamile yogası yaptım, kitap okudum, süte abandım.. Yok. Gece 12.30 da geyşam geldi. Masajlar mı yapmadı, ılık duşa mı sokmadı, adam helak oldu yine uyuyamadım.
Tüm gece ben temsili:
Eki Görüntüle 2567696
Geyşam beni uyutmaya çalışırken:
Eki Görüntüle 2567697
Sonra Allah tarafından gecenin bir yarısı bayılmışım.
Dün de eşimle ortak arkadaşlarımız yemeğe davet etti oraya gittik.
Bugüne baktığımızda ise geyşamın gece nöbeti gününde resmen adamı sabahın köründe çağırdılar ya moralim çok bozuk. Normalde akşam 5 gibi gitmesi gerekirken sabah sabah gitti..
Yarın doktor randevum olduğu için mutluyum ve moralimi bozmamaya söz verdim ❤
İşte benim durumlar böyle. Sizler anlatın bakalım libişliler
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
S Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@LadyMorganas hoşgeldin aramıza
Ben sanki daha çok uyumak.icin hamile.olmayi beklemiştim gbi bişeyKoyun bile saymişsin ciciim meditasyon bile yapmışsın
En son murat Kekilli bile olmuşsun
Benim bildiğim duydugum hamileler çok uyur burdaByNkoaLa devreye giriyor o çok uyur adını da koala yaptı düşün senin 7/24 uyuman gerekirken uyuyamıyorum diyürsün
Nasılsın canımBen sanki daha çok uyumak.icin hamile.olmayi beklemiştim gbi bişey
İyiyim canmm sen nasılsınNasılsın canım
Rosss çok eski profil mesajlarıma baktım Haziran temmuz ayları gibi sen orda da uyuyormuşsunBen sanki daha çok uyumak.icin hamile.olmayi beklemiştim gbi bişey
HaahhahaahhagshshhaggahaRosss çok eski profil mesajlarıma baktım Haziran temmuz ayları gibi sen orda da uyuyormuşsun
cennette uyku niye yok rosss öyle ayaktami beklicekmişizHaahhahaahhagshshhaggaha
Usenmedin mi
Yavrum uyumak çok genlerinde geziyir
Haaa isim oldu mi sabahın köründe kalkarım da yoksaaa neden uyumayayim
Cennette uyku diye bişey yokmus nasıl uzuluyirm bilsen
Hayalim teoyla uyumakti mesela cennette ama yook
İyiyim şükür bebisler gazlı. Uykusuz geceler kismindayiz şimdiİyiyim canmm sen nasılsın
Bebisler napiyor (;
Dilosum sen de iyi misincennette uyku niye yok rosss öyle ayaktami beklicekmişiz
İyiyim kuzum bende şimdi sana yazıyordumDilosum sen de iyi misin
45 günlük olduk canım. Gazlaryla uğraşıyoruz bakması çok guzel. Sadece birini zor uyuyup tam uyuyacağım derken diğerinin uyanması paha biçilemezİyiyim kuzum bende şimdi sana yazıyordum
Bebekler nasıl ikisine bakmak Nasıl bir duygu canım kaç aylık oldunuz
Maşallah canım ,45 günlük olduk canım. Gazlaryla uğraşıyoruz bakması çok guzel. Sadece birini zor uyuyup tam uyuyacağım derken diğerinin uyanması paha biçilemezelhamdülillah.
Evet canım çok şükürMaşallah canım ,
Büyümüşlerdir biraz daha
İşte ikiz de böyle bişey biri uyur diyeri uyanırolsun buna şükür canım
Valla yıllık izni kistime denk geldi şansına küssün 15 günü geçti tık yokSende haklısın malim çalışırken bazı şeyler çok zor oluyor
Olsun ara ara da olsa gel özlüyoruz yahu..
Herifinin yıllık izninde libişin neden öldü sırası mı kız dirilt libişleri
Bende bende gece bi sağa bi sola dönüp yatamadımCanım kertenkelelerim günaydın
En son uyuyacağım diye çıkıp 2 gün gelemedim. Herşeyi açıklayabilirim
Cuma günü uyuyacağım deyip yatağa geçtim. Saat 17.30 falandı. Her bir hücremden uyku akmasına rağmen tüm gece uyuyamadım. Geyşam da yoktu. Dön Allah dön delirecektim. Neler yapmadım ki.. Koyun saydım, meditasyon programı indirdim, uyutan müzikleri dinledim, bu müziklerde iş yokmuş deyip belki diğer müzikler uyutur diyerek ücretle premium'a geçtim, hamile yogası yaptım, kitap okudum, süte abandım.. Yok. Gece 12.30 da geyşam geldi. Masajlar mı yapmadı, ılık duşa mı sokmadı, adam helak oldu yine uyuyamadım.
Tüm gece ben temsili:
Eki Görüntüle 2567696
Geyşam beni uyutmaya çalışırken:
Eki Görüntüle 2567697
Sonra Allah tarafından gecenin bir yarısı bayılmışım.
Dün de eşimle ortak arkadaşlarımız yemeğe davet etti oraya gittik.
Bugüne baktığımızda ise geyşamın gece nöbeti gününde resmen adamı sabahın köründe çağırdılar ya moralim çok bozuk. Normalde akşam 5 gibi gitmesi gerekirken sabah sabah gitti..
Yarın doktor randevum olduğu için mutluyum ve moralimi bozmamaya söz verdim ❤
İşte benim durumlar böyle. Sizler anlatın bakalım libişliler
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
S Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@LadyMorganas hoşgeldin aramıza
Kuzumm hayırlı olsunBeybisiler pipiyi gördük bugün
Yok pıtırcığım allahtan olmuyor
Şimdide oluyor mu öyle cicim hiçç?
Aynenn hepp diyosun vallahiii
Sağol kuzumAfiyet olsun cnm
Hani göremedim resmi benNasıl olmuş kahve sunumum
Raporum 2 hafta önce 2 gündü sadece büşom.Doğru kuzum ya çalışırken kötü ben niye seni raporlu gibi hatırladım raporun bitmişti dimi..
Gezmeye alışverişe ve evet kebap yimeye
AaaaaaValla yıllık izni kistime denk geldi şansına küssün 15 günü geçti tık yokilaç kullanıyom adet olim bitsin de ifadesini alıcam onun
Ne güzel incim çocuklar erkenden uyumuş, kendine vakit ayırsanaSaat
Bende bende gece bi sağa bi sola dönüp yatamadımkocişi uyandırdım bende
Çocuklarında bu saatte uyuyası tuttu 3 birden uyudu canım sıkılıyor yayıldım tv izliyorum bana göre değilmiş yayılmak şuan hayatı sorguluyorum
Valla yok diyorlar ama ins olurcennette uyku niye yok rosss öyle ayaktami beklicekmişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?