- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #59.521
Zaten nasıl kaçırdım bu ismi ben bilmiormBoşuna koala olmadın sen bu ne uyku arkadaş koala seni görse halinden utanır koala ismini sana bahşeder
Diğerlerinde at gbiydim ya koşa koşa gezerdimAğırlaşıyosun kuzumm ondandır herhalde, artık çocuk seni yoruyor demek ki, sen daha tecrübelisin gerçi diğerlerinde de böyle olmuş muydu, kız olduğundan çok mu nazlı yoksa bu
Çok şey yaparız kurdele sartahahahhahaha kurdeleler olmazsa olmaz, sunumsuz yakalanırsan da çok şeyapmayız kuzum
Zaten nasıl kaçırdım bu ismi ben bilmiorm
Bir de 6 ay uyuyan kutup ayisini tam benlik
6 ay uyandırmayon benikutup ayusuuu
Babaları baksıneminmisinn evdekiler nolcekk
Kitap okuyarak vakit ayirdimKuzumm hayırlı olsunben sana erkek @patilibirhayat a kız demiştim.
Seninkini tutturmuşum bakalım patilininki de tutacak mı
Yok pıtırcığım allahtan olmuyor
Arada rüyalar görürüm böyle uhrevi.. Ama o kadarolsun da istemem zaten
Sağol kuzum ♥
Pazar eşin evde mi bakalım, neler yapıyorsun?
Hani göremedim resmi ben
Raporum 2 hafta önce 2 gündü sadece büşom.
Şimdi sömestr ı bekliyorum dört gözle. İnşallah geyşam da yıllık izin alacak ben sömestra çıkınca ♥
Gittiniz mi kebap yemeğe
Aaaaaa
Noldu ki öyle malim, ne kistiymiş o. İlişki neden yasak?
Ne güzel incim çocuklar erkenden uyumuş, kendine vakit ayırsana
Kocişin evde mi?
Ben de iyiyim rosum aynıııİyiyim kuuzm sen nasılsın
bak nazlı bebek nazlanıyorDiğerlerinde at gbiydim ya koşa koşa gezerdim
Bu çok degisik
Benimki de şubede izliyormuş eminim deliriyordur şuan iyi ki burda değil dedimMalesef,şuan bağırış çağırış maç izliyozeşim delirdi
Aaa izleyeyim çayım. Ben bugün ilk defa izliyorum o sesi bu sene. Ama iyi geldi moralim enerjim yükseldiSerhat diye bi cock vardi dun aksam bayildim bayildim defalarca dinledim zor donduler xocuga bide az dha yazik olcakti ... unutamazsin i soyledi bi dinlesene begenecekmjsjn serhat ozdemirdi sanirim
Evet bak gördünüz mükız niye üşengeçlik olsun google amcaya Tarsusi usul kahve yazın, bizim burda herkes çay bardağında içer, fincan doyurmuyormuşben türk kahvesi sevmediğim için sorun yok
Hem hamile hem 2 çocuk anası olmam çok zor gülomAyy uyumamaya yazacaktım zaten
T9 un anasını sevicem
Çocukları yıkadım bugün belim çatlıyor yemn ederm
Tekrar uykum geldi bu saatte
Bende öyle düşünüyorum büşom ilk 3 ay çok önemli bence. Hem de çok kritik. Allahın izniyle yarın 10.haftama giriyorum. 2 haftam kalacakAbov üç aydan sonra mıı
Ama beyin ve diğer organların temeli atılıyor ilk 3 ayda bence çok önemlidir, illa ki diğer aylarda önemli ama bence ilk 3 ay önemlidirhaklısın tabi Cicim ana oluyosun ana kolay mı
Olmaz mı, bu serkeş hallerime aşık oldu adamBu hallerinden eşin haberdar mi guzum
Çok geçmiş olsun malim benimValla kistin türünü hiç söylemediler kuzum ya.tek dedikleri 3 cmlik kist var 6 cmlik kist var bu kadarbilmiyon mu doktorları işte kapalı kutu gibiler.şimdilik tarlusala başladım 4. Gündeyim.adet başlasın yasmine başlicam.daha doktora gitmedim.zaten her seferinde aynı şeyi yazıyolar bana.ama gidicem doktora inşallah
Daim olsun cnmmBen de iyiyim rosum aynııı
Haahhahabak nazlı bebek nazlanıyor
adını nazlı koyun
Zaten ruhum hep uyuyorBenimki de şubede izliyormuş eminim deliriyordur şuan iyi ki burda değil dedim
Aaa izleyeyim çayım. Ben bugün ilk defa izliyorum o sesi bu sene. Ama iyi geldi moralim enerjim yükseldi
Evet bak gördünüz mü
Benim ruhum o taraflardan büşom yoksa üşengeçlik değil
Hem hamile hem 2 çocuk anası olmam çok zor gülom
Uykun varsa uyu diyeceğim ama gece uyanırsın bu kez.
Bende öyle düşünüyorum büşom ilk 3 ay çok önemli bence. Hem de çok kritik. Allahın izniyle yarın 10.haftama giriyorum. 2 haftam kalacak
Olmaz mı, bu serkeş hallerime aşık oldu adam
Kendisi de tam tersim yemin ederim. Düzenli, titiz, derli toplu..
Ama 1 kez bile bana azcık toplu ol dememiştir. Adam ana gibi peşimde dolanıp hep beni topluyor.
Zevk de alıyor gibi bir tipi var.
Canım o benim ya şimdi yine aşkım kabardı
Çok geçmiş olsun malim benim ❤
Geçer Allahın izniyle merak etme.. Yani küçülür en azından.
Ben de yazz 24+4 kullandım hep. Çok memnundum. Cildimi de bebek poposu gibin yapmıştı
Ne okuyorsun incim ben de kitap arıyorum kendime almak içinKitap okuyarak vakit ayirdim
Kocisimle şimdi film keyfi yapıyoruz
Sen napıyorsun nasılsın?
hadi bakalım zaman ne çabuk geçiyor ya maşallahhhhBende öyle düşünüyorum büşom ilk 3 ay çok önemli bence. Hem de çok kritik. Allahın izniyle yarın 10.haftama giriyorum. 2 haftam kalacak
oda doğru yaHaahhaha
Yok Yaaa nazlı koyarsak iyice nazlanir
Nazsız koyZaten ruhum hep uyuyor
Geçiyor vallahi büşom. 3.ayın içindeyim.hadi bakalım zaman ne çabuk geçiyor ya maşallahhhh
oda doğru ya
Sağol kuzumBenimki de şubede izliyormuş eminim deliriyordur şuan iyi ki burda değil dedim
Aaa izleyeyim çayım. Ben bugün ilk defa izliyorum o sesi bu sene. Ama iyi geldi moralim enerjim yükseldi
Evet bak gördünüz mü
Benim ruhum o taraflardan büşom yoksa üşengeçlik değil
Hem hamile hem 2 çocuk anası olmam çok zor gülom
Uykun varsa uyu diyeceğim ama gece uyanırsın bu kez.
Bende öyle düşünüyorum büşom ilk 3 ay çok önemli bence. Hem de çok kritik. Allahın izniyle yarın 10.haftama giriyorum. 2 haftam kalacak
Olmaz mı, bu serkeş hallerime aşık oldu adam
Ama 1 kez bile bana azcık toplu ol dememiştir. Adam ana gibi peşimde dolanıp hep beni topluyor.
Çok geçmiş olsun malim benim ❤
Geçer Allahın izniyle merak etme.. Yani küçülür en azından.
Ben de yazz 24+4 kullandım hep. Çok memnundum. Cildimi de bebek poposu gibin yapmıştı
Sunumsuz olmaazzzahahahhahaha kurdeleler olmazsa olmaz, sunumsuz yakalanırsan da çok şeyapmayız kuzum
Benim ki pustu şuan yeniliyorlar yazıkBenimki de şubede izliyormuş eminim deliriyordur şuan iyi ki burda değil dedim
Giymatını bil bu geysaninda, geceleri hadi uyu diyip pış pışladiginda adam zorlamadan uyu bariOlmaz mı, bu serkeş hallerime aşık oldu adam
Evet yazz da öyleydi. Ben o yüzden bıraktım evliliğimin ilk yılındaSağol kuzumbeni de çufçuftan soğutuyo yasmin heridle kardeş gibi oluyoz yazık benim adama ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?