- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #59.501
Serhat diye bi cock vardi dun aksam bayildim bayildim defalarca dinledim zor donduler xocuga bide az dha yazik olcakti ... unutamazsin i soyledi bi dinlesene begenecekmjsjn serhat ozdemirdi sanirimNeyse açmayın bozdu detone oldu maşallah dediğim 3 gün yaşamıyor
Ne özenmeli gacısın seksü şempazem
Kahvene bile nasıl özeniyorsun
Ben niye öyle değilim kahve fincanları diğer dolapta diye üşenip çay bardağına koyup içmişliğim var
Ay cicii bu nasıl bir üşengeçlik canımın içi
3 ay geçsin arada kaçamak yaparım diyordum. Geçen gün ilk 3 ay yediklerinizden bebek direkt etkilenmez 3 aydan sonra yediğiniz besinler daha kritiktir diye yazı okudum. Evren ben delirtmeye çalışıyorAhahahah yazarken bazen kafama göre klavyede tuşlara basıyorum DiloşumHalk arasında random gülüş diyenlerde var hahajajss
Hmmm herkesin bünyeside farklı çayım kimine hiçbişey olmuyor kimide hemen etkileniyor belki o yüzden dikkat ediyordur Cicide
Anladım kuzumm ama bende dikkat ederim büyük ihtimalle, sonuçta diyet yaparken her şeye çok özen gösterebiliyoru bebem olunca mı göstermeyeceğim dimiinşallah biraz daha büyüsün esnek davranabilirsin belki doktor kontrolünde
Ayy uyumamaya yazacaktım zatenUyumamaya endeksli. Keşke uyumaya endeksli olsa
Gerçi ben gebelikten önce de uyku sevmeyen biriydim. Gebe kalınca ne güzel uyurum diyordum yine nasip olmadı.
İlk 1 2 hafta güzel uyku yaptı da o kadar. Devamı gelmedi
Abov üç aydan sonra mıı3 ay geçsin arada kaçamak yaparım diyordum. Geçen gün ilk 3 ay yediklerinizden bebek direkt etkilenmez 3 aydan sonra yediğiniz besinler daha kritiktir diye yazı okudum. Evren ben delirtmeye çalışıyor
Ona zarar verecek birşey yapmaktan korkuyorum büşom. Değişik bir psikoloji
İyiyim kuuzm sen nasılsınByNkoaLa rosuum nasılsın ❤
Üşengeçliklerimden inciler:Ay cicii bu nasıl bir üşengeçlik canımın içi
Ama cicinin ki doyumsuzluktan ötürü çay bardağı faslına geçmek değilmiş ki büşümkız niye üşengeçlik olsun google amcaya Tarsusi usul kahve yazın, bizim burda herkes çay bardağında içer, fincan doyurmuyormuşben türk kahvesi sevmediğim için sorun yok
RossumAyy uyumamaya yazacaktım zaten
T9 un anasını sevicem
Çocukları yıkadım bugün belim çatlıyor yemn ederm
Tekrar uykum geldi bu saatte
BusummmRossum ❤
oy ben sana kıyamam
Bu hallerinden eşin haberdar mi guzumÜşengeçliklerimden inciler:
Bardağa koymayı üşenip 5 litrelik şişeyi kafama dikip boğulma tehlikeleri atlatmak,
Tabağa koymayı üşenip tencereden yemek yemek,
Kaşık çekmecesini açmaya üşenip kepçe ile çorba içmeye çalışıp üstüme dökmek..
Örnekler çoğaltılabilir. Serkeş bir yaşam tarzım var
Danışacağım da biliyorum vereceği tepkiyiYa cok bisey deyip vebal almak istemiyorum ama cok cok canim istedi ellerim titredi dedigin seyden tatmanda hic bi saknca yok zehir degil ya... kola yahut ne bileyim cok cok zararli seyler disinda tat doyarak yemesende ... ama doktorunlada konus iyuce yarin bakalm
ahahahah oda doğruAma cicinin ki doyumsuzluktan ötürü çay bardağı faslına geçmek değilmiş ki büşümha ben desen neyse severim türk kahvesini çok ama sunum severim de bı yandan tabi çay bardagiyla sunum yapamam ajhsjsj
Boşuna koala olmadın sen bu ne uyku arkadaş koala seni görse halinden utanır koala ismini sana bahşederBusummm
Hayat yatak yastık yorgan uclusuyle geçiyor ya
Bı bulaşık topluyorm hopp yoruluyorm bu nedir
Hiç şüphem yok dilosumKurdalesini çözeriz aşkım sikinti Yok
Valla kistin türünü hiç söylemediler kuzum ya.tek dedikleri 3 cmlik kist var 6 cmlik kist var bu kadarPco çoklu evet. Çikolata kisti de teklidir. Acaba seninki tam olarak ne türbenimki 6.8 cm çikolata kistiydi.
Malim ben 14 yaşından beri kistlerle mücadele içindeyim. 14 yaşından 22 ye kadar doğum kontrol hapı kullanmış bir insanım kist küçülsünn diye düşün.
İlişkiden sonra mutlaka kanama gelir benim. Hiç kanamasız ve ağrısız bir ilişki yaşamadım evlendiğimden beri
Acaba engel koymana gerek bir durum mu diye sorguluyorum da şuan.. Değildir gibime geliyor. Doktora danıştın mı bunu?
İlaca falan başladın mı?
Olabilir malim nedensiz bir huzursuzluk kapladı birden bire
Ağırlaşıyosun kuzumm ondandır herhalde, artık çocuk seni yoruyor demek ki, sen daha tecrübelisin gerçi diğerlerinde de böyle olmuş muydu, kız olduğundan çok mu nazlı yoksa buBusummm
Hayat yatak yastık yorgan uclusuyle geçiyor ya
Bı bulaşık topluyorm hopp yoruluyorm bu nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?