- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #59.541
Adamın bu dünyadaki sınavı gibiyim.Sunumsuz olmaazzz
Benim ki pustu şuan yeniliyorlar yazık
Giymatını bil bu geysaninda, geceleri hadi uyu diyip pış pışladiginda adam zorlamadan uyu bari
tek nefeste inşallah CicimmGeçiyor vallahi büşom. 3.ayın içindeyim.
Çok hızlı ilerliyor. Bir anda doğurucam anlaşılan
Bebiş doğunca zorlanmayacak en azından cicim bide bu yönden bakAdamın bu dünyadaki sınavı gibiyim.
Hem yaşadığı evi sürekli dağıtan çocuğu gibiyim hem de geceleri benden uyumaması için işkence görüyor. Bir de bebekten beridir iyice ilgili oldu işten gelip yemek yapıyor. Suyumu bile ayağıma getiriyor.
Bence cennetlik olmuştur çoktan bana katlandığı için
Cinsiyetini göstersin de ona göre naz mi nazsiz mi koyucamNazsız koy
Olan nazı da yok olup gider belki
:dhadi bakalım zaman ne çabuk geçiyor ya maşallahhhh
oda doğru ya
anamm beşiktaşlı mıGızlaa şarjım bitiyor gidiyom ben hoccagalineşimin takımı o kadar yenildi şimdi birazda gidiyimde kocacugumu teselli ediyim azcuk iyi geceler ❤
Amintek nefeste inşallah Cicimm
Bjk miGızlaa şarjım bitiyor gidiyom ben hoccagalineşimin takımı o kadar yenildi şimdi birazda gidiyimde kocacugumu teselli ediyim azcuk iyi geceler ❤
Tabi seksü şempazem bunlar hep eğitimdi. Biliyorsun ben bir eğitimci olarak zaman zaman bu şekilde eğitimler verebilirim bunlar doğal şeylerBebiş doğunca zorlanmayacak en azından cicim bide bu yönden baksenden mütevellit tecrübeli olacak fena mı aslında sen onu ileriki yillara hazirlamissin bı nevi o senin giymatını bilsin vazgeçtim
Cinsiyeti belli gülomCinsiyetini göstersin de ona göre naz mi nazsiz mi koyucam
İyi geceler seksü şempazem hadi koş teselliye seni hınzırGızlaa şarjım bitiyor gidiyom ben hoccagalineşimin takımı o kadar yenildi şimdi birazda gidiyimde kocacugumu teselli ediyim azcuk iyi geceler ❤
Kimle kimin maçıydı kim yendi diloşum?FB aşk
Ben emin olamiyormCinsiyeti belli gülom
Ne zamandı kontrol?
Birşeyi 40 kere söylersen olurmuş ya,
hemde çok güzel doğuracaksın inşallah kuzummAmin
Kolay doğum yapan kadınların öykülerini anlattığı videoları izledim dün(neden bilmiyorum) çok pis gaza geldim. Doğurucam ben bu çocuğu
Gözlerim yanlış gormediyse FB ile bjk maçı vardı FB yendiKimle kimin maçıydı kim yendi diloşum?
bende ross, patili ve cicinin basıp duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?