Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sunumsuz olmaazzz

Benim ki pustu şuan yeniliyorlar yazık

Giymatını bil bu geysaninda, geceleri hadi uyu diyip pış pışladiginda adam zorlamadan uyu bari
Adamın bu dünyadaki sınavı gibiyim.
Hem yaşadığı evi sürekli dağıtan çocuğu gibiyim hem de geceleri benden uyumaması için işkence görüyor. Bir de bebekten beridir iyice ilgili oldu işten gelip yemek yapıyor. Suyumu bile ayağıma getiriyor.
Bence cennetlik olmuştur çoktan bana katlandığı için

Bebiş doğunca zorlanmayacak en azından cicim bide bu yönden bak senden mütevellit tecrübeli olacak fena mı aslında sen onu ileriki yillara hazirlamissin bı nevi o senin giymatını bilsin vazgeçtim

Bebiş doğunca zorlanmayacak en azından cicim bide bu yönden bak senden mütevellit tecrübeli olacak fena mı aslında sen onu ileriki yillara hazirlamissin bı nevi o senin giymatını bilsin vazgeçtim
Tabi seksü şempazem bunlar hep eğitimdi. Biliyorsun ben bir eğitimci olarak zaman zaman bu şekilde eğitimler verebilirim bunlar doğal şeyler
Adamın boşuna yüzü nurlu değil.
Allah beni vermiş adama, herkesin sınavı farklı işte

Gızlaa şarjım bitiyor gidiyom ben hoccagalin eşimin takımı o kadar yenildi şimdi birazda gidiyimde kocacugumu teselli ediyim azcuk iyi geceler ❤
İyi geceler seksü şempazem hadi koş teselliye seni hınzır

Amin
Kolay doğum yapan kadınların öykülerini anlattığı videoları izledim dün(neden bilmiyorum ) çok pis gaza geldim. Doğurucam ben bu çocuğu
hemde çok güzel doğuracaksın inşallah kuzumm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…