Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyse açmayın bozdu detone oldu maşallah dediğim 3 gün yaşamıyor
Serhat diye bi cock vardi dun aksam bayildim bayildim defalarca dinledim zor donduler xocuga bide az dha yazik olcakti ... unutamazsin i soyledi bi dinlesene begenecekmjsjn serhat ozdemirdi sanirim

Ne özenmeli gacısın seksü şempazem
Kahvene bile nasıl özeniyorsun
Ben niye öyle değilim kahve fincanları diğer dolapta diye üşenip çay bardağına koyup içmişliğim var

Ay cicii bu nasıl bir üşengeçlik canımın içi

kız niye üşengeçlik olsun google amcaya Tarsusi usul kahve yazın, bizim burda herkes çay bardağında içer, fincan doyurmuyormuş ben türk kahvesi sevmediğim için sorun yok

3 ay geçsin arada kaçamak yaparım diyordum. Geçen gün ilk 3 ay yediklerinizden bebek direkt etkilenmez 3 aydan sonra yediğiniz besinler daha kritiktir diye yazı okudum. Evren ben delirtmeye çalışıyor
Ona zarar verecek birşey yapmaktan korkuyorum büşom. Değişik bir psikoloji

Uyumamaya endeksli. Keşke uyumaya endeksli olsa
Gerçi ben gebelikten önce de uyku sevmeyen biriydim. Gebe kalınca ne güzel uyurum diyordum yine nasip olmadı.
İlk 1 2 hafta güzel uyku yaptı da o kadar. Devamı gelmedi
Ayy uyumamaya yazacaktım zaten
T9 un anasını sevicem
Çocukları yıkadım bugün belim çatlıyor yemn ederm
Tekrar uykum geldi bu saatte

Abov üç aydan sonra mıı
Ama beyin ve diğer organların temeli atılıyor ilk 3 ayda bence çok önemlidir, illa ki diğer aylarda önemli ama bence ilk 3 ay önemlidir haklısın tabi Cicim ana oluyosun ana kolay mı

Ay cicii bu nasıl bir üşengeçlik canımın içi
Üşengeçliklerimden inciler:
Bardağa koymayı üşenip 5 litrelik şişeyi kafama dikip boğulma tehlikeleri atlatmak,
Tabağa koymayı üşenip tencereden yemek yemek,
Kaşık çekmecesini açmaya üşenip kepçe ile çorba içmeye çalışıp üstüme dökmek..
Örnekler çoğaltılabilir. Serkeş bir yaşam tarzım var

kız niye üşengeçlik olsun google amcaya Tarsusi usul kahve yazın, bizim burda herkes çay bardağında içer, fincan doyurmuyormuş ben türk kahvesi sevmediğim için sorun yok
Ama cicinin ki doyumsuzluktan ötürü çay bardağı faslına geçmek değilmiş ki büşüm ha ben desen neyse severim türk kahvesini çok ama sunum severim de bı yandan tabi çay bardagiyla sunum yapamam ajhsjsj

Bu hallerinden eşin haberdar mi guzum

Danışacağım da biliyorum vereceği tepkiyi
Kraker bile yeme diyen bir doktorum var. Çiğ köfteye bilemiyorum bakalım ne diyecek inşallah zopaynan kovalamaz

ahahahah oda doğru
Bak sen dene annem asla fincanda içemez, bi alışınca sende seversin çay bardağını

Ahahaha

ahahahah oda doğru
Bak sen dene annem asla fincanda içemez, bi alışınca sende seversin çay bardağını
Bu sefer de ben çay bardağına kırmızı kuşak bağlayıp sunum yapmaya çalışırsam gülmek yok ama ajdgaksb
D Dilos06

Valla kistin türünü hiç söylemediler kuzum ya.tek dedikleri 3 cmlik kist var 6 cmlik kist var bu kadar bilmiyon mu doktorları işte kapalı kutu gibiler.şimdilik tarlusala başladım 4. Gündeyim.adet başlasın yasmine başlicam.daha doktora gitmedim.zaten her seferinde aynı şeyi yazıyolar bana.ama gidicem doktora inşallah

Busummm
Hayat yatak yastık yorgan uclusuyle geçiyor ya
Bı bulaşık topluyorm hopp yoruluyorm bu nedir
Ağırlaşıyosun kuzumm ondandır herhalde, artık çocuk seni yoruyor demek ki, sen daha tecrübelisin gerçi diğerlerinde de böyle olmuş muydu, kız olduğundan çok mu nazlı yoksa bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…